Buna,
Am si eu o nelamurire si as vrea sa m ajutati.Acum o saptaman si ceva am racit la ovare si am luat 10 zile x 2 supozitoare/zi Carpicon s si am avut si o secretie urat mirositoare, alb -galbure, cu macarim , si usturim la urinare nu foarte severe ( io zic ca e candida pt ca am mai avut ).M-am uns cu canesten pt ca nu mai suportam mancarimea si a avut efect.Saptamana asta am ajuns insfarsit la medic ( la noi ca la nimeni te duci azi si te programeaza peste o saptamana, pana atunci poti sa mori ) .
Doctora mi-a scris pe reteta colpita micotica si mi-a dat fluconazol 150 mg o doza si 10 flamexin pulbere x 1 / zi .Secretie sa-mi faca analize nu mi-a luat pt ca eu ma dadusem cu canesten si nu aveam secretie; mi-a zis sa ma duc saptamana viitoare sa-mi ia secretie si sa nu-mi mai dau cu nimic.
Problema mea e ca ar trabui sa-mi vina ciclu si nu mai vine sunt deja 31 de zile de la ciclul trecut, simptome am ( sani umflati, dureri de ovare ).pe bec n-am calcat pt ca sunt inca virgina.intrebarea e de ce nu-mi vine ciclul ? e din cauza colpitei ??
A si ar mai fi o chestie, desi am luat doza unica de fluconazol mai am mancarimi si secretie , ce pot sa fac ca sa nu mai am acest disconfort ? banuies ca nu pot sa-mi mai dau cu canesten pt ca nu-mi mai ies analizele calumea, dar pana saptamana viitoare..o iau razna...
Astept pareri...