homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 5-106

#1996 2010-05-13 21:08:21

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 5

Witty, si eu abia astpt sa ajung in clubul mamicilor happydance

Tomina, bebita mea la 32 de saptamani nu era intoarsa kram  puss

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1997 2010-05-13 21:12:42

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

puss Andreea

iubesc+Camelia+Matei

#1998 2010-05-13 22:01:15

indie
Full member
Inregistrat: 2008-02-15

Ah, deci piciul meu nu e singurul lenes care nu vrea sa se intoarca.
Bubitele voastre pot fi de la ceva care nu v-a picat bine...
Andreed, noi pana nu demult am prestat, e adevarat ca mai rar, dar a fost ok. Ma gandesc si la saracii baieti, ca na...ei sunt mai pofticiosi smile dar trebuie sa reziste!

Burtici si mamici: ati completat declaratia 230? Putem redirectiona 2% din impozitul pe venit catre o entitate nonprofit, altfel cei 2% ajung automat la bugetul de stat. Trebuie sa completati doar un formular in dublu exemplar si sa-l depuneti, maine este ultima zi!

Ultima oara a fost editat de indie (2010-05-13 22:04:51)

I'll be nice if you give me chocolate!
avem un puiutz de om bebe Oliver 21.05.2010

#1999 2010-05-13 22:05:33

Andreed
Addicted member
Site

Tomina  kram  puss

Indie, noi am avut interductie la inceput, apoi a crescut burta si a fost mai greu si uite asa nu am mai prestat deloc. Ne e dor dar recuperam noi

#2000 2010-05-13 23:42:35

M_M
Full member
Inregistrat: 2006-10-10

buna burtici. mie nu mi-e trecut iritatia grater si ma mananca evit sa ma scarpin dar  .... am inceput sa ma dau cu o crema. sper din suflet sa nu afecteze pe bebe. am nevoie de un sfat si o consolare ca sunt mic si necajit grater(
pupici pe burtici

bebe 22.05.2010 a venit pe lume minunea noastra Radu Stefan. multumim Domnului rugaciune pt copilul sanatos pe care ni l-a dat.

"Fericirea nu este ceva gata facut. Ea vine din faptele tale." - Dalai Lama

Publicitate

loading...

#2001 2010-05-14 08:06:24

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

Neatza burtici! wave
Garga!! cool na vezi ca te-ai stresat degeaba! dumbom  majoreta  majoreta Multa sanatate si tie si piuitului tau in continuare!

#2002 2010-05-14 08:13:33

Andreed
Addicted member
Site

Neata burtici

Dana, cum te simti?

#2003 2010-05-14 08:16:47

dana82
Hero member

Andree par  bine sunt/em...amandoi...ca banuiesc ca e sanatos tun bebe daca da atata din curutz si piciorushe  hjarta  rotfl2  Si mami papa ...dar nu pune pe ea...dar rau nu mi-e si nici ameteli nu am...deci cred ca e ok...pun mai incolo pe mine chicot
Tu cum esti draga? mai poti??   majoreta  acusica te vezi cu Maria  hjarta  voaiii ca si eu de abia astept sa fie octombrie sa ma intalnesc si eu cu puiutul chicot
LE Burticile? ce faceti? sunteti mai somnoroase azi? trombon  chicot
Fetele cu iritatie/urticarie sper sa va faceti bine mai repede  goodluck

Ultima oara a fost editat de dana82 (2010-05-14 08:36:39)

#2004 2010-05-14 08:37:04

Andreed
Addicted member
Site

dana82 a scris:

Andree par  bine sunt/em...amandoi...ca banuiesc ca e sanatos tun bebe daca da atata din curutz si piciorushe  hjarta  rotfl2  Si mami papa ...dar nu pune pe ea...dar rau nu mi-e si nici ameteli nu am...deci cred ca e ok...pun mai incolo pe mine chicot
Tu cum esti draga? mai poti??   majoreta  acusica te vezi cu Maria  hjarta  voaiii ca si eu de abia astept sa fie octombrie sa ma intalnesc si eu cu puiutul chicot
LE Burticile? ce faceti? sunteti mai somnoroase azi? chicot
Fetele cu iritatie sper sa va faceti bine mai repede  goodluck

Nu pot sa cred ca deja ai 17 saptamani smile ! Noi suntem bine, marti mergem la control sa vedem ce si cum si sa stabilim data

#2005 2010-05-14 08:41:51

dana82
Hero member

Asa-i Andree ce trece timpul....eu 17, dapai tu ca eu cand am intrat pe forum aveai cateva sapt...si acum deja iti faci planuri pentru nastere majoreta  majoreta  majoreta Deci promit ca dupa ce nasti si ai sa iesi cu Maria la plimbare vin si eu in Tm si poate ne vedem la un suculet  chicot  par  si mai imi zici de unde sa iau una alta(pentru bebe) din Tm ca pe acolo nu am mai dat de mult...dar tre sa bag un shopping si la Tm happydance  big_smile

LE aaaaaaa vi-am zis ca nu ma crede lumea ca-s gravi? Ei"da? da cat timp ai?" Eu:"4 luni" Ei"da???si unde-i burta?" Eu:"pai nu e mare, nu se prea vede dar garatez eu si doctorul ca bebe e acolo, ca da de zor" Ei"serios??? nu se poate...prea devreme" Eu:"ba da....si tati simte" Ei"nu se poate" bang  bang  bang f fustrant  bang data viitoare cand mai am discutie de genul cu cineva am sa-i zic pai hai cu noi seara-n pat sa-l simti si tu!!

