homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Duereri de inima. Sport?

#1 2010-03-06 16:44:07

Tei
Hero member
Inregistrat: 2007-11-19

Duereri de inima. Sport?

Buna, fetelor!
Fac de aproape un an sport destul de intens, aproape zilnic si pana in clipa de fata nu am avut probleme. Adica pulsul mi s-a domolit avand in vedere ca inainte aveam 80 85/ repaus acum am 60, 65/ repaus, doar ca de vreo 5 zile simt din cand in cand ca un fel de junghi, sau contractie*totusi nu palpitatii* pe undeva mai jos de umarul stang, in dreptul sanului dar mai mult catre mana decat catre piept si ma intrebam ce poate fi. Am inceput sa fac sport cand nu aveam absolut nici o problema cardiaca, chiar fusesem la cardiolog si ma gandesc ca nu se poate, tanara fiind, nefumatoare, sportiva sa patesc ceva asa, fara motiv si dintr o data. Nici nu stiu daca inima e cea care ma deranjeaza. Eu nu am mai avut dureri de inima si nici nu stiu cum se manifesta sau in ce parte a corpului. Poate fi vreun nerv, vreun muschi avand in vedere ca am intensificat putin sportul recent? sau pot fi cafelele ce-mi provoaca asa reactii?
Deci nu e durere ceea ce simt, doar asa un junghi deranjant care uneori se extinde si in mana stanga, in partea interioara.
Nu avem antecedente in familie de probleme cardiace, in urma tuturor testelor acum un an totul era mai mult decat in regula, fumatoare nu sunt, viata stresanta nu am. Poate sportul sa dauneze?
E vorba de inima sau de vreun muchi ori nerv?
Nu pot sa merg la medic pt ca totusi nu e nimic clar sau concret si pentru ca nu exista unul bun in zona, deocamdata.

Hello me...meet the real me
I love not man the less, but Nature more

#2 2010-03-06 16:51:10

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Re: Duereri de inima. Sport?

Sunt sanse sa fie si un nerv ... Mai simt si eu uneori dureri in diferite zone, mai ales daca fac exercitii fizice mai solicitante, dar imi dau seama ca e vorba de un nerv pentru ca, daca fac o pauza de exercitii sau pur si simplu nu fac exercitii atat de solicitate, in cateva zile trece jena; incearca 2-3 zile sa nu faci nimic, sau oricum, sa faci ceva mai putin solicitant si vezi daca iti trece. Nu ma pricep prea bine, deci asteapta si alte raspunsuri, e doar o parere smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#3 2010-03-06 16:55:06

zana_trista
New member
Inregistrat: 2010-02-08

Tei a scris:

Buna, fetelor!
Fac de aproape un an sport destul de intens, aproape zilnic si pana in clipa de fata nu am avut probleme. Adica pulsul mi s-a domolit avand in vedere ca inainte aveam 80 85/ repaus acum am 60, 65/ repaus, doar ca de vreo 5 zile simt din cand in cand ca un fel de junghi, sau contractie*totusi nu palpitatii* pe undeva mai jos de umarul stang, in dreptul sanului dar mai mult catre mana decat catre piept si ma intrebam ce poate fi. Am inceput sa fac sport cand nu aveam absolut nici o problema cardiaca, chiar fusesem la cardiolog si ma gandesc ca nu se poate, tanara fiind, nefumatoare, sportiva sa patesc ceva asa, fara motiv si dintr o data. Nici nu stiu daca inima e cea care ma deranjeaza. Eu nu am mai avut dureri de inima si nici nu stiu cum se manifesta sau in ce parte a corpului. Poate fi vreun nerv, vreun muschi avand in vedere ca am intensificat putin sportul recent? sau pot fi cafelele ce-mi provoaca asa reactii?
Deci nu e durere ceea ce simt, doar asa un junghi deranjant care uneori se extinde si in mana stanga, in partea interioara.
Nu avem antecedente in familie de probleme cardiace, in urma tuturor testelor acum un an totul era mai mult decat in regula, fumatoare nu sunt, viata stresanta nu am. Poate sportul sa dauneze?
E vorba de inima sau de vreun muchi ori nerv?
Nu pot sa merg la medic pt ca totusi nu e nimic clar sau concret si pentru ca nu exista unul bun in zona, deocamdata.

Stai lin nu-ti face probl ai mai mult k singur un junghi intercostal iti spun pt ca asa am patit si eu si am mers la spital pt siguranta mea  , mi-a dat sa iau Flamexin si cam atat nu prea am mai avut probleme

#4 2010-03-06 17:01:28

Tei
Hero member

Multumesc, tare mult.
Pai da, am intrebat ca sa fiu sigura, dar stiam eu ca e vreun junghi ceva, inima e mai catre piept asa, pe mine in schimb ma doare catre mana, langa san.
Oare Voltaren ma ajuta?

#5 2010-03-06 18:42:28

zana_trista
New member

Tei a scris:

Multumesc, tare mult.
Pai da, am intrebat ca sa fiu sigura, dar stiam eu ca e vreun junghi ceva, inima e mai catre piept asa, pe mine in schimb ma doare catre mana, langa san.
Oare Voltaren ma ajuta?

Nu stiu  eu iti zic ce mi-a dat mie si app poate fi de la stat in curent ai grija , multa sanatate

Publicitate

loading...

#6 2010-03-06 20:30:35

Tei
Hero member

S-ar putea sa fie si curent.
M-am speriat initial banuind ca ar putea fi ceva la iniva, dar apoi gandindu-ma mai bine, inima nu-i acolo si nici nu as avea de la ce sa fi facut ceva in decursul anului acesta. Numai sportul mi-a trecut prin minte ca ma poate afecta, dar cred ca sportul e bun, nu contrariul. M-am linistit, oricum. E vreun nerv sau un junghi de la raceala, sport mai intens, cine stie, dar nimic grav.
Sper sa e bun Voltaren-ul ca imi voi lua maine unul de la farmacie.

#7 2010-03-06 20:44:30

zana_trista
New member

ok , Multa Sanatate !!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.