homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau un catel

#1 2010-03-03 00:33:22

Rosa
Full member
Inregistrat: 2009-02-16

Vreau un catel

Caut si caut si nu gasesc anunturi ale unor oameni de rand legate de catei. Vreau si eu un catel, cat de cat de rasa, nici nu stiu sigur ce rasa, dar sa nu fie prea mare, si unde caut dau doar de canise.
Or pe mine nu ma intereseaza nici sa aiba pedigree, poate sa fie si putin corcit din partea mea si nu am nici cateva sute de euro ca sa cumpar un catel de rasa pura. Si am tot citit si ca se reduce media de viata tocmai prin puritatea rasei.

Asa ca intreb, stie cineva cum as putea gasi un catel? Prin ce cai si metode? Pe internet nimic, prin ziare parca nu prea... am intrat pe site sa vad la hingheri daca ofera ceva... iarasi, slabut... ca macar vreau sa fie pui de catel...macar sa-l pot educa un pic.

Nu e vorba ca n-as avea bani sa-l intretin, dar daca dau 200 euro(cam asa e media) pe un catel, se duc si banii de vaccinat, si de hranit si tot, macar pe cateva luni.

Deci va rog ajutor si multumesc anticipat pentru orice informatii ajutatoare.

#2 2010-03-03 00:46:47

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

#3 2010-03-03 01:02:43

Rosa
Full member

Re: Vreau un catel

Multumesc, dar cum ziceam, pretul e un dezavantaj. Si apoi am avut un catel, care a murit de curand, din aceeasi rasa. Trebuie sa schimb macar un pic.

#4 2010-03-03 01:32:15

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Rosa, eu pe a mea am luat-o de la un adapost pentru caini. O am de 2 ani deja, nici nu era pui cand am luat-o, avea aproape 2 ani, dar nu puteam sa fac o alegere mai buna. E corcitura de labrador, dar e dulce, frumoasa, desteapta si cuminte. Si extrem de iubareata si de dornic de a fi bagata in seama... nu degeaba spun eu ca viata ei a inceput de-abia de pe la 2 ani, de cand a ajuns la noi. Am dat 100 de lei pentru ea, am semnat contract... si imi pare rau ca nu am putut sa iau mai mult de unul. A plecat unu', au mai ramas 300...
Poate e o optiune pentru tine, daca zici ca nu vrei sa cheltuiesti prea multi bani.

#5 2010-03-03 01:36:57

Rosa
Full member

Nu suna rau ce spui tu. Ba chiar m-am mai gandit la asta, dar nu prea stiu cum sa caut si cum se face pe acolo. Adica ce impun si daca ii castreaza inainte, de exemplu. O sa ma interesez acum sa vad ce adaposturi gasesc. E foarte important pentru mine sa simt ca poate fi catelul meu, sa existe o conexiune adevarata cand ne vedem. Dragoste la prima vedere as spune.

Publicitate

loading...

#6 2010-03-03 01:41:22

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

http://imperecheri.ro/index.php?loc=lista&cat=4 uite aici un website in care poti gasi oameni care doneaza catelusi, si poti gasi si cativa de vanzare la preturi ok.

#7 2010-03-03 01:49:20

LadyPink
Platinum member
Site

Esti din Bucuresti?

Pot sa-ti spun cum am facut eu, poate-ti faci o idee, ca ma indoiesc ca se procedeaza altfel, de oriund ai fi smile : ca si tine, postasem pe un forum intreband ce rasa s-ar potrivi cel mai ok in conditiile mele de viata. Mi s-a spus din mai multe parti ca labradorul. Buuun, si cum ma gandeam eu la stransul banilor pentru un pui cu pedigree, m-a intrebat cineva daca nu as vrea sa adopt de la un adapost, ca vazuse o catelusa de aproape 2 ani, corcitura cu labrador, la fix pentru mine smile La inceput ma gandeam ca nu, dom'ne, tre sa aiba pedigree... dupa care am zis ca zau ca nu conteaza si ca hai sa-i dau catelusei asteia o sansa.

