|
Nu esti logat.
Sunt speriata#1 2010-03-17 00:34:11
sunt speriatabuna ma numesc ioana si vreau sa aflu si eu ceva ..........ieri seara am uitat sa iau pastila dar nu am intretinut relati sexuale decat duminica dimineata si a lasat in mine .................mentionez ca duminica seara miam luat pastila.......as vrea sa stiu si eu cam care sunt urmarile greselei dar va rog sami raspundeti...multumesc Ultima oara a fost editat de natasa ioana (2010-03-17 00:46:01) Offline #2 2010-03-17 01:23:37
Re: sunt speriataioana contactele dinaintea pastilei uitate nu ridica probleme...doar cele care au avut loc dupa...trebuie sa te protejezi suplimentar pana iei 7pastile...deci contactul de duminica nu ridica probleme daca tu ai uitat pastila de luni...doar cele care urmeaza dupa ziua de luni sunt problematice, asta in cazul in care nu te protejezi suplimentar..mult succes!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2010-03-17 02:08:49
Re: sunt speriatamultumesc de raspuns sunt mai linistita acuma si dorm mai linistita acum.. miltumescinca o data cu respect Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|