homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau un catel-2

#20 2010-03-04 12:15:12

Rosa
Full member
Inregistrat: 2009-02-16

Re: Vreau un catel

Mi-a raspuns cineva de la un adapost, dar inca nu mi-a zis unde se poate merge, doar mi-a aratat tot asa, poze pe net. E de la un al treilea adapost, nici nu stiu cum se numeste, am dat de ea din greseala. Oricum, pe net nu mai caut ca am pierdut foarte mult timp si am fost si dezamagita de cateva ori.

#21 2010-03-04 19:47:32

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

They can because they think they can.

#22 2010-03-04 19:57:38

Rosa
Full member
Inregistrat: 2009-02-16

Il stiu pe Ari, e dragut, am apucat sa vad cred ca vreo 2000 de animale in cateva zile. Totusi, vesti bune, cred ca am gasit unul potrivit. Are un an si nu sunt sigura daca e femela sau mascul pt ca in poza erau ambele si nu stiam care e care.
Acum astept doar sa imi raspunda ca sa pot sa il vad.

Am cam avut discutii cu mama pe tema, asa ca trecusem la ideea de a lua tot inca o pisica, m-am uitat si dupa pisici, si am gasit si broaste testoase gratis cu acvariu cu tot parca tot pe undeva prin site-ul pe care e Ari. Numai ca mi-au picat ochii pe unul din cateii pe care cineva ii adunase intr-o lista de poze de la oameni (mai multi, nu e adapost) care vor sa ii dea.

Mi se pare trist ca sunt foarte multi care renunta la catei adulti, mi se pare iresponsabil si trist, dar poate ca va fi norocul meu si poate am si norocul sa se placa cu pisica. O sa iau niste par de la ea sa vad cum reactioneaza cand o miroase.

#23 2010-03-05 13:03:41

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

Am inteles. Nu e absolut nici o pb sa gasesti un catel, sunt atat de multi... E un gest nobil sa oferi o casa unui amarat aruncat de colo colo...e f trist ca sunt atatea animale fara stapan...sad

They can because they think they can.

#24 2010-03-05 13:12:54

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Rosa a scris:

Mi se pare trist ca sunt foarte multi care renunta la catei adulti, mi se pare iresponsabil si trist, dar poate ca va fi norocul meu si poate am si norocul sa se placa cu pisica. O sa iau niste par de la ea sa vad cum reactioneaza cand o miroase.

Va fi norocul tau si norocul lui/ei ca isi va gasi o casuta unde sa ii fie oferita toata ingrijirea si dragostea de care are nevoie!  punk

Publicitate

loading...

#25 2010-03-05 13:53:38

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

Rosa a scris:

Si mie mi se pare o dovada clara de iresponsabilitate ... eu nu mi`as da bestia nici daca n`as mai avea bani sa`i cumpar mancare, de exemplu smile

Oricum, Rosa, gestul tau de apreciat si multa bafta ca cei doi sa se inteleaga.

#26 2010-03-05 14:47:10

LadyPink
Platinum member
Site

Multi oameni nu inteleg ca atunci cand iei un animal, fie el de orice fel, iti asumi o responsabilitate. Nu poti sa-l iei si sa-l giugiulesti 2 saptamani sau 5 luni pana te plictisesti de el si apoi sa-l dai pe usa afara. Il iei, e al tau, ai grija de el, sub toate formele posibile. Ca nici de copilul tau nu te plictisesti si il dai la schimb cu altul mai micut, mai dragalas, mai blong, mai nu stiu cum, nu? Si, din pacate, sunt multi care isi iau animale de companie dintr-un moft si apoi vor altceva... si primul moft nu mai conteaza, poate sa si moara, nu mai prezinta interes sad Sau se gandesc ca daca e un peste, sau un hamster, sau vreun papagal... nu conteaza, nu simte, nu-l doare, nu intelege. Nimic mai gresit!
Hai ca mi-am zis si eu of-ul aici big_smile Rosa, sper sa gasesti ce-i pe sufletelul tau si sa fie totul bine! Ramane valabila oferta mea de a merge cu tine la adapostul de la DaisyHope daca vrei smile puss

