|
Nu esti logat.
Ciudata din tine...-5#77 2006-12-24 16:33:30
Re: ciudata din tine...Eu cand eram mica si mergeam pe strada cu parintii noaptea, ma uitam la becurile de pe strada si fiind obosita, vedeam numai raze...si imi imaginam ca am tot felul de conversatii cu acele raze...care spuneam eu ca provin de la Luna. Keep you face to the sunshine and you won`t see the shadow Offline #78 2006-12-24 19:58:25
Re: ciudata din tine...mai povesteste. Nobody home Offline #79 2006-12-24 20:15:41
Re: ciudata din tine...mi-am adus aminte ca in urma cu vre-o 2 luni, intr-o noapte, pe la ora 4 m-am trezit razand in hohote... visam ca rad cu pofta, da asa de tare ca ma durea burta, si nu mai puteam respira, si de fapt cand m-am trezit chiar radeam, si ma tineam de burta, ca nu mai puteam. placerea nu se refuza ... Offline #80 2006-12-24 21:53:44
Re: ciudata din tine...Mi s-a intamplat si mie faza asta cu rasul! Odata chiar m-am trezit plangand pe bune! Imi curgeau lacrimile siroaie in vis si apoi si in realitate! Offline #81 2006-12-24 22:06:31
Re: ciudata din tine...acu ai ras sau ai plans, ca m-ai bagat in ceatza, sau radeai cu lacrimi ? placerea nu se refuza ... Offline Publicitateloading...
#82 2006-12-25 01:22:58
Re: ciudata din tine...Faza cu WC ul e valabila si la mine,numai ca intr un mod mai realist..cand mergeam la tara la bunici , trebuia sa merg la toaleta afara...si inauntru erau paianjeni..asa ca imi intrase mie ideea ca sunt si in gaura d la WC , si imi era frica sa ma asez Cocorosie! Offline #83 2006-12-28 00:22:56
Re: ciudata din tine...Hihihi mi-am adus aminte de o faza...desi nu prea are legatura cu ciudata/ul din noi...dar e amuzant. Keep you face to the sunshine and you won`t see the shadow Offline #84 2006-12-28 01:34:35
Re: ciudata din tine...De ce nu vrei sa o povestesti? E rusinica? Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #85 2006-12-29 00:00:01
Re: ciudata din tine...Da, este. Nu stiu ce aveam in cap.... in fine, nu as vrea sa stie toata lumea ce patanii am facut cand eram mica Keep you face to the sunshine and you won`t see the shadow Offline #86 2006-12-29 20:18:22
Re: ciudata din tine...ei si tu, noi nu suntem "toata lumea" ... roooit ? Ultima oara a fost editat de TipuDinCluj (2006-12-29 20:18:34) placerea nu se refuza ... Offline #87 2007-01-03 09:58:07
Re: ciudata din tine...
si tu? eu pupam televizorul cand aparea nenea, un tip de la stirile sportive parca.pe tvr1. radeau ai mei... eram micuta-1989-1990(sunt nascuta in 1984).
subscriu. numar geamurile, etajele.
subscriu la faza cu divizibilitatea.
subscriu. doar cand e foarte cald renunt la ele. sau cand ma incalzeste al meu(desi am circulatia periferica proasta si imi pune el sosetele in picioare-si e si pe post de incalzitor:P )
casa de piatra! Ultima oara a fost editat de mildangel (2007-01-03 10:19:41) Offline #88 2007-03-12 19:26:32
Re: ciudata din tine...eu dupa ce am vazut exorcizarea lui emily rose..imi era frica sa nu fiu posedata..De fapt..filmele au avut o influenta nefasta asupra mea:))(cele de groaza)knd eram mica,dupa ce am vazut un film cu vampiri,mancam usturoi in fiecare seara si dormeam cu o cruce la gat,dupa ce am vazut film cu fantome..de fapt..si acum imi este frica de fantome:))De fapt imi este frica de intuneric,sa nu fie ceva acolo..teama de necunoscut:D At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind. Offline #89 2007-03-12 19:31:26
Re: ciudata din tine...io ma credeam Sailor Moon si cand eram foart mica am vazut niste parasutisti in timp ce facea salturi si am intrebat-o pe nasa mea cine sunt si ce fac si a zis ca sar cu parasuta si io cu voce tare ( eram in tren ) am zis ca vreau sa sa ma fac parasuta si pana in ziua de azi imi aminteste nasimea """You should be kissed and often - by someone who knows how" Offline #90 2007-03-12 19:45:55
Re: ciudata din tine...sunteti supersititioase?maine e marti 13. da mie mi se pare ca ziua de 12 e cu ghinion pt mine,cea de azi pana acum nu a fost,sper sa nu fie maine expect the worst , hope for the best! Offline #91 2007-03-12 23:47:18
Re: ciudata din tine...eu cand eram mica si mai ramaneam sg acasa nu ieseam din dormitor,ma temeam. Si o data mi s-a parut ca lipea cineva pungi pe faianta in bucatarie!Va dati seama cum stateam lipita de pat ast sa vna mama is cu tata?Eram inspaimantata,nu gluma.Mai vb prin somn,si acum,iar daca ma intreaba bogdan ceva,spun tot...am si plans o data...de ras nu mai spun.Si mai am senzatia cand merg undeva(unde sigur nu am mai fost) ca,cunosc locurile alea,chiar persoane! Offline #92 2007-03-13 00:44:22
Re: ciudata din tine...eu visam sa prind un soarece si sa-i injectez sare de lamaie, sa vad daca devine invizibil... Deh...observasem ca lichidele se decoloreaza in prezenta substantei respective si imi imaginam ca asa trebuie sa se intample si cu sangele.Genial,nu? "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #93 2007-03-13 10:57:28
si eu sunt foooooarte ciudata la faza asta. pentru mine e un chin sa plec de acasa, verifc toate geamurile, robinetele, gazul, intrerupatoarele si... nu uit sa "hatan usa" intre 15-20 de ori...inainte de apleca...si tot stau stresata..i-am inebunit pe toti...odata am ramas cu clanta-n mana Ciudatenia asta mi se trage de la tata: el are ritualul asta cand plecam de acasa, doar ca nu exagereaza ca mine... eu l-am amplificat... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #94 2007-03-13 12:14:37
am ras pe burta, si acuma mai rad ) sa omori tu saracu soricel cu sare de lamaie ,iar la faza cu "vata pe batz" nici acuma nu mi-ar fi trecut prin cap o nazbatie dintr-asta )) Offline #95 2007-03-13 12:17:33
Re: ciudata din tine...pai aveam asa..vreo 7-8 anisori... :-D Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2007-03-13 12:17:58) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|