|
Nu esti logat.
Mancarime in zona labiilor mici#1 2010-03-15 17:15:16
Mancarime in zona labiilor miciFetelor, aseara am inceput sa am mancarimi in zona genitala, mai precis in interiorul labiilor mici, si sus si jos, la intrarea in vagin. Zona este putin rosie, si inca am senzatia de mancarime, desi parca e mai atenuata. Nu stiu ce ar putea fi, contacte sexuale am avut, cei drept mai.."infocate" in ultimele zile, iau AC si niste pastilute pt ca am uterul inflamat,maine ma duc la control. Dar totusi..ce a provocat mancarimea aceasta? Partenerul meu nu are nimic, si e si singura persoana cu care am contacte sexuale, la fel fiind si la el. Ma poate ajuta cineva cu o parere? Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste.. Yeah, that's my eye! Offline #2 2010-03-16 11:51:05
Re: Mancarime in zona labiilor micigindul ma duce spre candidoza... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2010-03-16 16:41:45
Re: Mancarime in zona labiilor miciam fost la medic astazi, mi-a spus ca e candidoza si mi-a dat un unguent Lomexin si doua cutii de pastile Nizoral, una fiind pentru prietenul meu. As avea o intrebare...daca nu iau chiar toate cele 10 pastile in urmatoarele 10 zile exista riscul sa nu imi treaca? Interactioneaza cu AC Yaz? Ultima oara a fost editat de kemikal (2010-03-16 16:45:23) Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste.. Yeah, that's my eye! Offline #4 2010-03-16 17:41:26
Re: Mancarime in zona labiilor micinu interactioneaza cu AC Offline #5 2010-05-10 10:37:03
Re: Mancarime in zona labiilor miciSi eu mor... cam din a 3a zi de menstruatie m-au apucat niste mancarimi la intrarea in vagin. Tocmai am terminat un tratament cu Macmiror si Omicral (luna trecuta), a fost ceva mai bine, si acum iar. Macar inainte nu aveam mancarimi, doar secretie ciudata. Se poate sa fie vreo iritatie de la tampon/absorbant? Cu ce pot sa atenuez simptomele pana ajung din nou la analize? Ultima oara a fost editat de yoyolina (2010-05-10 10:37:36) daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline Publicitateloading...
#6 2010-05-10 10:38:13
Re: Mancarime in zona labiilor micipaote e o reactie alergica....poti sa iti dai cu crema de galbenele,poate ajuta. #7 2010-05-10 11:00:56
Re: Mancarime in zona labiilor miciSi inca o intrebare: candida se ia la partener daca contactele sunt protejate cu prezervativ? daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #8 2010-05-10 11:12:23
Re: Mancarime in zona labiilor miciAm si eu o mare rugaminte la voi, am facut analiza secrestiei si am primit acest rezultat. Doctora este plecata pana pe 24 mai si as vrea si eu o parere pana cand ajung la dumneaei. Ultima oara a fost editat de juli28 (2010-05-10 12:11:10) Offline #9 2010-05-10 12:43:10
Re: Mancarime in zona labiilor micila analiza de secretie ti-a iesit Gardnerella...o infectie vaginala...care apare cand flora vaginala este dereglata. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #10 2010-05-10 14:50:11
Re: Mancarime in zona labiilor mici
la mine merge f bine cu nidoflor (unguent). Offline #11 2010-05-10 19:01:20
Re: Mancarime in zona labiilor miciO sa'mi iau si eu Nidoflor... m'am dat cu unguent de galbenele, dar e foarte aiurea senzatia... plus ca nu isi prea face treaba. Mai pun un strat diseara, sa vad ce si cum, ca poate nu isi face efectul instant. Oooof ce nervi am daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #12 2010-05-17 00:19:12
Re: Mancarime in zona labiilor micibuna sunt noua pe aici si am o problema de cateva zile am mancarimi in interiorul labiilor mici si usturimi cand urinez si mai am si o secretie alba de zici ca e branza si ia aparut si partenerului meu ce poate fi?saptamana aceasta merg la doctor dar pana ma duc sunt ff curioasa sa aflu parerile voastre k imi este foarte frica k nu am mai avut pana acum probleme de genu asta.ast parerile voastre. Offline #13 2010-05-17 09:29:16
Re: Mancarime in zona labiilor miciCel mai probabil candidoza... stai linistita, majoritatea femeilor fac macar o data in viata, nu e grv, se trateaza Important e sa ia si el tratament, ca sa fiti amandoi vindecati. Relax daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #14 2015-01-27 21:00:02
Re: Mancarime in zona labiilor miciBuna ziua sunt noua pe aici... Am o problema si sper ca ma puteti ajuta... De ceva tip am niste mancarimi in zona labiilor mici, nu stiu ce sa fac...dupa ce ma spal seara cu apa calda, mancarimile inceteaza pe parcursul serii, dar apoi reapar... Offline #15 2015-01-27 22:11:16
Re: Mancarime in zona labiilor miciun examen de secretie ar fi util. e probabil o infectie vaginala(vulvo-vaginala)... probabil candidoza insa nu putem sti sigur fara examen de secretie. Va fi probabil nevoie de tratament Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #16 2015-01-29 08:09:33
Re: Mancarime in zona labiilor miciDupa cum v-am spus am avut simple mancarimi in zona labiilor mici, nici o durere nimic, doar acele mancarimi, nu stiu daca are relevanta sau nu, dar in cele doua zile in care mancarimile erau acolo, nu aveam secretie, imi lasa doar picaturi mici... Am scos sapunul din spalari si am incercat sa ma spal cu ceai de tei si secretia a reaparut, iar mancarimile abia le mai simt... Din cate stiam ar fi trebuit sa incerc cu musetel, dar avand teiul la dispozitie, l-am folosit... E bine? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|