|
Nu esti logat.
Cont de economii vs. depozit la termen -cea mai buna oferta?-3
#39 2011-08-24 10:14:25
Re: cont de economii vs. depozit la termen -cea mai buna oferta?acolo am vazut ca nu exista comisioane, dar mi-a venit greu sa cred daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #40 2011-08-24 10:23:45
Re: cont de economii vs. depozit la termen -cea mai buna oferta?nu au comision de adminstrare a contului (care la alte banci costa cativa lei pe luna), iar taxele de retragere numerar de la ghiseu pot fi evitate daca atasezi un card visa la contul curent. Ultima oara a fost editat de anca90 (2011-08-24 11:26:43) Offline #41 2011-08-24 10:41:31
Re: cont de economii vs. depozit la termen -cea mai buna oferta?am si eu card de debit la ei, si si internet banking daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #42 2011-08-24 11:09:24
Re: cont de economii vs. depozit la termen -cea mai buna oferta?yoyooo femeie cand intrii pe mess fara sa fii busy? ca mie nu imi place sa deranjez cand esti la munca When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #43 2011-08-24 12:41:46
Re: cont de economii vs. depozit la termen -cea mai buna oferta?niciodata daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline Publicitateloading...
#44 2014-01-19 12:48:26
Re: cont de economii vs. depozit la termen -cea mai buna oferta?
eu am la bcr si am 2.6% in lei (capitalizare la o luna) in conditiile in care l-am facut prin internet banking ... daca faci de la ghiseu e mai mica dobanda Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline #45 2014-01-20 11:06:26
Re: cont de economii vs. depozit la termen -cea mai buna oferta?sub, trebuie sa verifici daca sunt datele la zi. si eu stiam ca in ultimii 2 ani s-au redus aproape la jumatate la nivel international. viata e roz si roz e lumea toata! can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire Offline #46 2014-01-20 12:24:04
Re: cont de economii vs. depozit la termen -cea mai buna oferta?te cred! normal daca poti castiga ceva in plus, un sondaj de piata merita tot efortul viata e roz si roz e lumea toata! can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|