|
Nu esti logat.
Lovit la maxilar .help me !!!!!!#1 2010-03-22 08:32:38
lovit la maxilar .help me !!!!!!Buna ziua .Sa va spun cum a inceput totul.INtr-o seara mai precis acum 2 zile am fost la fotbal si am primit o minge in fata .Pe moment nu prea am simtit nimic dar cand am ajuns acasa am descoperit ca ma doare maxilarul foarte tare .A 2-a zi ma mai lasa durerea dar cand deschid gura am o durere enervanta langa bulbi urechilor cand deschid gura .Vreau sa precizez si faptul k dentitia nu are prob dinti se ating unul de celalalt .Ce e de facut \??.............MUltumesc anticipat Offline #2 2010-03-22 09:01:55
Re: lovit la maxilar .help me !!!!!!fugi la medic Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2010-03-22 09:08:00
Re: lovit la maxilar .help me !!!!!!astept sa vad cum e cu greva in scoli .si dau o tura urgent pana la medic .. eu spec sa nu fie ceva grav .... Ultima oara a fost editat de s1deR (2010-03-22 09:20:56) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|