|
Nu esti logat.
Www.pretul-corect.ro ...pentru cine stie??#1 2010-03-04 19:58:09
www.pretul-corect.ro ...pentru cine stie??...as vrea sa imi spuna cineva, daca a comandat sau daca a auzit, cat de seriosi sunt cei de pe acest site...in legatura cu garantia m-ar interesa mai mult. O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #2 2010-03-04 20:02:56
Re: www.pretul-corect.ro ...pentru cine stie??ei,nu fi trista! Offline #3 2010-03-04 20:15:50
Re: www.pretul-corect.ro ...pentru cine stie??cellules div...am zis sa imi fac si eu o data-n viata un capriciu si...l-am primit inainte sa merg la cursuri si nu tragea deloc...l-am pus la incarcat...ca am crezut ca e descarcat si de asta nu merge si am plecat...a stat vreo 3-4 ore...acum l-am incercat, chiar imediat dupa ce v-am scris voua...si trage el intr-o parere parca...il mai las la incarcat si incerc mai tarziu... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #4 2010-03-04 23:14:31
Re: www.pretul-corect.ro ...pentru cine stie??Sunt obligati sa iti emita factura iar garantia este valabila in baza unei facturi (sau bon fiscal) si a certificatului de garantie. Suna-i maine si daca nu le explici ca mergi la OPC.Trebuie sa iti rezolve problema.Dar cel mai indicat ar fi sa le trimiti un mail in care sa le soliciti documentele si sa le spui problema ta iar daca nu ti se rezolva problema in 2 zile mergi la OPC. Cea mai fericita mamica!!! Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010 Offline #5 2010-03-04 23:54:25
Re: www.pretul-corect.ro ...pentru cine stie??mirik aparatul merge acum...mi-au zis ca daca se strica sa ii sun si in baza acelei chitante mi-l schimba fara pb...ma gandesc ca daca o sa se intample ceva cu el o sa fac atunci asta...multumesc mult de sfaturi si de incurajari O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline Publicitateloading...
#6 2010-03-05 08:54:23
Re: www.pretul-corect.ro ...pentru cine stie??Atunci s-ar putea sa nu mai ai aceasta varianta.Eu zic sa iti iei masuri de precautie.Un produs nu este reparat de catre vanzator ci de service-ul contractat de importator.Daca ei dau faliment in 12 luni? O chitanta emisa de curier nu reprezinta garantie iar atata timp cat nu ai nimic scris ....vorbele zboara. Cea mai fericita mamica!!! Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|