#27 2010-03-05 14:48:59

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

Rosa, ca si mare iubitoare de animale, plus ca am crescut atatia caini, iti spun ca esti mult mai avantajata daca nu iei un puiut. De ce? Nu te mai chinui cu vaccinarile + castratul. Nu te mai chinui cu facutul nevoilor in casa (ceea ce este un mare inconvenient, mai ales daca are acces la toate camerele unde poate ai un covor / parchet nou. Cauta sa-ti alegi un viitor partener de joaca si plimbari in varsta de ~1 an. Se obisnuieste la fel de repede cu tine, si il poti dresa la fel de usor comenzile simple gen: aici, sez, stai, culcat.
Eu am avut o minunatie de femela metis ciobanesc german, practic am cules-o de pe strazi, am legat-o la gat cu o sfoara si am bagat-o in casa ca ma indragostisem de ea. A fost bucuria vietii mele pana cand intr-o dimineata cand am scos-o sa-si faca nevoile mi-a disparut pur si simplu. Sunt aproape 3 ani de cand n-o mai am, si inca suspin si tresar cand vad un catel asemanator, ce sa mai spun ca acum plang de nebuna de dorul ei, si as da orice s-o mai vad macar o data, s-o mai imbratisez o data... deci nu conteaza nici varsta si nici rasa....
Mara, dragostea mea

Nu mai cauta pe internet, nu toti cateii sunt pusi pe site. Fugi in adaposturi (un simplu google) si alege-l.
Eu astept sa mai creasca putin fi-meu, si voi adopta un catel.
Eu am deja doua pisici tampite (la propriu). Sunt sigura ca vor face fata unui caine lol ca-si coordoneaza atacurile afurisitele, in special cand imi pregatesc mie un ambuscada si ma trezesc cu ele infipte in picioare lol

Ultima oara a fost editat de _alexa_ (2010-03-05 14:54:41)

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#28 2010-03-05 15:22:03

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

LadyPink a scris:

Multi oameni nu inteleg ca atunci cand iei un animal, fie el de orice fel, iti asumi o responsabilitate. Nu poti sa-l iei si sa-l giugiulesti 2 saptamani sau 5 luni pana te plictisesti de el si apoi sa-l dai pe usa afara. Il iei, e al tau, ai grija de el, sub toate formele posibile. Ca nici de copilul tau nu te plictisesti si il dai la schimb cu altul mai micut, mai dragalas, mai blong, mai nu stiu cum, nu? Si, din pacate, sunt multi care isi iau animale de companie dintr-un moft si apoi vor altceva... si primul moft nu mai conteaza, poate sa si moara, nu mai prezinta interes sad Sau se gandesc ca daca e un peste, sau un hamster, sau vreun papagal... nu conteaza, nu simte, nu-l doare, nu intelege. Nimic mai gresit!

Cata dreptate ai ... si stiu atatea persoane care si`au luat un animal dintr`un moft sau doar sa se laude cu el si il trateaza oribil ... este chiar o tipa pe site`ul samoyede care si`a luat un blanosel in acelasi timp cu mine (era un puiut nascut chiar in aceeasi zi cu bestia mea) si am vazut acum la anunturi ca vrea sa`l vanda  bang De ce l`a mai cumparat idioata? doar sa il faca sa se ataseze de ea si apoi sa`l arunce?  Atat m`a enervat chestia asta ca am sunat`o; intre timp il daduse, sunt sigura ca puiutul a ajuns intr`o familie iubitoare ... insa problema este ca nu toti cainii au norocul micutului de mai sus ...
Si cu asta termin si eu cu  offtopic

