|
Nu esti logat.
Logest vs anticonceptionale....iar#1 2010-03-14 02:22:33
logest vs anticonceptionale....iarBuna tuturor! Am si eu o intrebare care ma ingrijoreaza putin... iau logest si am avut relatii cu prietenul mau care a fost racit si a luat antibiotice.. trebuia sa ne protejam suplimentar? Sper ca nu...astept un raspuns, mentionez ca eu nu am mai luat nici o alta pastila, doar el, fiind racit si ma gandeam daca nu cumva poate scadea efectul pilulelor... Offline #2 2010-03-14 02:43:08
Re: logest vs anticonceptionale....iarDaca EL a luat antibiotice,nu are absolut nici o legatura cu pilulele pe care le iei TU.Sunt organisme diferite. life is timing. Offline #3 2010-03-14 10:07:35
Re: logest vs anticonceptionale....iarVa multumesc mult pentru raspunsuri! M-am gandit cumva ca n-ar trebui sa aibe legatura, darrr tot am avut ceva indoieli si m-am ingrijorat...stiind ca atibioticele in general scad efectul anticonceptionalelor Offline #4 2010-03-14 10:30:39
Re: logest vs anticonceptionale....iarDe obicei am mare grija cu medicamentele, cat iau ac, de asta m-am si gandit daca sunt probleme. Postinor nu am mai luat pana acum, pt ca nu a fost cazul, dar la ele ma gandisem ca varianta de rezerva in caz ca interactionau ac mele cu antibioticele luate de el. Dar daca ati zis ca n-are legatura...e bine Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|