homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intarziere menstruatie sau......?

#1 2010-03-10 19:52:20

wizard2414
New member
Inregistrat: 2009-09-15

Intarziere menstruatie sau......?

Buna,

As dori sa va intreb si eu ceva si daca se poate sa primesc niste lamuriri!

Prietenei mele ar fi trebuit sa-i vina menstruatia zilel aceste,dar nu a venit,vreau sa va spun ca are un ciclu destul de neregulat,normal trebuia sa-i vina pe data de 8 a fiecarei luni,dar de vre-o 2-3 luni ii vine tot pe data de 4-5 a fiecarei luni, dar de data aceasta nu ia venit de nici un fel nici pana azi. Mi-a zis ca a avut durerile de spate si de burta acum cateva zile,dar nu ia mai venit dupa aceea, iar acum ne gandim la tot felul de tampenii, sex am facut, dar de fiecare data am facut Protejat,nu am avut nici un eveniment neplacut cu prezervativ rupt sau alte chestii...dar cu totate astea ne facem griji,deoarece nu mai are nici o durere semn ca ar trebui sa-i apara!

Acum e racita,mi-a spus ca o doare spatele(dar nu are durere de menstruatie).

Ce parere aveti?pentru un copil nu suntem pregatiti nici unul dintre noi,dar ne facem griji,am zis sa mai asteptam sa vedem saptamana asta daca vine sau nu iar dupa aceea sa facem un test!

PS:
Cauza menstruatiei neregulate, o are pentru ca in urma cu vre-o 4-5 luni am patit o prostie cu un prezervativ care s.a rupt in timpul actului sexual, cand am observat ce sa intamplat am hotarat sa ia pastila de a doua zi!Efecte secundare altele in afara de a avea ameteli nu prea a avut, dar tot din cauza ei dupa aceea ii venea menstruatia pe data de 4-5 a luni, numai cum era normal in data de 15-18 a luni!

Acum sa va mai intreb ceva, se poate ca acuma sa isi vina la normal menstruatia , adica sa inceapa sa-i vina din nou pe data de 15-18 a luni, deci sa isi revina organismul(adica sa fi trecut efectul postinorului) si acuma sa-si revina la normal menstruatia?S-ar putea sa mai fie si chestia asta cauza intarzierii menstruatiei?

multumesc

Ultima oara a fost editat de wizard2414 (2010-03-10 19:56:27)

#2 2010-03-10 21:13:34

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

Re: Intarziere menstruatie sau......?

Daca v-ati protejat, nu va faceti griji. Nu e gravida. Da, se poate sa ii vina cum ii venea inainte de Postinor.

#3 2010-03-11 00:12:41

wizard2414
New member

Mersi de raspuns, de protejat ne-am protejat,daca doamne feresete ar fi ceva(acuma zilele astea o sa facem un test de sarcina),daca ar fi ceva chiar ar fi atunci un pic aiurea pentru ca nu as intelege cum de s-ar fi intamplat chestia asta, mai ales ca am folosit tot timpul prezervativul la fiecare contact sexual.Avem un pic de emotii, dar sper sa treaca repeede si cu bine dupa test, si sa-i vina odata menstruatia
orice alte pareri de la voi sunt binevenite
multumesc pentru raspunsuri incaodata

#4 2010-03-16 15:49:24

wizard2414
New member

Buna ziua , totul este ok , in urma cu 4 zile ia venit menstruatia,si inca si azi o mai are,culoarea si curgerea ei  este ok
Multumesc frumos pt raspunsuri!

#5 2010-03-16 21:54:30

bella-yzaura
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-06

buna tuturor...
am revenit prin zona dupa cateva saptamani in care nu am reusit sa intru...
acum ma aflu intro stare care imi da de gandit poate este o prostie si sigur asa e dar vreau sa ad si parearea voastra...deci sunt in a 4-a zi de pauza si menstra nu a aparut ink , este adevarat k poate aparea in una din cele 7 zile, dar....eu zik k motive nu ar trebui sa fie deoarce am luat pastilele toate 21 in fiecare seara cu +/_ max o ora...dar am probleme cu dantura si merg la stomatolog si intr-adevar imi face anestezie, intrebare:
1. anestezia nu influenteaza AC,au doar efect lokal?
in pauza ainteriora am luat din ziua a 2 pana in a 7-a inclusiv antibiotic augumentin, in ziua a 8-a nu am mai luat antibiotice am inceput cu AC, intrebare :
1. nu a fost afectata protectia nu? eu am luat antibiotik numai in pauza
si inca ceva in a 8-azi cand am inceput pastilele dupa pauza, m baut fara sa realizez 50 g de capari cu 200gr de suc de grefe, intrebarea:
1. de la sucul acela de grefe s-a afectat protectia,mentionez k nu l-am baut tot in jur de 100 de grame doar atat.
merci fetelor!

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

Publicitate

loading...

#6 2010-03-16 22:20:14

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

bella-yzaura asteapta linistita menstruatia wink
nimic din  ce ai enumerat acolo nu pune probleme.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.