|
Nu esti logat.
Cel mai bun remediu pentru infertilitate...-3#39 2010-04-23 11:50:58
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...multumesc mult ana, esti o scumpa.. O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #40 2010-04-24 21:07:12
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Ana sa stii ca mi-am revenit, am fost si la un gratar la iarba verde astazi, si m-am simtit bine. M-a ajutat foarte mult si sotul meu pt ca el este o fire ff optimista, mi-a suportat saracul toate toanele... nu s-a suparat pe mine desi numai pe el imi varsam nervii, a inteles ca am o perioada proasta si mai ales pt ca stie din ce motiv, a facut tot ce a putut sa ma inveseleasca, am mare noroc cu el. Lasa ca il rasplatesc eu cu un bebe ca tare mult isi doreste si el. O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #41 2010-04-27 13:44:36
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...dragele mele... sunt fericita! se pare ca Dumnezeu face minuni! nu credeam ca se va intampla asa repede... nu e vorba de sarcina.. e vorba ca puterea unui sfant este mare... ma rog la sfantul nectarie de pe data de 19 aprilie... seara de seara ma rog sa ne ajute sa trecem peste impasul acesta in care suntem... se pare ca mi-a ascultat toate rugile.. de a doua zi mi-a aratat ca ma asculta ajutandu-ma intr-o mica problema.. apoi, a mai aparut o problema..la fel de micutza, dar m-a ajutat si totul s-a rezolvat... acum se pare ca m-a ajutat intr-o problema destul de maricica... sotul meu lucreaza in armata din 2005.. la sfarsitul acestui an ar trebui sa fac 5 ani... salariul este FOARTE mic... de cand ne-am casatorit stam cu parintii mei.. in 2008 totul mergea foarte bine la tata la munca si avand in vedere faptul ca sotul meu avea un salariu micut, parintii mei ne-au propus sa stam cu ei si sa nu dam niciun ban in casa, cu conditia sa punem deoparte banuti din salariul sotului... Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-04-27 13:49:53) ??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::.. Offline #42 2010-04-27 15:56:50
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate... almi , ma bucur mult sa aud ca lucrurile se indreapta, cu siguranta va fi din ce in ce mai bine... O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #43 2010-04-28 16:42:39
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...almi ma bucur mult sa aud ca l-ai primit si tu pe Sfantul Nectarie in viata ta, si ca deja au inceput sa curag minunile. Asa este si la mine. De cand ma rog la acest sfant, am parte numai de bucurii si de minuni. Sfantul Necatrie, asa cum spune si in acatist, este grabnic ajutator, si ajuta pe oricine se roaga cu credinta, este atat de mare puterea acestui sfant, cum nu am mai intalnit. Tot ce trebuie sa faci este sa te rogi cu credinta, si sa citestesti acatistul acestuia. Offline Publicitateloading...
#44 2010-04-28 17:49:18
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Ana deja mi-am pus in geanta o iconita cu Sf Nectarie, inca de acum cateva zile. O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #45 2010-05-04 10:04:18
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Cris ai fost la control? Ce a spus dr? Ne tii in tensiune. Sper ca totul este bine... Offline #46 2010-05-04 10:25:00
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...fetele cine imi poate trimite si mie pe email acatistul??? Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate Offline #47 2010-05-04 12:48:05
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Ralu ti-am trimis eu Acatistul Sfantului Nectarie pe e-mail. Citeste-l cu incredere. Offline #48 2010-05-04 18:40:43
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Ana am fost la doctor si a zis ca acum totul este ff bine, am endometrul cat trebuie, putem incerca deja sa avem bebe, de altfel noi am si incercat luna asta. Nu prea am putut intra pe forum pt ca sunt in inchidere de luna la serviciu si acasa ajung ff tarziu, si acum sunt tot la birou. O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #49 2010-05-04 20:56:00Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Fetele stiu problema mea de la inceputul sarcinii. Eu nu am citit deloc acatistul Sf Necatrie, inca de cand am avut acele probleme am citit doar rugaciunea ctare Sf Necatrie in fiecare zi, pana am invatat-o pe de rost. Acum o stiu ca pe tatal nostru si o spun zilnic. Vreau sa va spun ca am certitudinea ca acest sfant ne-a ajutat. Pe langa aceasta rugaciune mai citesc Acatistul Sf Stelian, ocrotitorul copiilor si vad rezultatele. Mami de 2 minuni: Maria & Matei Offline #50 2010-05-05 10:03:44
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...cris ma bucur ca e totul bine, dar m-ai intristat cu infectia urinara. Offline #51 2010-05-05 14:13:19
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate... ana chiar m-ai inveselit pt ca tot ce ai scris tu ai scris ca si cum as fi gravidutza Ultima oara a fost editat de cris8 (2010-05-05 20:00:36) O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #52 2010-05-05 19:41:07
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...vreau si eu acatistul pe mail, thug_stefania@yahoo.com Offline #53 2010-05-05 23:11:55
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...ana am vazut,multumesc frumos Ultima oara a fost editat de Raluk_ (2010-05-05 23:12:06) Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate Offline #54 2010-05-07 10:38:01
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...cris pai sa stii ca din moment ce ati neprotejat si te poti astepta sa fii graviduta, trebuie sa te comporti exact ca si cum ai fi graviduta. prima luna e foarte improtanta pentru bebelus, si tu cand o sa afli ca esti graviduta, si observi ca iti intarzie, o sa ai deja aproape o luna de sarcina. Asa ca ai grija ce bei si ce papi, sa nu fumezi, sa nu iei medicamente, nu faci radiografii la dentist, alea alea... Offline #55 2010-05-09 09:51:30
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...ana ai dreptate, doar ca eu m-am obisnuit sa nu fiu gravi...si mi se pare ciudat cand ma gandesc ca as putea fi...cred ca a juns sa mi se para imposibil lucrul asta...dar chiar si asa, oricum eu nu fumez si nu beau alcool din principiu, iar la medicamente si radiogafii mereu am grija sa le evit pana vine menstra... O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #56 2010-05-09 14:07:53
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...am primit acatistul, multumesc Offline #57 2010-05-10 16:04:30
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...buna,ana chiar m a impresionat ce ai scris ,vreau si eu te rog acatistul sf.nectarie ,noi incercam de 5 ani sa avem bebe ,sotul meu are oliastenoteratozoospermie severa,luna aceasta trebuia sa-mi vina menstra pe 7 dar a venit pe 9 cu ff putine semnale ca vine si ieri cand a venit am fost profund dezamagita ,crede am ca insfarsit am reusit si noi,dupa toate investigatiile facute singura noastra sansa de a avea bebe este FIV prin metoda ICSI,dar noi tot speram ca doamne doamne ne va trimite o minune .. ..un copil este o binecuvantare de la Dumnezeu... fac parte din alianta " Pri My Sm TtAmAlPrinNe ZaRaSa MoGeMiMad "...si numai cu ajutorul lui doamne doamne voi iesi din alianta iar va veni anul acesta si la noi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|