|
Nu esti logat.
Vreau un catel-2#20 2010-03-04 12:15:12
Re: Vreau un catelMi-a raspuns cineva de la un adapost, dar inca nu mi-a zis unde se poate merge, doar mi-a aratat tot asa, poze pe net. E de la un al treilea adapost, nici nu stiu cum se numeste, am dat de ea din greseala. Oricum, pe net nu mai caut ca am pierdut foarte mult timp si am fost si dezamagita de cateva ori. Offline #21 2010-03-04 19:47:32
Re: Vreau un catelnu-ti place de el? e puiutz They can because they think they can. Offline #22 2010-03-04 19:57:38
Re: Vreau un catelIl stiu pe Ari, e dragut, am apucat sa vad cred ca vreo 2000 de animale in cateva zile. Totusi, vesti bune, cred ca am gasit unul potrivit. Are un an si nu sunt sigura daca e femela sau mascul pt ca in poza erau ambele si nu stiam care e care. Offline #23 2010-03-05 13:03:41
Re: Vreau un catelAm inteles. Nu e absolut nici o pb sa gasesti un catel, sunt atat de multi... E un gest nobil sa oferi o casa unui amarat aruncat de colo colo...e f trist ca sunt atatea animale fara stapan... They can because they think they can. Offline #24 2010-03-05 13:12:54Re: Vreau un catel
Va fi norocul tau si norocul lui/ei ca isi va gasi o casuta unde sa ii fie oferita toata ingrijirea si dragostea de care are nevoie! Offline Publicitateloading...
#25 2010-03-05 13:53:38
Re: Vreau un catel
Si mie mi se pare o dovada clara de iresponsabilitate ... eu nu mi`as da bestia nici daca n`as mai avea bani sa`i cumpar mancare, de exemplu Offline #26 2010-03-05 14:47:10Re: Vreau un catelMulti oameni nu inteleg ca atunci cand iei un animal, fie el de orice fel, iti asumi o responsabilitate. Nu poti sa-l iei si sa-l giugiulesti 2 saptamani sau 5 luni pana te plictisesti de el si apoi sa-l dai pe usa afara. Il iei, e al tau, ai grija de el, sub toate formele posibile. Ca nici de copilul tau nu te plictisesti si il dai la schimb cu altul mai micut, mai dragalas, mai blong, mai nu stiu cum, nu? Si, din pacate, sunt multi care isi iau animale de companie dintr-un moft si apoi vor altceva... si primul moft nu mai conteaza, poate sa si moara, nu mai prezinta interes Sau se gandesc ca daca e un peste, sau un hamster, sau vreun papagal... nu conteaza, nu simte, nu-l doare, nu intelege. Nimic mai gresit! Offline #27 2010-03-05 14:48:59
Re: Vreau un catelRosa, ca si mare iubitoare de animale, plus ca am crescut atatia caini, iti spun ca esti mult mai avantajata daca nu iei un puiut. De ce? Nu te mai chinui cu vaccinarile + castratul. Nu te mai chinui cu facutul nevoilor in casa (ceea ce este un mare inconvenient, mai ales daca are acces la toate camerele unde poate ai un covor / parchet nou. Cauta sa-ti alegi un viitor partener de joaca si plimbari in varsta de ~1 an. Se obisnuieste la fel de repede cu tine, si il poti dresa la fel de usor comenzile simple gen: aici, sez, stai, culcat. Ultima oara a fost editat de _alexa_ (2010-03-05 14:54:41) Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #28 2010-03-05 15:22:03
Re: Vreau un catel
