|
Nu esti logat.
Urgent, mor de spaima#1 2010-03-13 21:57:42
urgent, mor de spaimafetelor am mai scris despre acest subiect cum ca am o umflatura cat o boaba de fasole mai mik in dreptul ''omuletului'' tot asa am mai scris pe un site si medicu orl a zis evident, fara sa vada doar din ce i-am explicat eu k poate fi un polip sau un papilom...cand am citi despre ele m-am inspaimantat k am vazut k sunt un soi de tumori benigne. mi-am facut deja programare la orl dar pana luni am o frica de mor..daa ati mai auzit ceva cazuri asemanatoare sau eu stiu...poate e altceva....habar n-am..ideea e k toate analizele mi-au iesit bine inclusiv exudatul.... va multumesc astept pareri...poate aveti alte variante...vas multmesc din suflet si scuze de greseli dar sunt stresata Offline #2 2010-03-13 23:51:14
Re: urgent, mor de spaima
nu are cine sa iti raspunda mai bine decat medicul, din pacate. nu mai consulta in nestire internetul, nu o sa iti aduca nici o informatie, iar ideea cu a consulta pe site e o idee proasta. Offline #3 2010-03-15 16:53:28
Re: urgent, mor de spaimafetelor am scapat. era de la infectii la amigdale netratata diagnosticu este de adenita..deci ceva ganglion inflamat.mi-a dat bombonele de supt si antiinflamator Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|