buna!
imi cer scuze ca incep topic nou, dar sunt foarte speriata.
acum 1 saptamana si 2 zile am ajuns de urgenta la spital cu apendicita acuta cred, ma rog, dupa cum am descoperit era cam peritonita, m-au operat de urgenta, toate bune si frumoase, pana in urma cu 2 zile cand a aparut o candida foate urata.
trebuie sa mentionez ca inainte de aperatie am luat normix - vreo 5 pastile(am inteles ca e antibiotic. eram ingrozitor de deranjata la stomac) si am luat si furazolidon(cu acelasi scop), iar dupa operatie mi-au facut de 2 sau 3 ori antibiotic in perfuzie. inteleg ca poate sa fie de la ele, dar parca totusi am luat putine, nu-mi vine sa cred ca sunt asa de sensibila. acum ma spal cu femigin b, sper sa ma ajute. credeti ca ar fi vreo problema daca as lua flucovim 150? sunt ceva contraindicatii acum dupa operatie? farmacista nu stia sa-mi spuna, ma trimite la medic, dar in perioada asta nu prea pot sa ma deplasez asa usor.
- mai am de adaugat ca nu am mai avut un episod asa de nasol de vreo 2 ani cred de pe vremea cand luam anticonceptionale, intre timp mai apareau usoare mancarimi, fara scurgeri, inainte de menstruatie, dar rar.
la inceutul lunii viitoare as vrea sa-mi fac niste analize, desi pana atunci o sa am si mestruatie si sper ca o sa treaca si candida, credeti ca o sa-mi iasa ceva la analize, in sange?
- si mai am o curiozitate. eu am citit ca, de obicei, candida se dezvolta daca mediul din vagin e acid si in mod normal ar trebui ca o baza sa normalizeze mediul si sa fie ok. intrebarea vine acum: daca eu luam anticonceptionale si se presupune ca ele schimba mediul si devine acid, de ce am facut canida la mare, dupa ce am intrat in apa care era foarte sarata, ca eu am inteles ca sarea aia din apa de mare face bine?
sper sa ma puteti ajuta!
multumesc!