homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

URGENT

#1 2010-03-18 22:07:46

daniela2222
Membru
Inregistrat: 2010-03-18

URGENT

Prietea mea are dureri groaznice de ovare si de burta, simte de parca ar arde-o si parca ar taia-o ceva, durerile se extind spre rinichi si au aparut din senin. Ce pot face? a luat niste pastile indicate de la farmacie,dar tot degeaba. Ma poti ajuta, va rog, cu un sfat in legatura cu asta? Ar putea fi sarcina extrauterina cumva? Ea a uitat luna trecuta sa ia prima pastila din folie si a avut contact sexual cam 4 zile dupa. Astept niste pareri, va rog.Ar trebui sa mearga la Urgente? Multumesc

#2 2010-03-18 22:15:13

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: URGENT

da daniela...cel mai bine ar fi sa mearga la medic...nimeni nu o poate diagnostica din cuvintele tale...poate fi de la apendice...sau rinichi...sau ovare...cel mai indicat ar fi sa mergeti repejor la spital...

multa sanatate si asteptam vesti!!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#3 2010-03-18 22:15:42

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: URGENT

daniela2222 a scris:

Prietea mea are dureri groaznice de ovare si de burta, simte de parca ar arde-o si parca ar taia-o ceva, durerile se extind spre rinichi si au aparut din senin. Ce pot face? a luat niste pastile indicate de la farmacie,dar tot degeaba. Ma poti ajuta, va rog, cu un sfat in legatura cu asta? Ar putea fi sarcina extrauterina cumva? Ea a uitat luna trecuta sa ia prima pastila din folie si a avut contact sexual cam 4 zile dupa. Astept niste pareri, va rog.Ar trebui sa mearga la Urgente? Multumesc

da, ar trebui sa mearga la spital, normal. nu la farmacie trebuia sa mearga prima data, chestia asta e anormala si vad ca e frecventa. la medic, fuguta, trebuie vazut ce este.

succes!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.