|
Nu esti logat.
Fumatul pasiv+anticonceptionale#1 2010-03-14 10:41:37
fumatul pasiv+anticonceptionaleCat de mult influnenteaza faptul ca stai intr-un mediu in care se fumeaza? Se considera un risc mare pentru cei care iau anticonceptionale? Offline #2 2010-03-14 11:03:10
Re: fumatul pasiv+anticonceptionalenici eu nu m-am gandit la asta si stau la scoala 6-7 ore pe zi intr-un tutun de nedescris. si asa am stat si cand luam ac, dar n-am avut nici o problema, deci nu cred ca exista vreun risc V., soarele si luna Offline #3 2010-03-14 11:06:52
Re: fumatul pasiv+anticonceptionaleLa fel de mult cat te influenteaza si in celelalte aspecte... Offline #4 2010-03-14 11:08:20
Re: fumatul pasiv+anticonceptionale
adica la mine la scoala V., soarele si luna Offline #5 2010-03-14 11:12:16
Re: fumatul pasiv+anticonceptionaleOricum, fumatul influenteaza AC doar dupa aprox. 35 de ani si nici atunci nu este o regula. Offline Publicitateloading...
#6 2010-03-14 11:25:31
Re: fumatul pasiv+anticonceptionaleLa mine pe prospect scrie ca daca fumez trebuie sa ii spun medicului, ca e posibil sa am nevoie de un control mai atent. Atata tot. Offline #7 2010-03-14 12:33:49
Re: fumatul pasiv+anticonceptionaleAm inteles. Am avut probleme cu respiratia si de aceea m-am gandit ca ar putea fi unul din factorii care au cauzat aceasta problema. Va multumesc. Offline #8 2010-03-14 15:14:33
Re: fumatul pasiv+anticonceptionale
nu iti face griji, lucrurile nu stau chiar asa. studiile sunt destul de complicate privind fumatul activ versus cel pasiv dar asta pentru afectarea pulmonara. nu iti creste riscul de tromboza, ceea ce pe tine te ingrijoreaza cel mai mult daca te gandesti la anti conceptionale prin a inhala fum...sigur, asta nu e deloc bine dar nu se poate evita. nu trebuie sa iti faci griji prea multe pentru asta, doar sa te feresti totusi cat poti de astfel de situatii cand se taie fumul cu cutitul, prin prisma sanatatii tale in general, nu neaparat privind anti conceptionalele. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|