homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Clubul Paranoia-5

#77 2010-03-18 13:18:27

rogvaiv
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-08-04

Re: Clubul Paranoia

b4rbie a scris:

ti-a venit? sau inca te mai gandesti la nume de bb?  disperat

N-am oprit AC, si mai am vreo 2 sapt de luat de pe blister. Deja am inceput sa vad ca ma doare burta, cred ca s-a facut nidatia. Nici nu stiu ce e aia dar stiu ca se face in sarcina  lol  Mi se pare ca's umflata si ca am pofte. Si ne-am si certat deja pe numele copilului, eu vreau Rares si el nu, ca e sasait  rotfl2

qed

#78 2010-03-18 13:20:44

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

chiar ca-i paranoia rotfl2

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#79 2010-03-18 13:28:43

b4rbie
Sr. member
Inregistrat: 2008-04-04

rogvaiv a scris:

b4rbie a scris:

ti-a venit? sau inca te mai gandesti la nume de bb?  disperat

N-am oprit AC, si mai am vreo 2 sapt de luat de pe blister. Deja am inceput sa vad ca ma doare burta, cred ca s-a facut nidatia. Nici nu stiu ce e aia dar stiu ca se face in sarcina  lol  Mi se pare ca's umflata si ca am pofte. Si ne-am si certat deja pe numele copilului, eu vreau Rares si el nu, ca e sasait  rotfl2

cand ai zis ca vezi ca te doare burta am crezut ca o sa spui CRED CA IMI VINE. da de unde, zici de nidatie  rotfl2
adevarul e ca si pe mine m-a durut burta pana ieri, acum nu ma mai doare. oare si la mine s-a facut nidatia? cand se face nidatia? dupa o saptamana?
eu am si ameteli..greturi nu am inca. sasait sau rarait? daca e sasait era mai ochei daca ii puneti numele Sssssebasssstian big_smile
btw, aveam in liceu un prof care era si sasait si rarait

Ultima oara a fost editat de b4rbie (2010-03-18 13:33:30)

pc  lyssna

#80 2010-03-18 13:40:55

b4rbie
Sr. member

am cautat pe net:

Nidatia reprezinta fixarea oului in peretele uterin. Acest proces are loc in ziua a 7-a de la fecundatie si se supune unui riguros control hormonal.

pc  lyssna

#81 2010-03-18 13:47:23

rogvaiv
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-08-04

Vad ca e molipsitoare paranoia asta. Gluma ca gluma, dar cu ce ma imbrac la botez?  lol 
E sasait in genul ca nu poate sa pronunte "sh", ci spune s in loc. Deci ar fi trebuit sa-l strige Rares in loc de Rare"sh"

qed

Publicitate

loading...

#82 2010-03-18 14:01:59

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

da...si pe mine ma striga iubi paranoia...si probabil ca asa chiar sunt...

acum nu am stare sa invat pentru ca am vb pe net cu "desteapta"asta de matusha a mea...si mi-a zis sa am grija ca bunik-mea m-a visat rau aseara...si eu luni am programare la ginecolog si mi-e frica sa nu imi spuna ceva de rau...mi-e asa de frica de imi vine sa nu mai merg  sad
si am si psihosexologia acum la 5 jumate si imi vine sa il las pe bebe sa vorbeasca singurel la seminar si eu sa nu merg de frica sa nu imi cada o caramida in cap pe drum si sa patesc ceva..ca doar de...m-a visat bunica rau...

in concluzie cred ca intru si eu  cu succes in clubul paranoia alaturi de voi neutral

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#83 2010-03-18 14:07:43

b4rbie
Sr. member

rogvaiv a scris:

Vad ca e molipsitoare paranoia asta. Gluma ca gluma, dar cu ce ma imbrac la botez?  lol 
E sasait in genul ca nu poate sa pronunte "sh", ci spune s in loc. Deci ar fi trebuit sa-l strige Rares in loc de Rare"sh"

ce tare. cre ca e super simpatic  happy

sa nu te imbraci subtire sa nu racesti  dance

pc  lyssna

#84 2010-03-18 14:09:00

b4rbie
Sr. member

x_ynna a scris:

da...si pe mine ma striga iubi paranoia...si probabil ca asa chiar sunt...

acum nu am stare sa invat pentru ca am vb pe net cu "desteapta"asta de matusha a mea...si mi-a zis sa am grija ca bunik-mea m-a visat rau aseara...si eu luni am programare la ginecolog si mi-e frica sa nu imi spuna ceva de rau...mi-e asa de frica de imi vine sa nu mai merg  sad
si am si psihosexologia acum la 5 jumate si imi vine sa il las pe bebe sa vorbeasca singurel la seminar si eu sa nu merg de frica sa nu imi cada o caramida in cap pe drum si sa patesc ceva..ca doar de...m-a visat bunica rau...

