homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Infectie urinara-alergie

#1 2010-03-20 10:53:12

loga
New member
Inregistrat: 2009-04-03

infectie urinara-alergie

Buna,
Am cred o infectie urinara dupa simptome-urinez des si dureros, si ieri am pus un ovul...m-am gandit sa nu se intinda infectia si la nivel genital-Lomexin 600...acu stiu ca n-am facut bine ca am niste mancarimi groaznice in zona genitala.
Mentionez ca inainte sa administrez ovulul nu aveam nici un simptom....analize nu pot face ca am facut spalaturi in speranta ca-mi vor trece simptomele...
Intrebarea mea e ce sa fac?ca e sambata...pana luni cand ma pot duce la un medic ce sa fac?O fi vreo alergie la ovul? sau s-a declansat vreo candidoza sau boala genitala?alt ovul/crema mi-ar face rau sau m-ar ajuta cu simptomele astea?ca nu pot sa stau asa:(((((

#2 2010-03-21 02:40:38

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

Re: infectie urinara-alergie

Loga, du-te la medic. Nu prea ai ce sa faci din pacate... trebuie sa faci urocultura+antibiograma si sa iei tratament. Si pe viitor, nu iti mai pune ovule de capul tau...

#3 2010-03-21 09:09:49

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

loga a scris:

Buna,
Am cred o infectie urinara dupa simptome-urinez des si dureros, si ieri am pus un ovul...m-am gandit sa nu se intinda infectia si la nivel genital-Lomexin 600...acu stiu ca n-am facut bine ca am niste mancarimi groaznice in zona genitala.
Mentionez ca inainte sa administrez ovulul nu aveam nici un simptom....analize nu pot face ca am facut spalaturi in speranta ca-mi vor trece simptomele...
Intrebarea mea e ce sa fac?ca e sambata...pana luni cand ma pot duce la un medic ce sa fac?O fi vreo alergie la ovul? sau s-a declansat vreo candidoza sau boala genitala?alt ovul/crema mi-ar face rau sau m-ar ajuta cu simptomele astea?ca nu pot sa stau asa:(((((

este foarte foarte  gresit ce ai facut, serios...nu mai lua tratamente de capul tau, pentru ca pur si simplu nu au rost si uite ca nu iti e bine. trebuie sa mergi la medic. gandeste-te cate lucruri gresite ai facut, care iti perturba diagnosticul - ai pus ovule, ai facut spalaturi, ai pus ovule pentru un scop absolut improbabil etc.. daca e vorba de o infectie urinara, atunci spalaturile nu au nici o importanta, mergi luni si fa o urocultura cu antibiograma plus sumar de urina. e posibil la fel de bine sa fie vorba despre o infectie genitala de fapt, care poate sa dea simptome de vecinatate si atunci sa fi fost doar o coincidenta administrarea ovulului, asa ca ar fi bine la momentul actual sa te vada si un ginecolog. la fel de bine se poate ca ovulul sa iti fi provocat o alergie, sau sa fi fost expirat etc

nu ai ce face decat sa incetezi sa iti faci rau singura si sa mergi la un medic.

#4 2010-03-21 12:49:07

loga
New member
Inregistrat: 2009-04-03

oricum mergeam la doctor...ideea era ca e weekend...si n-am unde acu,dar voi merge luni sa fac urocultura si o analiza de secretie. Multumesc ptr raspunsuri!stiu ca am procedat gresit:)

#5 2010-03-21 16:38:15

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

loga a scris:

oricum mergeam la doctor...ideea era ca e weekend...si n-am unde acu,dar voi merge luni sa fac urocultura si o analiza de secretie. Multumesc ptr raspunsuri!stiu ca am procedat gresit:)

pai da, dar simptomele erau de ceva timp si trebuia sa mergi inainte sa te auto-tratezi smile

oricum, cu siguranta se va rezolva odata ce vei primi tratamentul adecvat.

sanatate!

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.