Am citit Inuaki - reptilianul din mine - Dezvaluiri tulburatoare despre trecutul, prezentul si viitorul pamantului... As vrea sa stiu daca ati mai cititi si credeti in ceea ce se intampla acolo si ca va exista un salt?? In Reptilieni??
E ceva incredibil, dar eu cred...
O sa citesc si partea a 2a : Inuaki, reptilianul din mine Cartea a doua De la Zamolxe spre noua eră. De la acelasi autor exista inca 2 carti: Cristofor Magul din Carpaţi si Viaţa pe Păm?nt... ?ncotro? Viitorul omenirii şi Păm?ntului 2009-2021
Asa cum mi s-a cerut... Pun aici tot ce cred eu ca e legat de subiectul 2012: Sunt 4 carti al Aryanei Havah sub pseudonim bineinteles... 1- Inuaki - reptilianul din mine - Dezvaluiri tulburatoare despre trecutul, prezentul si viitorul pamantului... 2- Inuaki - Cartea a doua De la Zamolxe spre noua era. 3- Cristofor - Magul din Carpati 4- Viaţă pe Păm?nt ... ?ncotro? Viitorul omenirii şi Păm?ntului : 2009-2021
Toate aceste cartii le puteti gasii pe www.scribd.com in format electronic
Si va recomand si Filmul The Secret - Law of Attraction - cred ca ajuta sa intelegi mai usor anumite chestii ( Bineinteles daca intelegi esenta ). Aici puteti viziona cu subtitrare
Si totodata la acest film in care sunt pe youtube mai multe parti si aici totul e demonstrat stiintific de Gregg Braden... se numeste Trezirea la punctul zero din 1996...
Si despre reptilieni ne vorbeste si David Icke... pe acest blog gasiti foarte multe subiecte interesante... si la jumatatea pagini aveti filmul in care se vorbeste de reptilieni, cine ne conduce, cum si interviul cu Arizona Wilder... Revelations Of A Mother Goddess (2005) http://fymaaa.blogspot.com/search/label/DAVID%20ICKE
Eu cred in totalitate ce se spune in cartile Aryanei si esenta la filmul The Secret - Law of Attraction...
Ultima oara a fost editat de andrei999 (2010-03-19 12:31:57)
Atunci cand te nasti, toti rad in afara de tine, tu plangi... traiste-ti viata intre-un fel incat in ziua mortii tale in timp ce toti plang, tu sa sa fi cel care rade.
Eu n-am citit nimic din cele enumerate de tine, nu cumva sunt tip Erich von Daeniken? Nu e cumva "Inuaki"?
Nu stiu cine e erich asta... la ce te referi tip, adica ce tip e?? Cartea asta e scrisa de o romanca care e pshiholog de copii... e super... poti sa l gasesti in format elctronic toate cartile scrise de Aryana Havah... bineinteles sub pseudonim... http://www.scribd.com/doc/14179165/INUA … l-din-Mine
Mie mi-a schimbat viata... si daca nu crezi sau crezi, nu ti face decat sa fii mai bun, sa vrei sa fii mai bun... sa vezi altfel lucrurile...
Atunci cand te nasti, toti rad in afara de tine, tu plangi... traiste-ti viata intre-un fel incat in ziua mortii tale in timp ce toti plang, tu sa sa fi cel care rade.
Pai n-ar strica sa te documentezi cine e el, mai ales ca vad ca te pasioneaza chestiile astea. M-am exprimat putin intortocheat, voiam sa intreb daca trateaza aceleasi subiecte. Si se pare ca da....
Ultima oara a fost editat de alinda (2010-03-09 11:16:41)
"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison
Pai n-ar strica sa te documentezi cine e el, mai ales ca vad ca te pasioneaza chestiile astea. M-am exprimat putin intortocheat, voiam sa intreb daca trateaza aceleasi subiecte. Si se pare ca da....
O sa caut si despre el... acum sunt ocupat cu David Icke... le iau pe rand... Multumesc pt. recomandare.
stiu ca multi sunt foarte prinsi in ideea aceasta a reptilienilor. Prima data cand am auzit de reptilieni a fost de la profa de blabla ( nu mai tin minte) din facultate. Tipa era weirdo rau de tot si cand am ajuns acasa m=am bagat pe net sa aflu. Mai era un coleg pasionat de chestiile astea si zicea ca si lui ii se par freeky si ca nu prea crede. Din ce-am aflat pe youtube si pe net ( chestii superficiale oricum) despre reptilieni mi se pare un scenariu SF usor penibil din partea mea. ( insa nu exclud nimic) Vazusem pe youtube diverse filmulete despre politicienii Americii - Clinton , clanul Bush etc cum ca ar fi reptilieni. Tu clar cunosti chestiile astea in profunzime, probabil daca as cunoaste si eu la fe, m-ar pune pe ganduri, insa din cgestiile superficiale pe care le cunosc de pe net - o fraza de acolo , una de dincolo mi se par niste scenarii mult prea SF
Recunosc ca as vrea sa citesc si eu cartea sau cartile
"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________
Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare
stiu ca multi sunt foarte prinsi in ideea aceasta a reptilienilor. Prima data cand am auzit de reptilieni a fost de la profa de blabla ( nu mai tin minte) din facultate. Tipa era weirdo rau de tot si cand am ajuns acasa m=am bagat pe net sa aflu. Mai era un coleg pasionat de chestiile astea si zicea ca si lui ii se par freeky si ca nu prea crede. Din ce-am aflat pe youtube si pe net ( chestii superficiale oricum) despre reptilieni mi se pare un scenariu SF usor penibil din partea mea. ( insa nu exclud nimic) Vazusem pe youtube diverse filmulete despre politicienii Americii - Clinton , clanul Bush etc cum ca ar fi reptilieni. Tu clar cunosti chestiile astea in profunzime, probabil daca as cunoaste si eu la fe, m-ar pune pe ganduri, insa din cgestiile superficiale pe care le cunosc de pe net - o fraza de acolo , una de dincolo mi se par niste scenarii mult prea SF
Punand faza cu reptilienii deoparte, daca citesti cartea, iti vei da seama ca nu are cum sa ti afecteze viata/deciziile/gandurile... numai in bine, pe scurt nu ti se cere sa faci nimic, decat sa fii bun, iubitor... si sa lasi ura deoparte, sa nu ai de a face cu el... e foarte interesanta cartea... filmuletul e de interpretat, dar cartea e super... oricum depinde si de oameni, cum percep un mesaj... sunt constinet ca unii pot fi prea freeky ) asta e si normal, nu suntem la fel si vedem lucrurile altfel...