M-am dus la adapost, am vorbit cu cine se ocupa acolo de caini si i-am spus ca am venit sa o vad pe Daisy. Adapostul nu era foarte mare - ca si intindere, dar erau multi caini/cusca. Cam 3-4-5-6 in functie de marimea cainilor si de spatiul ingraditurii. Si uite-ma fata in fata cu mandra mea... gri, murdara si in aparenta uratica lol S-a ridicat in 2 labe pe gard, m-a mirosit si m-a lins un pic dupa care s-a intors trista in cusca ei. Ceilalti caini o luasera razna, cum fac cand vine un individ nou... stiu ca exista sansa sa plece unul dintre ei acasa si atunci sar, si latra, si se gudura de ti se rupe inima.

Daisy a mea mai trecuse printr-o adoptie. A fost luata pe post de caine de paza si adusa inapoi (!!) dupa cateva luni. Poate ai crede ca nu ii afecteaza sau ca nu ii atinge in vreun fel... ei bine, eu asa am aflat ca ii afecteaza si inca grav! In timp ce toti sareau si se gudurau pe principiul "pick me, pick me", ea statea resemnata la ea in cusca, convinsa fiind ca oricum nu o mai ia nimeni... mi s-a rupt sufletul cand am vazut-o asa.
Asa cum spui si tu, ma gandeam ca o sa am o intalnire ca-n filme, ca o sa sara, o sa se auda muzica pe fundal, o sa stim ca ne apartinem una alteia lol A fost cam opusul asteptarilor mele asa ca, pe moment, am plecat cu semne de intrebare de acolo pentru ca nu prea era ce-mi doream eu. Pusesem ochii pe o alta zgaiba de acolo, mult mai prietenoasa si mai iubitoare.

Dar dupa lungi procese de gandire, am zis ca nu, m-am dus acolo pentru ea, cu ea o sa plec! Si am luat-o smile Am semnat contract pentru ea, i-am pus lesa si zgarda si hai acasa. Mai intai ne-am oprit si am spalat-o la un cabinet veterinar... dupa ce am dat jos toti scaietii, tot noroiul si praful, cainele care pana atunci aducea doar cu partea sa maidanezo-ereditara incepea brusc sa semene tot mai mult si cu labradoul promis big_smile Apoi acasa... and the rest is history!

Ideea intregii povesti e ca sunt extrem de multe suflete care isi doresc o casa si un stapan iubitor in astfel de adaposturi si daca chiar nu vrei unul de rasa pura si cu pedigree, de ce sa nu iei si optiunea asta in considerare?
A mea era deja castrata cand am luat-o, la adapostul asta aveau contract cu un cabinet veterinar si ii castreaza cam pe la 6 luni. Daca vrei sa il iei necastrat probabil ca tre sa il iei de mai de mic.
Sper ca ti-a folosit cu ceva romanu' scris de mine lol

#8 2010-03-03 01:58:14

Rosa
Full member

lol  Hai ca n-ai scris asa mult si m-ai si facut sa zambesc. big_smile  Da, sunt din Bucuresti, si am stat pe toate site-urile pe care le-am gasit pana acum. Simt ca se invarte totul cu mine. As vrea sa gasesc direct adrese de adaposturi si sa ma duc direct sa vad, pentru ca ce gasesc bun e luat, ce gasesc neluat, fie e vorba de bani, fie pur si simplu nu mi se potriveste, etc. Deci foarte greu.

Nu ma astept sa fie chiar ca-n povesti, dar...macar sa vad ca interactionam un pic. O privire in ochi,ceva... si vreau pui nu atat pentru dresat sau pentru dragalasenie, ci pentru ca am si pisica, care desi e foarte cuminte si uneori timida, n-as vrea sa fie mancata de un cutu. Daca e pui are timp sa se obisnuiasca cu pisica.

Oricum, multumesc mult pentru site-uri si idei, foarte bune. Doar ca acum m-am gandit bine si asa am sa fac: caut un adapost si ma duc sa-mi incerc norocul...numai ca...Acum...Caut adapost!

