|
Nu esti logat.
Nedumerire....#1 2010-03-12 20:32:50
nedumerire....miercuri seara m-am simtit rau,m-a durut stomacul,am vomat de 3 ori si am facut temperatura 37,9 si am avut scaun moale.am fost la spital si mi-au iesit analizele in valori normale,in afara de leucocite care aveau valoarea de 12,5 . si in urina au iesit 100. mi-am facut si testul de secretie akum 3sapt si mi-au iesit rare leucocite... ce parere aveti? mi-e teama sa nu fie ceva grav. Ultima oara a fost editat de bebitzuk (2010-03-12 20:34:37) toti iti vor binele..asa k nu ii lasa sa ti-l ia Offline #2 2010-03-13 09:47:25
Re: nedumerire....Sper sa nu zic prostii, dar leucocitele din cate retin, cresc in caz de infectie, asa ca e normal. Nu te mai gandi doar la ce-i mai rau #3 2010-03-13 14:12:21
Re: nedumerire....multumesc de raspuns..intre timp m-am documentat si am vazut ca ele cresc in caz d o infectie,si eu cum am avut toxiinfectie alimentara e normal....si in plus ca am inteles k in caz de ceva grav,ar trebui sa fie crescute in nr impresionant de mare. toti iti vor binele..asa k nu ii lasa sa ti-l ia Offline #4 2010-03-18 21:02:52
Re: nedumerire....buna seara,revin... la o sapt dupa toate acele simptome...am iar o problema : dupa ce mananc am o stare de greata si pe urma trece si ma ia o durere de burta si trebuie sa merg la baie si fac normal. alte simptome nu am. de sarcina nu se pune vb pt k am avut o pauza de 2 luni iar knd s-a intamplat...a fost cu prezervativ ! oare de la ce sa fie...oricum nu am mancat in tot acest timp de o sapt,tot c mi-a trecut prin cap,nu am tinut regim,si pastile nu am primit decat no spa si motilium dar nu am luat decat asa o zi da o zi si doar o pastila.sunt cam speriata. poate ma veti ajuta cu mai multe rasp. toti iti vor binele..asa k nu ii lasa sa ti-l ia Offline #5 2010-03-18 22:43:14
Re: nedumerire....poate ai probleme cu stomacu sau cu bila.iti pica greu mancarea, depinde si ce manaci, daca papi prajeli, macare grasa, neregulat .plus ai avut o toxinfectie.ar trebui sa bei si niste ceaiuri , sa elimini toxinele. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|