|
Nu esti logat.
Test programare#1 2010-03-21 18:13:51
test programarebuna! am si eu nevoie urgenta sa fiu ajutata la un test. care se pricepe. Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline #3 2010-03-21 19:31:04
Re: test programarePai asta e cam o lucrare de aproape o ora, nu cred ca-si gasesti cineva timp sa ti-o rezolve cap-coada Incearca Google, poate macar reusesti sa faci partea teoretica... Offline #4 2010-03-21 19:33:05
Re: test programaremacar partea practica. la teoretica ma mai descurc cat de cat. Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline #5 2010-03-22 10:51:59
Re: test programareastea sunt notiuni de baza, pe care ar tb sa ti le insusesti, daca termini facultatea. crede-ma, nu sunt detalii de aruncat pe fereastra. la orice interviu te vei lovi de intrebarile astea, deci pune mana si invata. Offline Publicitateloading...
#6 2010-03-22 13:23:43
Re: test programareofftopic: ea a cerut ajutor si nu sfaturi,daca nu o ajutati mai bine nu ii mai postati,care-i sensu .Da e mai usor sa fim ironici... Offline #8 2010-03-22 14:17:27
Re: test programarePill nu la tine ma refeream ..ci ma refeream la chestia ca isi pierde viata degeaba.Nu e problema noastra ce face ea,e problema ei si e alegerea ei daca invata sau nu..a cerut doar un ajutor ,nu a fortat pe nimeni Offline #9 2010-03-22 15:35:48
Re: test programareeu zic ca am ajutat-o, daca i-am spus ca intrebarile alea nu sunt de tratat cu superficialitate, ci intrebari pe care o sa le auda la interviuri. sunt notiuni de baza; de regula intreviurile incep cu astfel de intrebari si nu trec mai departe daca pe astea nu le stii . Offline #10 2010-03-26 10:46:16
Re: test programaredragele mele, va multumesc extrem de mult pentru sfaturile voastre extrem de folositoare. acest test nu era pentru mine. incercam sa ajut pe cineva. nu am de ce sa invat aceste notiuni caci nu ma voi lovi de ele. nu imi folosesc. nu are nici o legatura facultate care o fac eu cu programare. dar in fine. m-am convins inca o data ce a fost si ce a ajuns acest forum...o zi frumoasa! Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|