Asa ca inca o data...some help, pls! lol

#9 2010-03-03 02:05:49

LadyPink
Platinum member
Site

A mea e luata de la Daisy Hope. Nu prea le merge lor site-ul cum trebuie, vad ca l-au schimbat si nu prea au chestii pe el, dar daca vrei, iti dau nr de telefon al persoanei care s-a "ocupat" de mine si cu care am mai tinut legatura o perioada dupa... si te poate indruma exact spre adapost, ca adresa data pe site e de la sediu, nu de la adapostul propriu-zis, care-i pe undeva prin prelungirea Ghencea.
Si, daca vrei, merg si cu tine tongue

Ultima oara a fost editat de LadyPink (2010-03-03 02:06:24)

#10 2010-03-03 02:15:10

Rosa
Full member

Hai ca incerc sa vad daca rezolv ceva prin formularul de contact, cu indicatii si directii, si te anunt dupa daca reusesc sau nu. Oricum, mersi mult de sprijin, si mai vorbim despre asta.  puss
Daca mai stie cineva si alte adaposturi in caz ca nu reusesc asa, sau alte informatii utile sunt oricand bine venite. O sa mai caut si eu tot adaposturi intre timp, dar s-ar putea sa dureze cateva zile.

Vai, si ce ma sperie e ca vad toate pozele si imi plac. Numai ca imi plac toti...si din acesti toti jumatate imi plac mult mult. De aia zic, mai bine merg pana acolo, cumva macar sa ma hotarasc.

Ultima oara a fost editat de Rosa (2010-03-03 02:18:37)

#11 2010-03-03 02:18:21

LadyPink
Platinum member
Site

Mai sunt si cei de la Robi. In principiu, doar sa vrei si nu gasesti, la cate sute de caini aduna de pe strada smile Daca e ceva, imi dai de stire pe privat si te ajut cum pot. Succes! puss

#12 2010-03-03 02:55:15

Rosa
Full member

LadyPink, mersi mult mult. Pe Robi chiar am reusit sa fac o selectie, sau o preselectie, si sunt 4 care imi plac foarte tare. Ar fi ei mai multi, dar mi-e frica sa nu ma incurc de tot. Sa vedem daca imi merge planul sa ii si vad.
E nevoie de vreun act in afara de buletin pentru contractul de adoptie?
Ehehe, haide ca acum sunt vesela tare. happy

#13 2010-03-03 12:48:17

LadyPink
Platinum member
Site

La mine n-a fost nevoie de altceva in afara de buletin. Succes!

#14 2010-03-03 15:13:51

deea_si
Full member
Inregistrat: 2008-10-15

http://www.freepets.ro/search/label/adoptii%20catei  sunt aici niste catelusi mici, frumosi.. si au nevoie de cineva sa i ingrijeasca..

*Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying.
*Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume hjarta
*16.04.13 - cea mai frumoasa zi

#15 2010-03-03 18:54:23

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

#16 2010-03-03 19:00:35

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

O alta solutie ar fi sa mergi prin cabinete veterinare ca de multe ori sunt anunturi ale unor persoane care au pui de dat spre adoptie, chiar si cu poze unele.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#17 2010-03-03 19:59:06

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

Te poate ajuta http://www.adoptiicaini.ro
Sunt multi caini acolo smile

Ultima oara a fost editat de OneOnly (2010-03-03 19:59:46)

They can because they think they can.

#18 2010-03-03 21:21:46

Rosa
Full member

Stau pe site-uri de 3 zile, cautand ceva. Si chiar nu gasesc unul care sa mai fie si disponibil si din Bucuresti sau cat de cat de aproape care sa fie exact ce imi trebuie. Ba chiar am trecut si la pisici, doar doar gasesc ceva. Dar tocmai pentru ca sunt asa de multi, e greu. O sa incerc sa am rabdare. Poate gasesc vreun puisor pe strada, ca tot a venit primavara.

#19 2010-03-04 02:52:23

LadyPink
Platinum member
Site

Rosa, crede-ma ca gasesti cu sutele disponibili intr-un adapost smile Ok, poate din cei 300 de caini nu toti sunt puisori, dar vreo 20 tot sunt. Cam atatia erau cand am fost eu pe acolo.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.