Ultima oara a fost editat de dana82 (2010-05-14 09:24:28)

#2006 2010-05-14 09:26:26

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Neata buna si de la mine si puiul meu  cascat

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#2007 2010-05-14 09:29:38

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

neatza fetele.
azi suntem si noi mai matinale, am dormit mai binisor...
ne-am cam speriat cu ploaia de aseara, dar a trecut.
puss

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#2008 2010-05-14 09:33:02

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

neatza!
puss pupici pentru toate!

Daria Ioana - 06.08.2010

#2009 2010-05-14 09:37:46

Andreed
Addicted member
Site

Dana, sigur! Chiar sa vii sa ne plimbam, tu cu burtica eu cu Maria in carucior!!

Despre burtica, uita-te la mine pe picassa sa vezi cum la varsta ta de sarcina nu s-a vazut absolut nimic...creste ea, o sa vezi tu mai incolo.

Sanca  kram  puss

Carra, ma bucur ca ai dormit mai bine!

#2010 2010-05-14 09:57:52

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Neata burticute kram

#2011 2010-05-14 10:09:02

tomina
Hero member

neata fetelor !

avem vesti bang . moitorizarea e OK. ne-a facut azi eco si cum stiam deja nu s-a intors bebe. si... va trebui sa asteptam pana in ultimul moment. pana la dureri. apoi cineva de la spital o va suna pe dr. daca nu va veni, nu va fi sau cine stie (ca deja mi-am facut o gramada de ganduri) ma lasa sa nasc asa grater ca nu conteaza daca e in pozitie pelviana, ca am probleme cu ochii sau ca am soldurile inguste. chiar nu conteaza disperat .

incerc sa fiu optimista signof10 . nu are rost sa ma mai stresez. dar cu toate astea, maternitatea e o macelarie?

caut si alte variante big_smile , trusa pentru epidurala... incepe sa mi se para o alternativa. dar bocata fiind la spital de tot ce am aflat... nu am fost pe faza sa intreb dr... 

joia viitoare mai mergem la monitorizare. cam asta este.

iubesc+Camelia+Matei

#2012 2010-05-14 10:11:27

Andreed
Addicted member
Site

tomina a scris:

neata fetelor !

avem vesti bang . moitorizarea e OK. ne-a facut azi eco si cum stiam deja nu s-a intors bebe. si... va trebui sa asteptam pana in ultimul moment. pana la dureri. apoi cineva de la spital o va suna pe dr. daca nu va veni, nu va fi sau cine stie (ca deja mi-am facut o gramada de ganduri) ma lasa sa nasc asa grater ca nu conteaza daca e in pozitie pelviana, ca am probleme cu ochii sau ca am soldurile inguste. chiar nu conteaza disperat .

incerc sa fiu optimista signof10 . nu are rost sa ma mai stresez. dar cu toate astea, maternitatea e o macelarie?

caut si alte variante big_smile , trusa pentru epidurala... incepe sa mi se para o alternativa. dar bocata fiind la spital de tot ce am aflat... nu am fost pe faza sa intreb dr... 

Cum sa nasti natural daca bebe nu e intors???????

#2013 2010-05-14 10:15:25

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Andreed a scris:

tomina a scris:

neata fetelor !

Cum sa nasti natural daca bebe nu e intors???????

exact yikes cum naiba "nu conteaza"? neutral pai nastere natuyrala in prezentatie pelvina=forceps si complicatii... astia-s tampiti? dr ta chiar n-are niciun cuvant de spus??

nu e vb de epidurala, e vb ca ai COPIL CU PICIOARELE IN FATA....

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2014 2010-05-14 10:30:41

tomina
Hero member

katami as vrea cezariana. ma mai sfatuiesc cu ai mei cum facem. nu vreau sa ma las la mana lor. daca nu reusesc sa ma linistesc, avem clinici private in Cluj... problema sunt preturile. Clujul e in acest moment cel mai scump oras din Ro. am acum tema de gandire sad . nu m-as duce in alt oras sa nasc... ca pana la urma cu cazarea sotului, cu transportul tot acolo ajung. chiar nu imi lipsea agitatia asta!

dr are un cuvant de spus daca e in oras in momentul declansarii durerilor, daca raspunde la telefon... mai insist sapt viitoare daca totul e OK. nu e sefa de clinica si nici de sectie... o sa ma gandesc serios cum voi face.

iubesc+Camelia+Matei

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.