|
Nu esti logat.
Divortul-3#39 2010-03-09 18:16:15
Re: Divortuldeci ceea ce i-a zis ea nu e adevarat, nu? cum k ar trebuie sa-i ofere o locuinta si practic sa o intretina? Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. Offline #40 2010-03-09 18:23:02
Re: DivortulLocuinta nu cred ca trebuie sa ii ofere, dar pensie alimentara cu siguranta o sa ii dea. Offline #41 2010-03-09 18:26:15
Re: Divortulce bine ar fi daca ar fi asa..deci eu cand am divortat era misto ca el sa imi faca rost de o locuinta si sa imi asigure ,,viitorul,, nu? VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #42 2010-03-09 18:27:07
Re: Divortulda, la pensie alimentara stiu. dar mi se paruse foarte ciudat knd mi-a zis k i-a cerut, practic, sa o intretina. / Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. Offline #43 2010-03-09 18:28:47
Re: Divortulnu, nu e adevarat decat in cazul in care ea dovedeste cumva ca e inapta de munca. daca nu... doar pensia alimentara copilului, 25% din venitul lui parca... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline Publicitateloading...
#44 2010-03-09 18:29:46
Re: Divortulwild_wind sunt mai mult dekt sigura k va lupta pt copilasul ei. si eu tind sa cred k tot laa ea va ramane. dar mi-e foarte frik de ziua in care o sa se decida la cine ramane cel mic, pt k dak nu va ramane la el, va fii pur si simplu terminat. ( Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. Offline #45 2010-03-09 18:31:41
Re: Divortulinapta nu e asta o stiu sigur deci nu e valabila chestia cu : " vezi k avocatul meu o sa te faca sa dai la bani, inkt o sa te imprumuti la tot felul de banci si o sa te las fara bani. " X( Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. Offline #46 2010-03-09 18:32:57
Re: Divortul
Pai asa, nici el nu are cum sa dovedeasca ca are unde sa isi creasca copilul. Ultima oara a fost editat de love_t (2010-03-09 18:33:19) Offline #47 2010-03-09 18:39:32
Re: Divortulba da...el poate da adresa unde sta,chiar daca e al parintilorrrr...sunt parintii lui. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #48 2010-03-09 18:44:04
Re: DivortulPai asta ziceam si eu... asa cum el poate sa spuna ca au parintii lui casa si isi poate creste copilul acolo, asa poate sa zica si ea. Offline #49 2010-03-09 19:12:11
Re: DivortulDa dar ea nu are venit, nu munceste deci clar nu are cu ce sa isi intretina copilul. Un copil din pacate nu poate fi crescut doar cu dragoste. Eu daca ar trebui vreodata sa decid pe o astfel de cauza clar as incredinta copilul celui care, pe langa o moralitate neindoielnica, ar da dovada si de stabilitate financiara. E drept ca mama ramane intotdeauna mama, dar daca tu nu vrei sa muncesti desi esti sanatoasa si ai pretentia sa te intretina fostul sot e clar ca nu iti doresti chiar atat de mult sa ii asiguri totul copilului tau, nu? Offline #50 2010-03-09 19:17:52
Re: Divortulhappy,exista mame care de fraiere,ptr ca sotul ii spune sa stea acasa ca era el destul..sa stea cu copilul,ca munceste el...si stau...hai sa nu ne gandim la asta... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #51 2010-03-09 19:21:55
Re: DivortulE adevarat ce spui tu, Wild. Dar in acelasi timp, femeia ar putea acum, in loc sa ameninte cu una sau alta, sau sa incerce un santaj, sa faca tot posibilul sa isi gaseasca de lucru. Stiu ca e o perioada grea, dar macar intentia... Offline #52 2010-03-09 19:24:58
Re: Divortulexact happy... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #53 2010-03-09 22:27:37
Re: Divortulam si eu o intrebare.exista vreun topic despre divort in care....nu stiu exact cum sa explic...parintii mei s-au separat cam asta ar fi ideea ca divorteaza....si e asa de aiurea si de greu cu fiecare in parte.....exista vreun topic despre asa cv pe aici? Offline #54 2010-03-09 23:07:26
Re: DivortulDaca e legat de divort, poti sa scrii aici kei. Offline #55 2010-03-09 23:35:06
Re: Divortulpai ce pot sa zic de situatia mea....ai mei s-au separat si au incetat sa mai fie o familie de mult. doar acum cateva saptamani mama s-a mutat la parintii ei, acolo urmand sa ma duc si eu. situatia e foarte complicata...pe scurt,ai mei niciodata nu au fost foarte comunicativi. si asta s-a simtit. mama e deschisa pe cand tata nu. a adunat in el de 10 ani idei care nimeni nu stie de unde le are si acum numai reprosuri si jigniri.problema mea e ca nu stiu cum sa ma comport cu ei, fiindca in opinia mea e vina lui tata. acum eu stau cu el dar mama plateste toata intretinerea deoarece tata a ramas somer de mai bine de un an. acum, tata e extrem de atent si se duce sa-mi cumpere merele care imi plac mie, salamul meu favorit, imi face de mancare si e tot timpul grijuliu.noi doi nu am avut niciodata o relatie tata-fiica, adica ne salutam si vb ce e de mancare azi si atat.si mama e foarte grijulie dar ea intotdeauna a fost asa cu mine. cu ea povestesc in fiecare zi pe mess, la telefon si incercam sa ne intalnim in fiecare zi. eu nu stiu cum sa ma descurc. fiindca mi se pare ca e numai vina lui tata dar cand se comporta asa frumos nu pot nici sa ma infurii pe el. vroiam doar sa vad cum au trecut altii peste divortul parintilor. eu si fratele meu nu vorbim fiindca si el e ca tata nu scoate o vorba asa ca nu ma pot sfatui cu el. mentionez ca eu am 18 ani si fratele meu 20.nu am idee cum sa ma comport cu ai mei Offline #56 2010-03-10 00:25:28
Re: Divortulkei, mama ta se desparte de tatal tau dar asta nu inseamna ca el sau ea se desparte de tine. Una e ce se intampla intre ei doi si cu totu alta poveste ce se intampla cu tine. Ei vor fi mereu parintii tai si tu copilul lor orice s-ar intampla. Comporta-te cum simti tu, nu trebuie sa fi rea de exemplu cu tatal tau pentru ca se despart din cauza lui. Chiar daca o sa locuiesti cu mama ta asta nu inseamna ca nu te vei putea intalni cu el. Din contra, ar fi indicat sa te vezi cat mai des cu el pentru ca iti dai seama ca o sa sufere si o sa-i lipsesti. Repet, se despart ei doi, nu te desparti tu de el. Oricum, intr-o relatie nu greseste unul singur, itotdeauna sunt ambii parteneri vinovati si daca au hotarat asa poate e mai bine decat sa se tot certe si sa fie suparati. Offline #57 2010-03-10 00:37:39Re: Divortul
Exact asta vroiam sa spun si eu. Plus, nu are sens sa iei partea nimanui pentru ca nu se stie ce s-a intamplat intre ai tai si cine a fost de vina. Tu pana la urma ai fost copilul si in mod sigur nu ai stiut toate certurile si problemele din familie. Nu zic ca mama ta a fost de vina, numai ca pana la urma daca tatal tau nu a gresit cu nimic fata de tine, nu e normal sa te departezi de el pentru ca un singur tata ai si poate peste cativa ani o sa regreti. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|