homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Se poate regla ciclul ?

#1 2010-03-18 22:52:53

Andrew1kiss
New member
De la: Pitesti
Inregistrat: 2009-09-12
Site

se poate regla ciclul ?

va rog sa ma ajuta-ti si pe me pls. prietena mea are ciclul dereglat iar medicul de fam a spus k nu se poate regla. acum nu i a mai venit din decembrie........sincer.........sunt speriat. ea zice sa nu ma sperii ca oi s a mai intamplat, dar........eu n am liniste. in cazul in cae are ciclul dereglat cat poate intarzia menstruatia ?

Un filosof spune : NU EXISTA "NIMIC" ! Daca ar exista nu ar putea fi perceput si chiar daca ar fi perceput (prin absurd), nu ar putea fi comunicat.

#2 2010-03-18 23:03:47

mrn
Full member
Inregistrat: 2009-12-21

Re: se poate regla ciclul ?

sex neprotejat ati facut? 
ciclul se poate regla cu ajutorul anticonceptionalelor. mai bine o duci la un ginecolog si el o sa va ajute.
nu te mai panica pt k prietena ta nu este singura kre pateste asa.
si nu exista un termen in care poate intarzia menstra.

Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. hjarta

#3 2010-03-18 23:04:54

aleale
Full member
Inregistrat: 2007-12-16

depinde de la organism la organism,am trecut si eu prin asta (nu absenta,dereglari hormonale) si crede-ma,se poate "repara", mergeti la alt doctor,remedii exista.

life is timing.

#4 2010-03-19 13:14:22

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

mrn a scris:

ciclul se poate regla cu ajutorul anticonceptionalelor.

nu se regleaza, doar "ingheata" pb, cat timp le iei.

sa mearga la ginecolog, nu la medicul de fam.

#5 2010-03-24 10:40:45

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Andrew iti raspun aici la mesajul raportat de tine:

ideea este aceeasi: iubitei tale nu i-a mai venit menstruatia din decembrie
nu vad care e problema in a continua la acest topic...

Publicitate

loading...

#6 2010-03-24 10:52:11

Andrew1kiss
New member
De la: Pitesti
Inregistrat: 2009-09-12
Site

kapitulation camysh nu vreau sa ma cert cu tine ! numai are rost. oricum am aflat ce vroiam sa aflu si oricum e prea tarziu pt a mai face ceva ! asa ca. . .las-o asa ! bine ?  puss   kapitulation
pls nu fi suparata pe mine ! nu mi place sa fiu certat cu cineva sau sa stiu ca cineva e suparat pe mine ! nu faceam raportul daca nu eram nervos in momentul ala ! sorry pls !  kapitulation  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss

Ultima oara a fost editat de Andrew1kiss (2010-03-24 10:53:49)

Un filosof spune : NU EXISTA "NIMIC" ! Daca ar exista nu ar putea fi perceput si chiar daca ar fi perceput (prin absurd), nu ar putea fi comunicat.

#7 2010-03-24 12:03:20

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

?ți răspund aici la ?ntrebarea pusă de tine dincolo, referitor la cum s-o convingi să facă testul. ?ntreab-o dacă frica asta merge p?nă la 9 luni c?nd se va trezi cu bucuria ?n brațe și va trebui să-și asume responsabilitatea (?mpreună cu tine) sau face acum testul, se liniștește din start dacă nu e sarcină ori faceți ceea ce e necesar și nimeni nu crește un copil nedorit (căci asta deduc din povestea voastră, că e nedorit)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.