|
Nu esti logat.
Sex neprotejat urmat de luarea de anticonceptionale#1 2010-03-18 11:01:36
sex neprotejat urmat de luarea de anticonceptionalenimkl Ultima oara a fost editat de crimschianca (2010-12-17 14:54:08) Offline #2 2010-03-18 11:13:11
Re: sex neprotejat urmat de luarea de anticonceptionaledaca ai inceput pastilele din a 6-a zi de menstruatie, esti protejata dupa 7 pastile luate corect...daca le incepeai din prima zi de menstruatie erai protejata de atunci! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #3 2010-03-18 11:16:04
Re: sex neprotejat urmat de luarea de anticonceptionaledeci pilulele nu acopera si contactul avut inainte. poate metoda calendarului. Offline #4 2010-03-18 11:17:30
Re: sex neprotejat urmat de luarea de anticonceptionalept contact neprotejat si cu risc de sarcina se ia pastila de a doua zi, anticonceptionalele obisnuite nu te protejeaza in sensul asta Offline #5 2010-04-05 17:05:30
Re: sex neprotejat urmat de luarea de anticonceptionaleBuna, am si eu o problema, de care sunt foarte seperiata. Iau anticonceptionale Karissa de 1 an si 3 luni, ca de obicei, dupa ce termin folia iau acea pauza de 7 zile,dupa care incep urmatoarea folie de anticonceptionale. Eu am terminat folia, am luat ultima pastila sambata, in mod normal, menstruatia imi vine la 3 zile dupa ce termin folia, in cazul acesta... ~ Marti. Astazi, Luni... am avut un contact sexual neprotejat... iar el si-a dat drumul. Vreau sa va intreb daca acum, cu o zi inainte de menstruatie, exista riscul de-a ramane insarcinata. MI-este f teama...va rog ajutati-ma .( Ultima oara a fost editat de Anca M D (2010-04-05 17:06:49) Offline Publicitateloading...
#6 2010-04-05 18:32:11
Re: sex neprotejat urmat de luarea de anticonceptionaleAnca, nu vad de ce iti e teama. Adica chiar nu inteleg unde e problema ta. Deci tu spui ca inca esti in pauza de 7 zile si ca teoretic maine ar trebui sa iti vina menstra. Azi ai avut contact neprotejat ... si care e problema ? Daca ai luat corect cele 21 de pastile, esti protejata si in pauza ( daca asta era nedumerirea ta ), nu conteaza CAND in cele 7 zile din pauza iti vine menstra, tu poti linistita sa ai contact oricand, cata vreme iei pastilele corect. Ultima oara a fost editat de kdeea (2010-04-05 18:32:40) Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #7 2010-04-05 22:08:41
Re: sex neprotejat urmat de luarea de anticonceptionaleMultumesc mult pentru raspuns, nu mi s'a intamplat asta niciodata... nu stiam care este raspunsul in aceasta situatie. Din nou iti multumesc ! Offline #8 2010-07-01 21:25:40
Re: sex neprotejat urmat de luarea de anticonceptionaleBuna, am si eu o problemuta. Am pierdut doua pastilute din folia de Yasmin, si nu as vrea sa incep una noua. Ultima pastila ar trebui sa o iau duminica acum, dupa care s-ar instala perioada de 7 zile pauza. Daca omit cele doua pastilute pierdute, si as face pauza mai devreme cu doua zile, adica sambata in loc de luni, ar fi vreo problema pentru protectie? Ultimul contact l-am avut duminica, iar inainte am luat corect toate pastilutele Offline #9 2010-07-01 21:28:01
Re: sex neprotejat urmat de luarea de anticonceptionaleO sa-ti vina menstruatia mai devreme si nici protejata nu mai esti. Daca nu vrei sa cumperi un blister de rezerva din care sa completezi cu cele 2 pilule pierdute trebuie sa te protejezi suplimentar in perioada de pauza si inca 7 zile dupa (adica pana inghiti alte 7 pilule). Offline #10 2010-07-01 21:30:44
Re: sex neprotejat urmat de luarea de anticonceptionaleda, trebuie sa iei toate cele 21 de pastilute ca sa fii protejata...daca omiti cele 2 pastile va trebui sa te protejezi suplimentar si in pauza, si in primele 7 zile de pastile din urmatoarea folie "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #11 2010-07-01 21:40:52
Re: sex neprotejat urmat de luarea de anticonceptionalemi-am cumparat o noua cutiuta, dar asa m-a sfatuit de la farmacie.. sa fac pauza mai devreme cu 2 zile, dar sa o mentin de 7, dupa care sa continui normal, adik in loc sa iau prima pastilutza luni, cum ar fi normal, sa o iau sambata dupa acea pauza facuta mai devreme. asta daca nu vreau sa mai incep o folie noua. dar nu eram foarte sigura ca am sa fiu protejata, ca nu mi-a explicat foarte clar. Multumesc frumos ! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|