#29 2010-03-05 16:55:14

LadyPink
Platinum member
Site

Sophie, macar asta a ta s-a interesat si i-a pasat suficient cat sa-i gaseasca o alta casa. Altii pur si simplu le dau drumul pe strada! Unii se plang ca e bataie de cap, ca nu asculta mereu, ca cine stie ce i-a tras prin casa. Asa, si? Nu te asteptai la asta cand ti-ai luat caine? Ce voiai sa fie, stana de piatra? roll Da, mai si trag, mai si rup, se mai si imbolnavesc, te mai si murdaresc, mai intra si in balti si in namol, mai fura si de pe masa, mai trebuie si dresati si avuta rabdare cu ei, ti se schimba programul, depind de tine, concediile poate nu mai sunt la fel si multe altele, dar daca esti o persoana cu capul pe umerii stia asta DINAINTE de a-ti lua un caine! Sau te informezi, rascolesti tot internetul si vezi ce presupune "hobby"-ul asta si de-abia apoi ti-l iei, daca tu consideri ca poti sa faci fata.

Dar gata, ca am deviat de la subiect smile

Alexa, e o dulce Mara ta, imi pare tare rau ca ti-a fugit de acasa puss Eu ma panichez la maxim cand asta a mea mai dispare din raza vizuala, mi-e teama sa nu se duca cine stie pe unde sau s-o calce vreo masina asa ca, intr-o oarecare masura, te inteleg si-ti inteleg durerea.
Sunt de acord cu adoptia unui catel in jurul varstei de un an. Eu de asta am si luat-o pe a mea de la aproape 2 ani, mi-era ca ai mei nu vor tolera un catelus care rupe si face pipi pe peste tot pana se invata sa faca intr-un loc smile Si nici nu prea as fi avut timp sa ma ocup de-un pui. Asa, mandra mea in prag de adolescenta canina a fost cea mai buna alegere smile

#30 2010-03-05 18:47:46

_alexa_
Hero member

Nu am certitudinea ca a fugit de nebuna. In calduri nu era. Cateaua aia nu se departa de mine la o distanta mai mare de 4-5m. Venea dupa mine peste tot prin casa, daca eu ma ridicam in picioare asa si ea. NU se dezlipea de mine. Cand am fost bolnava, a fost foarte dificil sa ajunga doctorul la mine, eu zaceam in pat. Ma pazea cu sfintenie, nu lasa pe nimeni sa se apropie de mine, ar fi fost in stare sa-l manance de viu pe bietul medic. Cat am zacut eu, a stat lipita de mine in pat. N-a mancat, n-a iesit afara.
Mai tarziu, am aflat ca prin zona umblau aurolaci de furau caini. Pechinezi sau ciobanesti germani. Pentru? Consumul carnii...

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#31 2010-03-05 19:46:01

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

offf,alexa...poate ca nu asa a fost...

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#32 2010-03-05 19:51:17

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

imi pare rau alexa pentru pierdere sad
sincer ma indoiesc ca cineva consuma carne de caine neutral circula multe povesti de genul asta dar foarte putine sunt adevarate. probabil ca a fost furat cainele tau, dar nu pentru astfel de... practici.

#33 2010-03-05 19:52:48

cat_eyes
Full member
De la: Blocul vecin
Inregistrat: 2006-07-01

Alexa, era frumoasa foc Mara ta.. te inteleg intr-o oarecare masura, si eu am pierdut animale cu care am trait ani buni..
am adoptat animale de-a lungul timpului. prima data am inceput sa caut. si sa caut, si sa caut.. pana cand am inteles ca degeaba caut si ca ar trebui sa iau un suflet amarat in primul rand.. pentru ca toti au dreptul la aceasta sansa, fie ei de rasa sau nu
cand am luat-o pe asta mica, tot asa, asteptam o legatura, un CEVA. dar ea n-avea treaba, era prea suparata, trista si bolnavioara.. tocmai fusese "culeasa" din ploaie, uda si racita. nu si-a manifestat deloc dorinta de a sta in brate. nu a interesat-o prezenta noastra.
insa am luat-o asa cum era ea, am dus-o la vet, am facut-o bine.. iar acum nu mai scap de ea, ar vrea sa stea numai in brate, numai alintaturi, numai pupaceli.
un animalut va sti sa iti multumeasca in felul lui.
te sfatuiesc sa mergi la un adapost cat mai repede daca vrei intr-adevar un catel - degeaba ii cauti pe net.