Punand faza cu reptilienii deoparte, daca citesti cartea, iti vei da seama ca nu are cum sa ti afecteze viata/deciziile/gandurile... numai in bine, pe scurt nu ti se cere sa faci nimic, decat sa fii bun, iubitor... si sa lasi ura deoparte, sa nu ai de a face cu el... e foarte interesanta cartea... filmuletul e de interpretat, dar cartea e super... oricum depinde si de oameni, cum percep un mesaj... sunt constinet ca unii pot fi prea freeky ) asta e si normal, nu suntem la fel si vedem lucrurile altfel...
imi poti da ub link catre film ? presupun ca pe DC nu prea se gaseste. Sunt interesata sa vad filmul, ma poti ajuta ?
"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________
despre ce salt te referi ? - in cateva cuvinte macar ...
mersi pt linkuri
Greu de spus in cateva cuvinte... In 2012 se va intampla saltul... Sa zic asa ca pamantul (terra) se purifica, si va fi numai bine pe pamant... nu o sa se mai exista rau... numai iubire... o sa trecem in alta dimensiune... E super, trb neaparat sa citesti "Inuaki" doar 2 ore iti trb si termini cartea... Nu irosi timpul si citeste-l mai repede
Am scris gresit denumirea in loc de Inuaki am scris Inauki la subiect... stie cineva cum pot sa-l modific??
Ultima oara a fost editat de andrei999 (2010-03-09 16:15:07)
Am scris gresit denumirea in loc de Inuaki am scris Inauki la subiect... stie cineva cum pot sa-l modific??
din cate stiu eu, doar moderatorii pot modifica titlul unui subiect, asa ca adreseaza-te unuia dintre ei
Cum ma adresez? Am trimis un mail la adresa din contact si nu mi s-a raspuns...
mersi pt linkuri
Greu de spus in cateva cuvinte... In 2012 se va intampla saltul... Sa zic asa ca pamantul (terra) se purifica, si va fi numai bine pe pamant... nu o sa se mai exista rau... numai iubire... o sa trecem in alta dimensiune... E super, trb neaparat sa citesti "Inuaki" doar 2 ore iti trb si termini cartea... Nu irosi timpul si citeste-l mai repede
Dar are vreo legatura cu Dumnezeu ?? Cine sunt cei care vor ramane pe pamant ?
Si ca o idee personala: nu cred ca nu o sa mai existe rau ... cum va fi eliminat ?
mersi pt linkuri
Dar are vreo legatura cu Dumnezeu ?? Cine sunt cei care vor ramane pe pamant ?
Si ca o idee personala: nu cred ca nu o sa mai existe rau ... cum va fi eliminat ?
Exista Dumnezeu, un crator a tot ce exista, dar nu e chiar cum am invatat noi ca e unul acolo sus si ne ghideaza, adica ce ne invata religia... Initial a fost numai bine pe pamant, numai iubire, dar unii au adus raul, unii care se hranesc cu rau, ura... si ei ne conduc in momentul da fata, dar cu acest salt se va regla totul in matrice... Dumnezeu e cratorul matricei...
G?ndeşte-te că şi aici, la ?nceput au fost aduşi cei cu vibraţie egală. ?n sute de mii de ani, s-a produs o departajare, iar acum a sosit momentul să se producă egalizarea. Si acest salt va face egalizarea si cei rai numai au loc si vor fi dusi in alt segment...
E complicat sa intelegi si nici eu nu pot sa maexprim cum trbuie... Daca vrei sa te convingi ca merita sau nu citit, eu zic ca nu o sa regreti k ai pierdut 2 ore pt asa ceva.
Chiar sunt curios parerea ta... La inceput mi s-a parut cam sf, dar e altceva, si trb sa citesti tot... are si o a 2-a carte...
si chiar crezi in asa ceva?in totalitate? ptr ca asta nu mai are legatura cu dumnezeu.in mod sigur..
Ba are legatura cu Dumnezeu... totul e legat de Dumnezeu... Dar e cu totul altfel decat stiim noi... Cred ca noi nu putem inca sa folosim creierul cum am putea, si tocmai de asta anumite chestii nu le putem accepta... Unii poate nu cred in existenta e spiritelor... probabil nici eu nu credeam daca nu mi se intampla unele chestii... E acelasi chestie cu acei copii care la varsta de 2-3 ani stiu la perfectie 7-10 limbi... la 6 ani termin facultatea... aceste fenomene exista, dar sunt greu de acceptat... Eu intodeauna am simtit ca ceea ce ni se intampla nu e ceea ce trb... cand putem fii toti buni, iubitori...
Cel mai bine sa cititi cartea daca nu ati citit...