homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

VA ROG O PARERE

#1 2010-03-16 18:29:47

denisa87
New member
Inregistrat: 2009-07-17

VA ROG O PARERE

Am si eu o mica nelamurire.

Am o durere on zona pelvisului de vreo 2 zile si dureri in zona lombara.Am fost la medicul ginecolog si mi-a zis ca nu stie ce e.; eventual pietre  la rinichi de m adoare spatele.

Acum 3 saptamani am racit si am avut dureri in zona pelvisului am luat 10 zile carpicon S 2 pe zi si  dupa o saptamana flamexin 10/1 zi .Dureri n`am mai avut si mi`a venit si ciclu dupa 5 zile cu flamexin.N-am avut dureri la ciclu , a fost totul normal, iar acum dupa vreo 4 zile de cand am terminat ciclul , am avut dureri in zona pelvisului..ca si cum m`ar taia, dureri in zona lombara si m-au durut un pic ovarele.

a..cand am luat flamexin am luat si o doza unica pt candida ( am fost la medic si mi-a zis ca e posibil sa am candida.m-a pus diagnosticu de colpita micotica  ) .Candida mi-a trecut, desi secretia ..are o culoare cam galbena.mi-a recoltat azi probe si ma duc sapt viitoare sa vad ce iese la  analizele.

Ce ma revolta e ca ..eu stiu ca atunci cand racesti ai dureri de spate si eventual in zona pelvisului, iar cand i-am zis doctorei mi-a zis ca nu stie ce poate fi..poate am pietre la rinichi de ma doare spatele ?? disperat  disperat 

sa fie raceala sau altceva????

PS : As vrea sa fac injectii cu polidin..pt anexita, sunt cam sensibila si racesc rpd..ce parere aveti ?

#2 2010-03-17 10:36:37

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: VA ROG O PARERE

uite parerea mea:
Mergi la un medic, altul decit acela care ti-a zis ca nu stie ce ai!
poate fi vorba despre o ingectie la rinichi, poate si lpietre, insa o echografie ar fi de folos(pe linga un examen clinic0...si niste analize...cam asta e calea de urmat:mers la medic...examen clinic+analize+echografie -diagnostic-tratament

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2010-03-17 16:20:07

denisa87
New member
Inregistrat: 2009-07-17

Re: VA ROG O PARERE

Va multumesc pentru raspuns.
Am sa-mi iau analizele si ma duc la alt medic.Sper sa fie mai bun decat cel de-acum !

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.