homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Contactul sexual poate prelungi menstra>?

#1 2010-03-07 20:53:31

anitaeliza
New member
Inregistrat: 2010-02-20

Contactul sexual poate prelungi menstra>?

Buna fetele! Al si eu o nelamurire.  De luni pana vineri am avut menstra, vineri deja a fost cu pete maronii , sambata si astazi duminica (dimineata) am avut contact sexual cu partenerul meu, iar in aceasta seara am observat pe hartia igienica 2 firisoare de sange, am mai patit chestia asta dupa contact sexual, dar numai la 2 ,3, maxim 4 zile de la menstra. Este posibil ca contactul sexual sa imi prelungeasca menstra cu aceste firisoare de sange. Dearece patesc asa ceva numai dupa contact sexual dupa perioada menstruatiei. daca am contact sexual in timpul lunii, in afara de perioada de dupa menstra, nu am nici o problema? Si nu stiu ce s acred, poate fi vorba de mestra sau vreo rana pe col? Multumesc

#2 2010-03-07 20:56:44

sushi
Hero member
Inregistrat: 2009-05-11

Re: Contactul sexual poate prelungi menstra>?

Nu e vorba nici de menstra si nici de rana. Pur si simplu a mai ramas niste sange pe pereti, care a fost apoi eliminat. Big deal smile

#3 2010-03-07 20:56:55

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

e posibil sa fie tot de la menstra desi actul sexual nu o prelungeste. poate s-a prelungit ea de la natura... actul sexual e insotit de dureri ?

#4 2010-03-07 21:03:53

anitaeliza
New member
Inregistrat: 2010-02-20

Nu este insotit de dureri. Adevarul este ca am cam exagerat weekendul aceasta cu " dragostea"  rotfl2 , dar na.....asta este. Si daca este sange ramas de la menstra nu ar trebui sa fie maroniu ca cel pe care l-am avut vineri? Mersi

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.