homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ingrijorata

#1 2010-03-13 19:08:44

dulcinika007
Sr. member
De la: strada viselor
Inregistrat: 2007-12-22

ingrijorata

eu am luat 2 ani anticonceptionale fara pauza,pe 25 decembrie trebuia sa incep o noua folie dar am renuntat la ele din motive personale;pe 12 ianuarie mi-a venit menstra usor schimbata culoarea putin mai inchisa si a durat cam 3 zile,urmatoarea menstra a fost pe 2 martie a durat 3 zile si culoarea a fost foarte inchisa,voiam sa va intreb daca sunt sanse de sarcina,pentru ca la inceputul lunii ianuarie a fost un contact cu risc,dar de atunci nu am mai avut contacte sexuale si am facut si un test de sarcina saptamana trecuta care a iesit negativ?sunt speriata pentru ca si volumul abdomentului pare marit,ori sunt eu paranoica...nu stiu.mai fac maine un test de sarcina.voi ce credeti,sunt speriata..?multumesc frumos

Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau
            .....dar tu te joci de'a Dumnezeu...
Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis
            .....si vise mor pe asfalt incins...

#2 2010-03-13 21:08:47

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

Re: ingrijorata

nu cred ca e vreun risc de vreme ce ti-a venit menstruatia dupa acel contact. a tinut putin si a fost altfel din cauza intreruperii ac. pt un raspuns corect, testul se face la 3 sapt de la contact sau la 1 sapt de la intarzierea menstruatiei

bebe V., soarele si luna

#3 2010-03-13 23:52:12

dulcinika007
Sr. member
De la: strada viselor
Inregistrat: 2007-12-22

Re: ingrijorata

ms mult de tot,m-am mai linistit.cred ca este de vina paranoia.o zi placuta tuturor

Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau
            .....dar tu te joci de'a Dumnezeu...
Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis
            .....si vise mor pe asfalt incins...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.