|
Nu esti logat.
Ciudata din tine...-2#20 2006-11-17 09:39:39
Re: ciudata din tine...eu stau si vara, ziua in amiaza mare, invelita pana la urechi cu o patura groasa pentru ca-mi place sa fiu invelita si cu patura e mai bine Offline #21 2006-11-17 09:42:36
Re: ciudata din tine...oauu andrada....si eu am o problema cu paturile groase...mie imi e frig mereu, vara , iarna..sunt f friguroasa..pana si vara dorm cu patura invelita toata... "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" Arsenii Tarkovski Offline #22 2006-11-17 12:20:59
Re: ciudata din tine...Oh, ciudatenii...hm...pai, cand eram mica mi-era groaznic de teama de intuneric pt ca aveam senzatia ca cineva din intuneric vine sa ma fure. Mi-a fost si imi este frica de tigani pt ca mama imi zicea mereu cand eram mica sa nu plec de langa ea ca ma fura tiganii (care "au cah pe ei", asa le ziceam ). Am foarte des senzatia ca ma urmareste cineva, iar daca surprind o privire mai indelungata asupra mea ma nelinisteste. Ultima oara a fost editat de Diana (2006-11-17 13:16:04) Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #23 2006-11-17 13:11:58
Re: ciudata din tine...Asta cu chestia care iese din Wc si musca de fund observ ca e deja clasica. Mie mi-era ca o sa iasa un sobolan de-ala mare si o sa ma muste, o bune perioada stateam pe wc uitandu-ma in spate, ca mi-era ca apare si ma inhata. Ultima oara a fost editat de persifona (2006-11-17 13:13:02) #24 2006-11-17 13:36:21
Re: ciudata din tine...>uneori cand stau singura si ma bantuie gandurile negre am impresia ca sunt pe cale sa se intample nenorociri (visez cu ochii deschisi si parca in fata mea se produc cele mai groaznice accidente) Ultima oara a fost editat de ramona-maria (2006-11-17 13:48:08) "Oamenii sunt ca vinurile... cu timpul unii devin mai buni, altii se transforma in otet" Offline Publicitateloading...
#25 2006-11-17 16:01:30
Re: ciudata din tine...*si eu eram speriata de wc.... Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #26 2006-11-17 16:16:41
Re: ciudata din tine...concluzia mea e ca toti suntem ciudati. eu ma bucur ca nu doar pe mine vroia sa ma muste bau-bau de fund. Nobody home Offline #27 2006-11-17 16:18:20
Re: ciudata din tine...cred ca bau baul respectiv s a cam saturat de funduri...ar fi cazul sa stam linistite acum Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #28 2006-11-17 16:21:11
Re: ciudata din tine...apropo de cifre...eu numar tot ce vad in fata ochilor...cand plecam de la facultate treceam pe langa ASE cu troleul si numaram geamurile cat statea la semafor, numar copacii pe langa care trec sau masinile, ce ma..tot..asta cand sunt singura si ma plictisesc.. "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" Arsenii Tarkovski Offline #29 2006-11-17 16:26:07
Re: ciudata din tine...inca ceva...cand eram intrebata ce vreau sa ma fac cand o sa fiu mare...pe la 4 ani..raspundeam macara ..apoi cand am mai crescut...vroiam sa fiu musafira...mireasa...cred ca inca mi ar placea cateva din ocupatiile astea Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #30 2006-11-17 16:27:54
Re: ciudata din tine...am mai auzit de o fetita care vroia sa se faca macara. Nobody home Offline #31 2006-11-17 16:29:03
Re: ciudata din tine...si eu care credeam ca sunt singura...acum ma intreb...oare de ce vroiam asta...e inca un mister Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #32 2006-11-17 16:30:01
Re: ciudata din tine...vroiai sa fii mare, inalta. ca tipele de la miss. (nu ma lua in seama, inca n-am diploma. doar aberez) Nobody home Offline #33 2006-11-17 16:31:20
Re: ciudata din tine...inalta sunt..miss am fost la un moment dat in viata mea...inseamna oare ca mi am implinit visul de a fi macara? sa sti ca am impresia ca aberezi destul de bine Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #34 2006-11-17 16:42:08
Re: ciudata din tine...eu am o teama inexplicabila de pisici..indiferent cat ar fi de dragute..imi inspira ceva diabolic si nu le suport pe langa mine desi ..culmea..si cainile si pisicile trag la mine Offline #35 2006-11-17 21:03:05
Re: ciudata din tine...eu chiar cred k cineva ma urmareste...sau cand sunt singura am impresia k mai sunt si alte persoane cu mine in incapere...plus k intr-o perioada vedeam un nene cu barba si cu parul lung care ma urmarea...eu chiar il vedeam...si am impresia mereu k ma urmareste...dar probabil k toate astea sunt in subconstientul meu doar k eu nu pot sa l scot...uneori aud voci si chiar ma trezesc vb cu peretii...astea s intampla doar cand sunt singura...cand eram micutza aveam impresia k oamenii morti din familie ma viziteaza...acum stau si ma gandesc dak a fost intradevar asa...uneori confund persoane vii cu oameni care nu mai sunt printre noi,era sa s intample odata sa ma adresez unei pers... Offline #36 2006-11-17 21:17:04
Re: ciudata din tine...
"tataie, ce faci? parca murisesi acum x ani!" Nobody home Offline #37 2006-11-17 21:19:52
Re: ciudata din tine...
Nici mie nu-mi plac colvnii. Am vazut cand eram mica un film de groaza cu un colvn...si mi-a ramas intiparit in minte cred. Si ca sa nu zic de filmele de groaza cu papusi clovni care se gasesc sub pat si prind copilul de picioare si-l trag sub pat. Nu-mi inspira incredere colvii. si cand te gandesti ca ei ar trebui sa faca copii sa rada...pe mine ma inspaimantau. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #38 2006-11-18 00:38:19
Re: ciudata din tine...si eu adun ciferele si prefer sa se termine in 0 sau 5 http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|