in concluzie cred ca intru si eu  cu succes in clubul paranoia alaturi de voi neutral

puss

pc  lyssna

#85 2010-03-18 14:48:58

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

da..ma alatur si eu in club..mereu cand merg pe strada am impresia ca da o masina peste mine..chiar daca merg pe trotuar tot am impresia ca pierde directia si acum da peste mine lol
la fel, ma feresc de toate chestiile in care mi`as putea pierde viata lol nu merg cu liftul, am impresia ca o sa cad in gol si nu o sa ma scoata decat bucati de acolo lol
evit sa merg cu necunocutii cu masina..ori cu unul din membrii familiei ori eu la volan, macar stiu ca daca mor macar mor cu mine la volan si nu m`a omorat altul lol
nu merg pe langa cladiri vechi, am impresia ca vine cutremurul si cade peste mine
am mare grija cand fac treaba prin casa, prin bucatarie, am obsesie cu, cutitele sa nu fie lasate in chiuveta la spalat ci spalate si sterse si puse la locul lor, infipte bine in lemn lol

asa... nu adorm fara sa nu ma gandesc ca ar putea fi vreo fantoma/spirit pe langa mine si ma apuca frica lol
sustin faza cu picioarele in afara big_smile
daca sunt in camera si e noapte si vreau sa ma duc la baie, trebuie sa aprind toate luminile care mi stau in cale lol

paronia cu sarcina mi-a trecut de mult, am invatat sa fiu responsabila pe aceasta parte asa ca nu-mi fac griji lol nici macar la accidente, analizez situatia si gasesc o solutie optima lol

am foarte multi pitici pe creier dar o sa mai spun pe parcurs, parca deja sunt multe rotfl

Ultima oara a fost editat de maryu (2010-03-18 14:49:50)

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#86 2010-03-18 15:15:40

b4rbie
Sr. member

mary cam multe obsesii pentru o singura persoana  happy

la mine cum am zis..cele mai mari obsesii sunt cu fantomele si cu sarcina.
cu fantomele e durere mare de tot, pentru ca la inceput sotul meu nu stia ca mi-e frica de fantome, credea ca ma rasfat si de fiecare data ma speria.
ma sculam noaptea la toaleta si ma astepta dupa usa, sau intins pe jos si scotea fel si fel de sunete prin intuneric de ma speria.si cand a vazut ca treaba e serioasa a renuntat smile
din cauza asta mi-e si frica de intuneric, pentru ca umbla fantomele si eu nu le vad.la un moment dat am stat intr-o casa , cand am fost in vacanta..si abia in ziua in care trebuia sa plecam proprietarul mi-a spus ca inainte casa aia era casa de toleranta si in camera in care dormeam eu a fost omorat un om. (dormisem singura)
va dati seama ce m-am speriat???? daca imi zicea dinainte nici nu mai dormeam acolo  supa

pc  lyssna

#87 2010-03-18 15:47:30

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

b4rbie a scris:

Khristall a scris:

si eu intru in club.
am aceeasi problema ca si b4rbie. si mie imi intrarzie, am facut`o lata... asta e rotfl inainte ziceam ca na, cand o sa fiu in preajma nuntii nu o sa ma stresez daca raman insarcinata... indata am nunta si eu mor de frica cu bebele asta.
sper sa scap cu bine, sa nu raman si dupa nunta, ma pun pe "treaba". trebuie bebe atunci hjarta

b4rbie, tu esti maritata de ceva timp (din cate stiu) de ce nu vrei un copil?

eu sunt casatorita de 2 ani jumate kristall  happy
nu vreau pentru ca deocamdata am alte prioritati..long and sad story..  disperat
inca nu ti-a venit?
nici mie.  supa

nici mie nu mi`a venit. merg pe a 7a zi de intarzere de acum neutral

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#88 2010-03-18 15:54:10

b4rbie
Sr. member

Khristall a scris:

b4rbie a scris:

Khristall a scris:

si eu intru in club.
am aceeasi problema ca si b4rbie. si mie imi intrarzie, am facut`o lata... asta e rotfl inainte ziceam ca na, cand o sa fiu in preajma nuntii nu o sa ma stresez daca raman insarcinata... indata am nunta si eu mor de frica cu bebele asta.
sper sa scap cu bine, sa nu raman si dupa nunta, ma pun pe "treaba". trebuie bebe atunci hjarta

b4rbie, tu esti maritata de ceva timp (din cate stiu) de ce nu vrei un copil?

eu sunt casatorita de 2 ani jumate kristall  happy
nu vreau pentru ca deocamdata am alte prioritati..long and sad story..  disperat
inca nu ti-a venit?
nici mie.  supa

nici mie nu mi`a venit. merg pe a 7a zi de intarzere de acum neutral

e o dereglare la tine neutral

pc  lyssna

#89 2010-03-18 16:11:56

Khristall
Insomniac member

dar la tine ce e barbie? ca amandoua am facut`o lata rotfl

#90 2010-03-18 16:42:22

b4rbie
Sr. member

Khristall a scris:

dar la tine ce e barbie? ca amandoua am facut`o lata rotfl

dumbom  asta e daca n-am stiut sa ne-o tinem in pantaloni  alcool

rotfl2

Ultima oara a fost editat de b4rbie (2010-03-18 16:42:48)

pc  lyssna

#91 2010-03-18 17:09:29

Khristall
Insomniac member

da... stiu neutral nu mai vreau sex... never never neveeer. disperat dar stiu ca nu ma pot abtine rotfl

#92 2010-03-18 17:11:09

b4rbie
Sr. member

Khristall a scris:

da... stiu neutral nu mai vreau sex... never never neveeer. disperat dar stiu ca nu ma pot abtine rotfl

rotfl2 eu deja am prins frica de  spermatozoid   sexinpat   patfierbinte   gravida   happydance

pc  lyssna

#93 2010-03-18 17:14:15

Khristall
Insomniac member

si eu tot. dar daca e sa raman, il pastram big_smile

#94 2010-03-18 17:16:36

b4rbie
Sr. member

Khristall a scris:

si eu tot. dar daca e sa raman, il pastram big_smile

si te faci fata de casa.  rufe   happy

pc  lyssna

#95 2010-03-18 17:28:51

Khristall
Insomniac member

offtopic oricum ma fac in cateva luni, civil doar (chiar daca vine bebe, chiar daca nu), ca la anu am nunta, atunci am gasit de abia local sad rotfl2
dar revenind la subiect: sunt paranoica rau

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.