#34 2010-03-05 21:00:18

LadyPink
Platinum member
Site

Mama, Alexa, m-a trecut un fior taaaare rece pe spate cand am citit ce-ai scris sad Imi pare tare, tare rau ca nu mai e langa tine. Sper sa mai gasesti un suflet asa de iubitor si de recunoscator ca Mara.

Cat, exact asa a fost si Daisy. Cand am adus-o era tare speriata si zapacita si cred ca ii era ca o sa o ducem repede inapoi la adapost, cum mai patise o data. Era speriata de bombe, nu reactiona, nu facea nimic. Unde am pus-o, acolo a stat pana a doua zi dimineata smile Si apoi, incet, incet, a inceput sa devina mai sociabila, si acum ce ne mai iubeste hjarta Si noi pe ea!!

#35 2010-03-05 21:26:30

_alexa_
Hero member

Marina a mea era parca intr-un soc de panica poate. Tresarea noaptea in somn, tresarea la cel mai mic gest de apropiere, se ascundea ca pisica sub canapea. Mi-a fost destul de greu s-o fac sa redevina cainele care probabil fusese.
Stiu ca poate parea stupid, dar mi-e frica sa iau alt caine. Daca o gasesc pe EA? Numai asta am in cap. Daca totusi da o minune peste mine imi iese in cale... si la primavara se fac 3 ani.

#36 2010-03-05 22:24:22

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

alexa asa sunt si eu ...
am gasit intr-o vara o catelusa roscata,frumoasa foc. Am luat-o acasa, am dus-o la vet, si am paastrat-o . A fost trup si suflet alaturi de mine 4 ani. Nu se dezlipea de mine, cand eram bolnava nu lasa pe nimeni langa patul meu..Cand eram eu plecata chiar si o noapte, dormea langa usa si plangea, nu manca nu baga pe nimeni in seama. Apoi m-am mutat la casa, unde am mai avut-o langa mine un an. Dormea pe terasa ca era vara, si am iesit sa ud florile, atunci a venit sa o mangai si sa ma joc cu ea [ nu facea niciodata asta daca dormea], am mangaiat-o putin si mi-am vazut de treaba. Dimineata nu am mai gasit-o , am cautat-o si inca o mai caut. Inca sper sa o mai gasesc, imi e teama sa ma atasez de alt catel [desi am unul] , imi e teama ca o voi gasi si se va supara pe mine ca am alt catel. Doamne, au trecut 4 ani de atunci si eu acum plang si mi se rupe sufletul cand ma gandesc ca in seara aia nu i-am acordat toata atentia mea..

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#37 2010-03-05 23:14:15

_alexa_
Hero member

Am o prietena care avea un cocker spaniel negru. Femela. Si intr-o zi, in parcarea din fata blocului, a lovit-o unu cu masina. S-a speriat asa tare ca a luat-o la fuga si n-a mai gasit-o. A cautat-o luni de zile si nimic, pana intr-o zi, dupa vre-o 2-3 ani a gasit-o la cineva in lesa. A rascumparat-o cu scandalul de rigoare lol. Sper ca asta sa fie si deznodamantul nostru.

#38 2010-03-05 23:24:51

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

eu sper sa o gasesc, nu conteaza ca e la cineva in lesa, o iau inapoi rotfl
Cand vad un catelel asemanator , strig "lola" sau "lolita" in speranta ca ea e.. si mereu ma apuca plansul..

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.