|
Nu esti logat.
Ovare micropolichistice#1 2010-03-18 00:54:51
ovare micropolichisticeAm fost la ecograf acum 6 luni, cand mi-a spus ca am ovare micropolichistice (undeva in jur de 6 mm cele pe stanga si 9 mm cele pe dreapta). Mai departe, endocrinologul mi-a prescris Yaz, un tratament de 6 luni. Sunt la ultimul blister si de 2 saptamani a inceput sa ma doara in partea dreapta (simt un fel de intepaturi si o presiune). As vrea sa stiu daca este posibil sa se fi marit chisturile desi am luat tratamentul... mi-e foarte frica sa merg la ecograf... as vrea sa stiu parerea voastra intai, pt ca m-am panicat... Offline #2 2010-03-18 02:23:45
Re: ovare micropolichisticeE posibil sa fie o raceala si din cauza asta sa te doara ... Oricum, trebuie sa te linistesti si sa mergi la control, doar cineva avizat poate sa iti recomande ce e de facut. Offline #3 2010-03-18 10:11:41
Re: ovare micropolichisticetreci peste frica si mergi la control+ echo. este spre binele tau Offline #4 2010-03-26 20:20:02
Re: ovare micropolichisticechestia ciudata e ca eu am fost diagnosticata cu ovare micropolichistice, insa nu mi s-a dat nici un tratament, mi s-a spus decat ca pt a avea un copil, trebuie sa fac un tratament timp de o luna pt stimulare ovariana. ok, am inteles asta, dar faptul ca am ovare micropolicxhistice, imi poate spune cineva in ce mod ma afecteaza, in afara faptului ca nu raman gravida? ms mult Offline #5 2010-03-27 09:13:58
Re: ovare micropolichisticeratusca, eu zic sa schimbi medicul... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|