homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sunt speriata

#1 2010-03-17 00:34:11

natasa ioana
New member
Inregistrat: 2009-07-13

sunt speriata

buna ma numesc ioana si vreau sa aflu si eu ceva ..........ieri seara am uitat sa iau pastila dar nu am intretinut relati sexuale decat duminica dimineata si a lasat in mine .................mentionez ca  duminica  seara miam luat pastila.......as vrea sa stiu si eu cam care sunt urmarile greselei dar va rog sami raspundeti...multumesc

va rog frumos sami zica si mie cineva ca sunt speriata de moarte

Ultima oara a fost editat de natasa ioana (2010-03-17 00:46:01)

#2 2010-03-17 01:23:37

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: sunt speriata

ioana contactele dinaintea pastilei uitate nu ridica probleme...doar cele care au avut loc dupa...trebuie sa te protejezi suplimentar pana iei 7pastile...deci contactul de duminica nu ridica probleme daca tu ai uitat pastila de luni...doar cele care urmeaza dupa ziua de luni sunt problematice, asta in cazul in care nu te protejezi suplimentar..mult succes!!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#3 2010-03-17 02:08:49

natasa ioana
New member
Inregistrat: 2009-07-13

Re: sunt speriata

multumesc de raspuns sunt mai linistita acuma si dorm mai linistita acum.. miltumescinca o data cu  respect

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.