homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

:;raspundeti-mi cat puteti de repede ,va rog

#1 2010-03-06 19:01:43

adrriana77
New member
Inregistrat: 2009-08-23

:;raspundeti-mi cat puteti de repede ,va rog

intrebare :
joi seara am luat  pastila de antibebe ,ieri pe la ora 16,00 am avut contact iar vineri (aseara) am uitat sa mai iau pastila ?eram protejata ?

acum doua minute am luat amandoua comprimatele cel de ieri (vineri) si pe cel de astazi ,abia sambata viitoare sunt protejata din nou,nu-i asa?

va rog sa-mi raspundeti,mersi

#2 2010-03-06 19:06:26

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

Re: :;raspundeti-mi cat puteti de repede ,va rog

da, trebuia sa te protejezi suplimentar.

#3 2010-03-06 19:09:45

adrriana77
New member

alex2 scuza-ma dar nu am inteles raspunsul tau ."da"in sensul ca eram protejata sau "da" in sensul ca trebuie sa ma protejez  de acum incolo?mai explica-mi te rog o data la care din intrebari mi-ai raspuns ca erau doua....

#4 2010-03-06 21:46:30

adrriana77
New member

puteti sa-mi raspundeti ?sunt cam speriata ....

#5 2010-03-06 22:52:11

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

f rau ai facut ca ai luat ambele pastile... n-avea niciun rost, oricum "efect retroactiv" n-au si ai bagat prea multi hormoni deodata.

alex ti-a rasp corect... vei fi protejata ABIA PESTE O SAPT. timp in care iti trebuie protectie suplimentara.

referitor la contactul de joi... exista un mic risc, dat de faptul ca spermatozoizii traiesc ianuntru vreo cateva zile.. daca ai "noroc" sa-ti fi ramas vreunul ratacit si viabil si "norocul" ca pastila uitata sa fi dus la ovulatie, poti sa te trezesti cu bebe. dar riscul e fffff mic, zic eu. sunt prea multi factori carre ar tb sa concure perfect. mi s-a intamplat si mie de vreo cateva ori cand luam ac si n-am patit nimic. dar repet... teoretic, un risc exista.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.