|
Nu esti logat.
Se poate regla ciclul ?#1 2010-03-18 22:52:53
se poate regla ciclul ?va rog sa ma ajuta-ti si pe me pls. prietena mea are ciclul dereglat iar medicul de fam a spus k nu se poate regla. acum nu i a mai venit din decembrie........sincer.........sunt speriat. ea zice sa nu ma sperii ca oi s a mai intamplat, dar........eu n am liniste. in cazul in cae are ciclul dereglat cat poate intarzia menstruatia ? Un filosof spune : NU EXISTA "NIMIC" ! Daca ar exista nu ar putea fi perceput si chiar daca ar fi perceput (prin absurd), nu ar putea fi comunicat. Offline #2 2010-03-18 23:03:47
Re: se poate regla ciclul ?sex neprotejat ati facut? Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. Offline #3 2010-03-18 23:04:54
Re: se poate regla ciclul ?depinde de la organism la organism,am trecut si eu prin asta (nu absenta,dereglari hormonale) si crede-ma,se poate "repara", mergeti la alt doctor,remedii exista. life is timing. Offline #4 2010-03-19 13:14:22
Re: se poate regla ciclul ?
nu se regleaza, doar "ingheata" pb, cat timp le iei. Offline #5 2010-03-24 10:40:45
Re: se poate regla ciclul ?Andrew iti raspun aici la mesajul raportat de tine: Offline Publicitateloading...
#6 2010-03-24 10:52:11
Re: se poate regla ciclul ? camysh nu vreau sa ma cert cu tine ! numai are rost. oricum am aflat ce vroiam sa aflu si oricum e prea tarziu pt a mai face ceva ! asa ca. . .las-o asa ! bine ? Ultima oara a fost editat de Andrew1kiss (2010-03-24 10:53:49) Un filosof spune : NU EXISTA "NIMIC" ! Daca ar exista nu ar putea fi perceput si chiar daca ar fi perceput (prin absurd), nu ar putea fi comunicat. Offline #7 2010-03-24 12:03:20
Re: se poate regla ciclul ??ți răspund aici la ?ntrebarea pusă de tine dincolo, referitor la cum s-o convingi să facă testul. ?ntreab-o dacă frica asta merge p?nă la 9 luni c?nd se va trezi cu bucuria ?n brațe și va trebui să-și asume responsabilitatea (?mpreună cu tine) sau face acum testul, se liniștește din start dacă nu e sarcină ori faceți ceea ce e necesar și nimeni nu crește un copil nedorit (căci asta deduc din povestea voastră, că e nedorit) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|