|
Nu esti logat.
Cel mai bun remediu pentru infertilitate...
#1 2010-03-16 18:58:44
Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Nu stiu cat de credincioase sunteti voi, insa, pot spune cu mana pe inima ca cel mai bun remediu pentru infertilitate este Sfantul Nectarie. Am avut o sarcina oprita din evolutie acum cativa ani. La acel moment, medicul care m-a chiuretat, mi-a spus ca singurul meu avantaj pentru un bebe, este varsta...si ca o sa ma chinui mult. Nu am stiut la ce se referea, deoarece medicu nu prea a vrut sa intre in detalii. Insa, in momentul in care ne-am hotarat sa facem un bebe, am inceput cu ardoare sa ma rog Sfantului Nectarie, pentru a-mi darui un copilas. Dupa 4 luni de incercari, timp in care nu am incetat sa ma rog acestui sfant, am ramas insarcinata. Acum am 4 luni, si toate analizele au iesit perfect. Acest sfant minunat asculta toate rugaciunile, si chiar se arata in vis celor ce il cheama. In momentul in care am ramas insarcinata, am fost la medic, si pentru ca sarcina era micuta si nu se vedea, am fost suspecta de extrauterina. Am mers la Manastirea Radu Voda unde se afla moastele Sfantului Nectarie si m-am rugat sa fie bine, am dat un acatist pt bebe, si am citit zi de zi acatistul afntului. Acum suntem in 4 luni si jumatate. Si pana acum sfantul mi s-a aratat in vis spunandu-mi ca a binecuvantat copilul meu, si ca intotdeauna ma va ajuta. Mai mult chiar mi-a transmis ca va fi fetita, ceea ce si este. Va spun cu mana pe inima, ca Sfantul Nectarie chiar ajuta, este vindecator si grabnic ajutator. Incercati, daca va doriti un bebe cu ardoare si el intarzie sa apara, nu va costa nimic sa cititi in fiecare seara acatistul acestui sfant si sa ii adresati o mica rugaciune. O sa vedeti ca rezultatul nu va intarzia sa apara. La toate controalele toate analizele au iesit bine, nici macar o analiza aiurea, desi stiam ca am probleme.... nici macar o anexita... Incercati si voi, o sa imi dati dreptate. Nu costa nimic, doar o jumatate de ora pe zi, dedicata acestui sfant minunat, Sfantul Nectarie. Va pup si sa ne auzim cu bine. Offline #2 2010-03-16 19:13:13
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...ionescuana1980. spre rusinea mea mi-a fost dat si mie de o amica Acatistul Sfantului Nectarie Taumaturgul pentru a l citi deoarece, spunea aceasta amica ca Sf.Nectarie face minuni si ma va binecuvanta pentru a avea un copil....eu neavand nici un copil ....dar nu l-am citit....asteptand sa fac FIV ( fertilizare in vitro) ... deci Sfantul Nectarie face minuni.....am retinut eu gresit ?acatistul se citeste timp de 40 de zile, o data pe zi? Ultima oara a fost editat de bunea georgeta (2010-03-17 21:20:16) Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc. Offline #3 2010-03-16 22:28:14Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Si eu citesc Rugaciunea in fiecare zi, pe langa asta mai citesc Acatistul Sf Stelian, ocrotitorul copiilor. Fara aceste rugaciuni nu as fi avut puterea sa ajung aici... Mami de 2 minuni: Maria & Matei Offline #4 2010-03-16 23:06:28
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...
andre si pe nepotica mea de care are grija Doamne-Doamne si toti Sfintii din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii Offline #5 2010-03-17 16:09:00
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...fetele imi puteti trimite si mie acatistul pe mail, va rog !!!! as vrea sa il citesc si eu si sa ma rog...si eu sunt convinsa ca exista minuni de la Dumnezeu... O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline Publicitateloading...
#6 2010-03-17 18:22:41
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Buna dn nou Offline #7 2010-03-17 19:02:05
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Draga Ana, O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #8 2010-03-18 11:12:29
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Vreau si eu acatistul pls!! Cea mai fericita mamica!!! Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010 Offline #9 2010-03-18 13:50:29
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...mirik ti l-am trimis eu O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #10 2010-03-18 14:52:43
Cea mai fericita mamica!!! Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010 Offline #11 2010-03-18 18:19:51
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...cris8 citeste-l cu incredere, si o sa imi dai dreptate, o sa vezi. abia astept sa ne scrii ca astepti un bebelus... nu uita de noi, imediat dupa ce vei ramane graviduta. cu siguranta ca marturia ta va intari si alte fete si le va da incredere. pup si bafta multa. Offline #12 2010-03-18 19:46:20
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Ana am inceput deja sa il citesc, si chiar prima data cand l-am citit mi-a produs o mare emotie, pur si simplu aveam lacrimi in ochi fara sa vreau. Bineinteles ca voi anunta pe forum cand voi ramane graviduta si abia astept!!! O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #13 2010-03-22 15:16:09
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...as dori si eu daca se poate sa imi trimita cineva pe mail acatistul. Daria Ioana - 06.08.2010 Offline #14 2010-03-22 17:05:34
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...sanca ti l-am trimis pe mail. citeste cu incredere...si daca ti se va implini dorinta nu ezita sa impartasesti cu noi. Ana Offline #15 2010-03-22 17:43:23
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...Ana am fost la Manastirea Radu Voda unde sunt Moastele Sfantului Nectarie, este o atmosfera nemaipomenita acolo, ma simt mult mai linistita de cand am fost...o sa ma duc de cate ori pot pentru ca imi da o stare de liniste sufleteasca extraodinara. O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #16 2010-03-24 17:45:30
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate...cris8 ma bucur ca ai reusit sa ajungi acolo. Asa este, eu de cate ori merg, si ma inchin la moastele Sfantului Nectarie simt o mare liniste sufleteasca. Chiar tin minte cand doar ce descoperisem eu acest sfant minunat , aveam o buba mare pe picior, care nu se mai vindeca, de mult timp, de aproape o luna, era ca o rana deschisa, si am fost la manastire, am citit acatistul, si in timp ce citeam, am simtit o fierbinteala pe picior, chiar acolo unde era acea buba. In 2 zile s-a inchis rana. Iar cu sarcina, pot spune cu mana pe inima ca am ramas graviduta datorita acestui sfant, si am o sarcina foarte usoara, nu am avut nici o problema pana acum... Uite o sa trec jos alte marturii, preluate de pe un alt forum, ale unor persone care au ramas gravidute datorita acestui minunat sfant. O sa te rog cris, sa imi dai prenumele tau complet, asa cum e in buletin, sa te trec pe acatist cand voi ajunge acolo. Banuiesc ca pt daruirea de bb. Cred ca te cheama cristina, dar sa imi spui daca mai ai vreun prenume, nu imi trebuie numele de familie. O cred ca voi ajunge chiar sambata acolo. Offline #17 2010-03-24 20:12:06
ana te rog frumos , as vrea si eu acatistul pe mail, multumesc . Offline #18 2010-03-24 21:45:19
Re: Cel mai bun remediu pentru infertilitate... mikado ti l-am trimis eu pe mail, Doamne ajuta! O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #19 2010-03-24 22:51:47
multumesc mult, criss ca totul sa fie bine pe 31 martie si sa vina cat mai repede Ultima oara a fost editat de mikado (2010-03-24 22:56:39) . Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|