homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme la "inceput de drum" :)) ce-ar putea fi?

#1 2010-03-19 21:52:35

emily02
Full member
Inregistrat: 2008-09-25

probleme la "inceput de drum" :)) ce-ar putea fi?

uhm, fetelor m-am pricopsit c-o mica mare problemuta cand imi era lumea mai draga. acum aproape 2 saptamani(pe 7 mar mai exact) mi-am inceput viata sexuala. nu ne-am protejat iar pe 8-9 martie ar fi trebuit sa-mi vina in mod normal menstra insa nimic pana acum..deci, inatarzie de 2 saptamani. daca pana acum am fost doar ingrijorata acum am inceput sa ma panichez ca am avut ceva ameteli zilele astea(poate fi totusi ceva cadere de calciu, am lipsa cronica de calciu). azi(19 mar) am avut ceva dureri ca cele pe care le am la menstra dar nu la fel de intense si m-am bucurat ca m-am gandit ca vine in sfarsit. ei bine, am gasit o pata rosie pe chilot si atat. nu stiu ce-ar putea fi, saptamana urmatoare as vrea sa merg la un control indiferent de cum evolueaza lucrurile(trebuie daor sa-mi fac putintel curaj) insa mi-as dori sa aflu ceva pareri inainte, sa stiu cam la ce sa ma astept.

ce-ar mai fi de mentionat: nu si-a dat drumu in mine(dar am facut-o de mai multe ori atunci si(nu stiu daca are legatura) dar nu sunt sigura daca a spalat-o chiar dupa fiecare ejaculare). m-a durut ft ft tare dar asta presupun ca e un lucru normal. a2a zi cand am incercat iar a bagat-o ft putin fiindca n-am putut mai mult si l-am umplut de sange:">(la momentul respectiv am crezut ca mi-a venit, mi-a curs destul de mult) dar atat.
sunt putin confuza, astept ceva opinii daca se poate..

multumesc frumos anticipat  smile

Staring at the sun, thinking it's the moon..

#2 2010-03-19 22:01:06

sushi
Hero member
Inregistrat: 2009-05-11

Re: probleme la "inceput de drum" :)) ce-ar putea fi?

Chiar daca nu a ejaculat, sunt sanse sa ramani gravida, iar cat despre spalat, nu are nicio importanta. Lichidul seminal care nu simte nici el cand il elimina contine desemenea spermatozoizi, plus ca, de la ejacularile anterioare mai ramane lichid pe canal. Pericol de sarcina exista deci! Ar fi bine sa-ti calculezi perioada fertila (gasesti pe net diferite calculatoare, trebuie sa stii datile ultimelor 3 menstruatii); asta ca sa stii cam cat de fertila erai in zilele cu pricina.
Altceva... ai putea sa faci un test la 3 sapt de la contactul cu risc sau la o saptamana de la intarzierea menstruatiei.
Bafta, si daca tot ai decis sa faci acest pas ia in calcul si o masura de protectie!

#3 2010-03-19 22:19:41

emily02
Full member

multaaam faain de raspuns!
am inteles. da, de stiut stiam de la bun inceput ca sunt sanse sa raman daca nu ne-am protejat(picatura placerii alea alea) da' am mers pe ideea ca mno, prima oara n-o sa mi se intample chiar mie. acum n-am decat sa suport consecintele.
legat de calcularea perioadei fertile ii dau bice imediat.. si la test m-am gandit sa-l fac de luni incolo ca citisem pe net ca se poate face la 2 saptamani de la contact, ar trebui sa mai astept sa nu-l fac degeaba?
in mod clar de acum incolo o s-o iau in calcul:))vorba aia, cine s-a fript o data sufla si-n iaurt:)) sper doar sa trec acum cu bine. multumesc inca o data de raspuns smile

p.s.: legat de pata de sange, nu e nimic ingrijorator cu ea?

Ultima oara a fost editat de emily02 (2010-03-19 22:22:26)

#4 2010-03-19 22:26:39

sushi
Hero member

Nu, la 3 saptamani faci testul...
Ma gandesc ca s-a mai rupt din himen putin cand ai sangerat atunci din nou, altceva nu prea ar avea ce sa indice hmm

#5 2010-03-19 22:36:21

emily02
Full member

aha, m-am gandit ca ar putea fi vorba si de vreo infectie ceva sau eu stiu..

Publicitate

loading...

#6 2010-03-19 22:49:05

sushi
Hero member

Daca era o infectie ma gandesc ca te-ar ustura/manca ai avea scurgeri diferite. Oricum, indicat ar fi sa faci si un control ginecologic in urma incidentelor big_smile

#7 2010-03-19 23:00:12

emily02
Full member

da.. brr, mi-e cam groaza da' trebuie. ahm, as mai avea o intrebare stupiduta: in jur de cat costa un control? nu-mi trece prin cap nici macar o aproximare ca sa stiu sa ma pun si pe strans banuti:">

#8 2010-03-19 23:05:08

sushi
Hero member

Eu dupa ce am fost de n ori la cabinete private si am dat de la 50lei in sus pe consultatii + milioane bune pe tratamente m-am dus la medicul de familie, mi-a luat trimitere si gata. Plus ca daca te duci cu trimitere iti da si reteta, pe care desigur, nu o platesti. Bine, asta in caz de tratament.
Deci, in functie de orasul in care locuiesti o consultatie la particular pleaca de la 50 in sus, mai putin nu cred. Dar i-ati trimitere, e cel mai ok

#9 2010-03-19 23:15:57

emily02
Full member

aa bun asa. multumesc inca o data pt tot smile

#10 2010-03-19 23:17:38

sushi
Hero member

pt putin puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.