|
Nu esti logat.
Infectie urinara-alergie#1 2010-03-20 10:53:12
infectie urinara-alergieBuna, Offline #2 2010-03-21 02:40:38
Re: infectie urinara-alergieLoga, du-te la medic. Nu prea ai ce sa faci din pacate... trebuie sa faci urocultura+antibiograma si sa iei tratament. Si pe viitor, nu iti mai pune ovule de capul tau... Offline #3 2010-03-21 09:09:49
Re: infectie urinara-alergie
este foarte foarte gresit ce ai facut, serios...nu mai lua tratamente de capul tau, pentru ca pur si simplu nu au rost si uite ca nu iti e bine. trebuie sa mergi la medic. gandeste-te cate lucruri gresite ai facut, care iti perturba diagnosticul - ai pus ovule, ai facut spalaturi, ai pus ovule pentru un scop absolut improbabil etc.. daca e vorba de o infectie urinara, atunci spalaturile nu au nici o importanta, mergi luni si fa o urocultura cu antibiograma plus sumar de urina. e posibil la fel de bine sa fie vorba despre o infectie genitala de fapt, care poate sa dea simptome de vecinatate si atunci sa fi fost doar o coincidenta administrarea ovulului, asa ca ar fi bine la momentul actual sa te vada si un ginecolog. la fel de bine se poate ca ovulul sa iti fi provocat o alergie, sau sa fi fost expirat etc Offline #4 2010-03-21 12:49:07
Re: infectie urinara-alergieoricum mergeam la doctor...ideea era ca e weekend...si n-am unde acu,dar voi merge luni sa fac urocultura si o analiza de secretie. Multumesc ptr raspunsuri!stiu ca am procedat gresit:) Offline #5 2010-03-21 16:38:15
Re: infectie urinara-alergie
pai da, dar simptomele erau de ceva timp si trebuia sa mergi inainte sa te auto-tratezi Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|