homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Durere in capul pieptului inainte de mentruatie

#1 2010-03-14 09:15:29

Andrush18
New member
Inregistrat: 2009-12-30

Durere in capul pieptului inainte de mentruatie

Buna!
Acum cateva luni, inainte de menstruatie cu o zi aveam o durere suportabila in capul pieptului. Am crezut prima data ca este de la stomac pentru ca asa indica localizarea. Dar am observat ca se manifesta doar inainte de menstruatie. Ieri m-a durut ingrozitor. Nici nu am putut sa stau dreapta de durere. Si cum va spuneam azi mi-a venit mentruatia.
Va rog ajutati-ma cu o parere sau sa-mi spuna cineva daca pateste la fel ca mine. Nu-mi dau seama ce se intampla cu mine. Va rog.

Ultima oara a fost editat de Andrush18 (2010-03-14 09:17:30)

Viata este o tragedie atunci cand e privita in prim-plan si o comedie cand o privesti in plan larg. – Charlie Chaplin smile

#2 2010-03-16 11:58:10

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Durere in capul pieptului inainte de mentruatie

discutia poate fi mai lunga, caracteristicile durerii sunt importante pentru ca ne pot orienta spre a identifica de unde provine ea. eu as merge la medic

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.