homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Detoxifiant pe baza de fructe de soc (dacia plant)

#1 2010-03-14 00:53:11

cary
New member
Inregistrat: 2006-08-15

detoxifiant pe baza de fructe de soc (dacia plant)

buna ziua.as dori sa stiu daca detoxifiantul pe baza de fructe de soc interactioneaza cu efectul ac yasmin.
DETOXIFIANT
Compozitie:
Cynara scolymus, Angelica archangelica, Juniperus communis, Elettaria cardamomum, Sambucus nigra.
Continut:
50 ml
Indicatii:
Constipatie, constipatie atona, guta, reumatism, alergie, dermatoza alergica, acnee, eczema infectioasa rezistenta la tratament, sclerodermie (adjuvant), psoriazis (adjuvant), ingrasare, obezitate, celulita, acumulare de apa in tesuturi, imbatranire prematura, aspect batranicios al pielii, intoxicatii diverse (dar nu in faza acuta), imunitate slabita, atonie digestiva, hemoroizi.
Administrare:
Se ia de regula o lingurita de tinctura diluata in 100 ml (jumatate de pahar) de apa, de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol. Persoanele care sufera de constipatie pot lua 3 lingurite de remediu diluate intr-o cana cu apa dimineata, pe stomacul gol si eventual 2 lingurite seara, diluate in aceeasi cantitate de apa.
Pentru tratamentul obezitatii si ingrasarii se iau 1-3 lingurite din acest preparat, diluate intr-un pahar cu apa, cu 10 minute inaintea meselor principale.
Contraindicatii:
Colita de fermentatie, diaree cronica, slabiciune fizica marcata.
Producator:
Dacia Plant

dupa cum am reusit eu sa traduc denumirile latinesti ale celorlalte extracte din acest detoxifiant contine; anghinare,ienupar,angelica si o denumire nu am reusit sa o traduc.daca se pricepe cineva astept un raspuns
va multumesc

#2 2010-03-14 00:59:12

persifona
Vizitator

Re: detoxifiant pe baza de fructe de soc (dacia plant)

Nu interactioneaza

#3 2010-03-14 01:01:40

cary
New member

mersi mult.imi era frica de compozitia de anghinare.

#4 2010-03-14 12:27:43

cary
New member

apropo,a folosit cineva de pe acest site detoxifiantul?ajuta la slabit?va multumesc

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.