homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Test papanicolau

#1 2010-03-18 19:24:56

VIVIANE
Membru
Inregistrat: 2010-03-18

test papanicolau

Buna seara! Astazi m-am inregistrat, deh nevoia te invata si vin si eu cu o intrebare. Am facut testul Papanicolau si astazi mi-au iesit rezultatele:cocobacili si gardnerella. Doctorita mi-a prescris o reteta cu 12 ovule(Cervugid) si spalaturi cu Tantum Rosa (seara inainte de culcare)dar pentru partener nu mi-a dat nimic. E normal asa (nu ca as pune la indoiala cuvantul dansei, dar sincer am fost prea derutata si am uitat sa o intreb).Va multumesc!

#2 2010-03-18 19:34:15

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

Re: test papanicolau

De obicei se da tratament si partenerului.
Suna, sau intreaba farmacistul.

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#3 2010-03-18 19:44:55

VIVIANE
Membru
Inregistrat: 2010-03-18

Re: test papanicolau

Mutumesc pentru raspuns asa am sa fac.Oricum nu sunt prea lamurita si am sa revin totusi la doctor.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.