|
Nu esti logat.
Furnicaturi in mana stanga#1 2010-03-22 08:44:14
Furnicaturi in mana stangaEram eu ieri intr-un supermarket si deodata, fara niciun motiv, a inceput sa ma furnice mana stanga, mai ales in palma, simteam cu tot sangele se scurge in jos spre palma si a inceput sa se inroseasca, sa se umfle si sa ma doara. Apoi, cam dupa 10 min, a inceput sa mi se umfle si degetul mare de la mana dreapta. M-a tinut asa vreo ora. Ce e asta? qed Offline #2 2010-03-22 08:52:15
Re: Furnicaturi in mana stangaaceeasi chestie am patit-o eu, dar la ambele maini, cand eram la coafor si am facut o reactie alergica la vopsea pt ca ma tinuse tampitu ala de coafez cu vopseaua pe cap mai mult decat era nevoie si mai e si blond care ataca mai tare. Offline #3 2010-03-22 08:59:30
Re: Furnicaturi in mana stangaNu m-am vopsit in viata mea, deci chiar nu era cazul, plus ca nu aveam la ce sa fac reactie alergica, ma plimbam cu mainile in buzunar. qed Offline #4 2010-03-22 09:16:55
Re: Furnicaturi in mana stanga
am si eu aceeasi fixatie cu infarctul mai ales ca de cateva ori mi s-a pus un junghi in bratul stang, incepand de la inima. Offline #5 2010-03-22 12:03:25
Re: Furnicaturi in mana stangaNu te biciuiesc ca dupa aia te superi pe mine si nu mai am partenera de plimbat copiii in parc qed Offline Publicitateloading...
#6 2010-03-22 12:04:57
Re: Furnicaturi in mana stanga
offtopic : esti tare scumpa Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|