homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Lovit la maxilar .help me !!!!!!

#1 2010-03-22 08:32:38

s1deR
Membru
Inregistrat: 2010-03-22

lovit la maxilar .help me !!!!!!

Buna ziua .Sa va spun cum a inceput totul.INtr-o seara mai precis acum 2 zile am fost la fotbal si am primit o minge in fata .Pe moment nu prea am simtit nimic dar cand am ajuns acasa am descoperit ca ma doare maxilarul foarte tare .A 2-a zi ma mai lasa durerea dar cand deschid gura am o durere enervanta langa bulbi urechilor cand deschid gura .Vreau sa precizez si faptul k dentitia nu are prob dinti se ating unul de celalalt .Ce e de facut \??.............MUltumesc anticipat

#2 2010-03-22 09:01:55

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: lovit la maxilar .help me !!!!!!

fugi la medic
sa nu fie o luxatie ceva...nu sta asa

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2010-03-22 09:08:00

s1deR
Membru
Inregistrat: 2010-03-22

Re: lovit la maxilar .help me !!!!!!

astept sa vad cum e cu greva in scoli .si dau o tura urgent pana la medic .. popa  eu spec sa nu fie ceva grav   nocry....
As putea sa mai mentionez ceva eu practic handball de vreo 4 ani si de la un timp am observat ca atunci cand arunc indiferent minge etc am o durere foarte mare la umarul drept care ma lasa in cateva minute la medic na-m mers pt k nu am crezut k este nevoie

Ultima oara a fost editat de s1deR (2010-03-22 09:20:56)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.