Cata dreptate ai ... si stiu atatea persoane care si`au luat un animal dintr`un moft sau doar sa se laude cu el si il trateaza oribil ... este chiar o tipa pe site`ul samoyede care si`a luat un blanosel in acelasi timp cu mine (era un puiut nascut chiar in aceeasi zi cu bestia mea) si am vazut acum la anunturi ca vrea sa`l vanda De ce l`a mai cumparat idioata? doar sa il faca sa se ataseze de ea si apoi sa`l arunce? Atat m`a enervat chestia asta ca am sunat`o; intre timp il daduse, sunt sigura ca puiutul a ajuns intr`o familie iubitoare ... insa problema este ca nu toti cainii au norocul micutului de mai sus ... Offline #29 2010-03-05 16:55:14Re: Vreau un catelSophie, macar asta a ta s-a interesat si i-a pasat suficient cat sa-i gaseasca o alta casa. Altii pur si simplu le dau drumul pe strada! Unii se plang ca e bataie de cap, ca nu asculta mereu, ca cine stie ce i-a tras prin casa. Asa, si? Nu te asteptai la asta cand ti-ai luat caine? Ce voiai sa fie, stana de piatra? Da, mai si trag, mai si rup, se mai si imbolnavesc, te mai si murdaresc, mai intra si in balti si in namol, mai fura si de pe masa, mai trebuie si dresati si avuta rabdare cu ei, ti se schimba programul, depind de tine, concediile poate nu mai sunt la fel si multe altele, dar daca esti o persoana cu capul pe umerii stia asta DINAINTE de a-ti lua un caine! Sau te informezi, rascolesti tot internetul si vezi ce presupune "hobby"-ul asta si de-abia apoi ti-l iei, daca tu consideri ca poti sa faci fata. Offline #30 2010-03-05 18:47:46
Re: Vreau un catelNu am certitudinea ca a fugit de nebuna. In calduri nu era. Cateaua aia nu se departa de mine la o distanta mai mare de 4-5m. Venea dupa mine peste tot prin casa, daca eu ma ridicam in picioare asa si ea. NU se dezlipea de mine. Cand am fost bolnava, a fost foarte dificil sa ajunga doctorul la mine, eu zaceam in pat. Ma pazea cu sfintenie, nu lasa pe nimeni sa se apropie de mine, ar fi fost in stare sa-l manance de viu pe bietul medic. Cat am zacut eu, a stat lipita de mine in pat. N-a mancat, n-a iesit afara. Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #31 2010-03-05 19:46:01
Re: Vreau un catelofff,alexa...poate ca nu asa a fost... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #32 2010-03-05 19:51:17
Re: Vreau un catelimi pare rau alexa pentru pierdere Offline #33 2010-03-05 19:52:48
Re: Vreau un catelAlexa, era frumoasa foc Mara ta.. te inteleg intr-o oarecare masura, si eu am pierdut animale cu care am trait ani buni.. Offline #34 2010-03-05 21:00:18Re: Vreau un catelMama, Alexa, m-a trecut un fior taaaare rece pe spate cand am citit ce-ai scris Imi pare tare, tare rau ca nu mai e langa tine. Sper sa mai gasesti un suflet asa de iubitor si de recunoscator ca Mara. Offline #35 2010-03-05 21:26:30
Re: Vreau un catelMarina a mea era parca intr-un soc de panica poate. Tresarea noaptea in somn, tresarea la cel mai mic gest de apropiere, se ascundea ca pisica sub canapea. Mi-a fost destul de greu s-o fac sa redevina cainele care probabil fusese. Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #36 2010-03-05 22:24:22
Re: Vreau un catelalexa asa sunt si eu ... "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #37 2010-03-05 23:14:15
Re: Vreau un catelAm o prietena care avea un cocker spaniel negru. Femela. Si intr-o zi, in parcarea din fata blocului, a lovit-o unu cu masina. S-a speriat asa tare ca a luat-o la fuga si n-a mai gasit-o. A cautat-o luni de zile si nimic, pana intr-o zi, dupa vre-o 2-3 ani a gasit-o la cineva in lesa. A rascumparat-o cu scandalul de rigoare . Sper ca asta sa fie si deznodamantul nostru. Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #38 2010-03-05 23:24:51
Re: Vreau un cateleu sper sa o gasesc, nu conteaza ca e la cineva in lesa, o iau inapoi "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|