homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Va rog mult sa ma lamuriti is pe mine

#1 2010-03-22 16:24:53

lexy08
New member
Inregistrat: 2009-02-03

Va rog mult sa ma lamuriti is pe mine

Buna ziua fetelor...am si eu o problema si as vrea sa va cer sfatul....de ceva luni incoace am o infectie cu candida care nu trece la nimic, desi am fost la medic si am incercat diverse tipuri de tratamente....de vreo 2 luni incoace am observat ca pe la jumatea lunii secretia albicioasa se face maro timp de vreo 2-3 zile ...apoi revine la culoarea "normala" daca-i pot spune asa...tin sa mentionez ca iau yaz din august anul trecut....oare ce sa fie aceasta schimbare de culoare?....sa fie de la yaz si tb sa le schimb?....ca in rest ma impac foarte bine cu ele....astept cu nerabdare parerile voastre....

#2 2010-03-22 16:27:35

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Va rog mult sa ma lamuriti is pe mine

Tot ce e posibil sa fie de la yaz acea mica sangerare (ca asta e). Parerea mea este sa mergi la medic, sa faci o analiza de secretie cu antifungigrama sa vezi la ce e sensibila ciuperca. Poate vor trebui schimbate si pastilutele. Numai medicul iti poate spune.

Fericita mamica de Aida Maria!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.