|
Nu esti logat.
Chist bast.de colpite#1 2010-03-14 10:39:45
chist bast.de colpitebuna,in urma unui tratament pt o bacterie mi s-adescoperit un chist bast.de colpite nu stiu exact denumirea lor,cert este ca mi s-a spus daca am dureri la contact sa il operez daca nu se poate trai cu el si chiar duce o sarcina.ma puteti ajuta care sunt avantajele si dezavantajele operatiei si ce presupune ea.daca e indicat sa o fac sau nu.multumesc Offline #2 2010-03-16 11:56:30
Re: chist bast.de colpitepersonal cred cu tarie ca e indicat sa faci exact asa cum ti-a zis medicul: daca ai dureri la contact sa te operezi(cu avantajul ca nu vei mai avea aceste dureri) daca nu, sa nu il operezi. si mai cred ca e bine sa ne facem obiceiul de a nu iesi din cabinetul medicului lasind intrebari nepuse Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|