|
Nu esti logat.
Astenie sau probleme medicale?#1 2010-03-10 11:08:32
astenie sau probleme medicale?am cam o saptamana de cand, dimineata si nu numai am stari de greata foarte accentuate, dar care nu se lasa cu varsaturi.numai o data am vomitat putin lichid gastric..dar si in restul zilei imi este la fel de rau..mi-e foame, vreau sa mananc, dar cand am mancarea in fata, imi vine sa vomit.seara ma mai ia cu tremurici si ameteli. În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #2 2010-03-10 11:11:12
Re: astenie sau probleme medicale?maryu, poate fi ceva psihosomatic, mie mi se intampla frecvent ce spui tu in perioadele de stres, dar mergi intai la medicul de familie sa-ti dea o trimitere pentru analize si la gastroentorologie, ca sa vezi sigur despre ce e vorba Offline #3 2010-03-10 11:26:44
Re: astenie sau probleme medicale?stres nu prea am avut..adica a fost o perioada de o saptamana cat am avut niste probleme cu fratemiu, tot de sanatate si am stat, ce`i drept un pic stresata. dar totusi, la mine stresul se manifesta altfel, adica..pana acum nu mi a luat asa pofta de a manca..cine aude rade, eu sa refuz mancare În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #4 2010-03-10 11:27:34
Re: astenie sau probleme medicale?mergi la medic, nu sta asa... Offline #5 2010-03-10 11:39:10
Re: astenie sau probleme medicale?o sa merg sa vad ce-mi fac iar...eu in fiecare an, in martie vizitez spitalul.bineinteles in fiecare an cu o noua problema.parca s un puzzle În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline Publicitateloading...
#6 2010-03-10 19:31:00
Re: astenie sau probleme medicale?maryu, si la mine martie e mereu luna cu probleme - ma enervez f repede, sunt deprimata, etc Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #7 2010-03-10 20:18:58
Re: astenie sau probleme medicale?am fost la medic si mi-a dat trimitere pt analize la sange si scaun..deocamdata mi-a dat niste pastile pt greata, fiobilin si mezym.dupa ce am luat pastilele, am mancat fara sa mi fie greata , dar in schimb cam ametesc..sper sa nu fie nimic rau totusi În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #8 2010-04-02 16:02:13
Re: astenie sau probleme medicale?am si eu o proeblema(pe langa faptul ca sufar de anxietate) daca esti anxios mai ai voie sa iei anticonceptionale sau e cazul sa renunt la ele? am fost diagnosticata acum 4 zile, adica luni, de un medic psihiatru care mi-a prescris prazolex si mi-a dat trimitere si la psiholog, dar psihologul este in concediu 2 sapt. eu am intrebat medicul psihiatru daca AC interactioneaza in vreun fel cu prazolexul si ea mi-a spus ca nu...problema mea acum e ce sa fac sa mai iau sau nu AC, pt ca ma gandesc ca poate si ele intretin starea anxioasa, iau de 3 ani si pana acum nu aveam atac de panica decat atunci cand ma taiam si ma durea sau o data cand m-au frecat niste pantofi f tare, acum in schimb am avut vineri un atac mi-am revenit pe parcursul zilei si apoi de sambata nu mai eram in stare de nimic , nu puteam sa mananc nimic, eram molesita, stateam numai in pat:(, si de altfel nu puteam sa dorm k pt asta mi-a fosr prescris prazolexul, 1 inainte de culcare. maine ar trebui sa incep o folie nou de AC si sunt in dilema:( Ultima oara a fost editat de aly2109 (2010-04-02 16:06:06) Offline #9 2010-04-02 16:23:19
Re: astenie sau probleme medicale?aly, vorbeste si cu un medic de planning si explica-i, daca tu crezi ca ti s-a agravat problema asta de la AC poate le poti schimba, sau sa renunti la ele Offline #10 2010-04-02 20:43:52
Re: astenie sau probleme medicale?pai nu cred k de la ele mi s-a inrautatit stare, doar k starea asta ma sperie f tare si mi-e frica sa nu o intretina si ele, si nu stiu ce sa fac daca sa incep folia maine sau sa fac pauza o vreme:(...adica in 3 ani nu am avut probleme decat cu spottingul primele 3 luni...si ma mai gandesc si la faptul ca daca fac pauza iar o sa am menstra neregulata, abundenta cu dureri:(...nush cum o sa ies si din anxietatea asta...ma imbarbatez singura ca o sa trec si peste asta, dar ma simt la capatul puterilor:(...pana acum nu am mai avut stari anxioase...acum s-a acumulat si oboseala...stresul la munca....ma exaspereaza faptul ca nu prea pot sa mananc, decat f putin si ceva usor:(( Ultima oara a fost editat de aly2109 (2010-04-02 20:45:58) Offline #11 2011-05-12 13:53:35
Re: astenie sau probleme medicale?De prin luna martie ma simt dimineata la trezire fara nici o vlaga, stoarsa ca o lamaie...ma trezesc dar parca nu-mi vine sa ma dau jos din pat, mai vegetez 1h, 2 in pat chiar daca nu mai dorm.. Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2011-05-12 13:55:18) Offline #12 2011-05-12 13:57:51
Re: astenie sau probleme medicale?mai degraba o anemie...nu zici? incerca sa iei niste multivitamine si minerale, dar dimineata...nu seara, sau in orice caz si magneziu nu luat dupa ora 16. Si sa mananci fructe proaspete dimineata; si niste morcovi ptr fotosensibilitatea asta! Ultima oara a fost editat de simone11 (2011-05-12 13:59:14) Offline #13 2011-05-12 15:42:53
Re: astenie sau probleme medicale?ryanna, daca faci un sport te ajuta, sau esti prea lipsita de vitalitate ca sa faci? eu una sunt in situatia asta: daca fac miscare ma simt si mai obosita Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-05-12 15:49:13) Offline #14 2011-05-13 11:35:41
Re: astenie sau probleme medicale?simone11, anemie nu este sigur, am facut acum ceva timp analize si nu mi-a iesit asa ceva..poate imi lipsesc anumite minerale.. multumesc pt sfaturi! Offline #15 2011-05-13 11:39:30
Re: astenie sau probleme medicale?ryanna, nu cred ca-ti putem da noi sfaturi aici, poate e pur si simplu vorba de simptome de depresie in cazul tau, cu medicul tau ar trebui sa vorbesti Offline #16 2011-05-13 11:57:06
Re: astenie sau probleme medicale?ai dreptate doar ca m-am saturat de medici.. iar unul competent e greu de gasit..eu pun lipsa asta de vitalitate pe kg acumulate in plus si pe faptul ca ma culc mereu tarziu.. Offline #17 2011-05-13 12:01:45
Re: astenie sau probleme medicale?pai o iei usurel, du-te la o sala unde se face Pilates de exemplu, si apoi mai adaugi si activitati mai antrenante daca te simti in stare Offline #18 2011-05-13 12:21:48
Re: astenie sau probleme medicale?nu am asa ceva din pacate.. as face acasa dar nu stiu care sunt mai eficiente Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2011-05-13 12:22:58) Offline #19 2011-05-13 12:26:51
Re: astenie sau probleme medicale?gasesti pe net filmulete cu Pilates cate vrei Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|