Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 5-11
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 5
fetelor am ajusn si eu acasa , plecata de la 8 -sunt cam rupta de oboseala....
am rezolvat problemele administrative pe care le aveam, si apoi am purces catre Kidex-targul de copii...cred ca ma pierdut pe acolo vreo 2-3 h lejer
am dat comanda de patut- e alb cu un desen pe el, se da o bara jos...si am inclusa salteluta de cocos +o lenjerie brodata cu aparatori...totul la 600 ron, am dat avans si duminica cand vine sotul emrgem sa-l luam.... am mai luat asa : 2 body-uri cu capse in fata unul de nou nascut si unul pt o luna, set pt manichiura (unghiera, forfecuta , pila) , lindurita silicon mica, lingurita silicon anatomica (pt cand va trece la diversificare), o caciulita, 3 perechi de sosetele , 1 pereche de manusi, o jucarioara pt 3 luni care chitaie, strampi albi pt botez, garmastan pt mine, si o rochita superba pt botez, adica pt pana la biserica, e rosie si e de catifea , ideea e ca mi-am dat seama ulterior , ca am luat-o pt 0-3 luni, noi botezul o sa-l facem aproape de 3 luni, deci pana atunci nu pot sa i-o dau, asa ca duminica cand mergem vreau sa o schimb cu o marime mai mare.....adica 3-6 luni sa i-o mai dau si dupa aia...
oricum multe chestii interesante, am vazut si niste carucioare frumoase si usoare, dar cred ca la carucior mai studiem inca problema , poate la targul urmator din mai....oricum ceva oferte bunicile , sa zic asa.....
am vb cu sotul meu care e in spania, si mi--a zis ca pe el sa nu-l mai trimit la cumparturi de bebei ca el nu se poate abtine ca i-a cumparat 1.5 tone de haine, plus scaun pt masa care se ataseaza la masa....ce sa mai zic , acum de abia astept sa vad ce a luat, oricum sunt luate....
fetelor , cu curatenia nu am facut nimic, o las pe maine, cand va trebui sa fac si mancarica, dar ne descurcam noi amandoua, o pun si pe asta mica la treaba ca nu mai tine, gata vine pastele si trebie sa o ajute pe mama la curatenie
acum plec la gimnastica...va pup , vb diseara....
Ultima oara a fost editat de adinagrig (2010-03-26 16:00:54)
9 ani de copilarie ....
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
super adina. poate ne pui poze cu rochitza de botez si cu strampisorii. aaa... si cu lucrurile luate de sot.
si eu de-abia astept sa comandam si noi patutul. nu cred ca mai mergem la targ, am tot fost, al meu nu mai are rabdare si sambata e ff aglomerat. cat ai dat pe garmastan?
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- Alina Elena
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-01-26
adina ce multe lucruri ai luat. bravoo. sa le foloseasca cu placere fetita ta
Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-03-26 16:26:27)
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- Lilyushkiss
- Full member
- Inregistrat: 2007-01-31
adinagrig a scris:fetelor am ajusn si eu acasa , plecata de la 8 -sunt cam rupta de oboseala....
am rezolvat problemele administrative pe care le aveam, si apoi am purces catre Kidex-targul de copii...cred ca ma pierdut pe acolo vreo 2-3 h lejer
am dat comanda de patut- e alb cu un desen pe el, se da o bara jos...si am inclusa salteluta de cocos +o lenjerie brodata cu aparatori...totul la 600 ron, am dat avans si duminica cand vine sotul emrgem sa-l luam.... am mai luat asa : 2 body-uri cu capse in fata unul de nou nascut si unul pt o luna, set pt manichiura (unghiera, forfecuta , pila) , lindurita silicon mica, lingurita silicon anatomica (pt cand va trece la diversificare), o caciulita, 3 perechi de sosetele , 1 pereche de manusi, o jucarioara pt 3 luni care chitaie, strampi albi pt botez, garmastan pt mine, si o rochita superba pt botez, adica pt pana la biserica, e rosie si e de catifea , ideea e ca mi-am dat seama ulterior , ca am luat-o pt 0-3 luni, noi botezul o sa-l facem aproape de 3 luni, deci pana atunci nu pot sa i-o dau, asa ca duminica cand mergem vreau sa o schimb cu o marime mai mare.....adica 3-6 luni sa i-o mai dau si dupa aia...
oricum multe chestii interesante, am vazut si niste carucioare frumoase si usoare, dar cred ca la carucior mai studiem inca problema , poate la targul urmator din mai....oricum ceva oferte bunicile , sa zic asa.....
am vb cu sotul meu care e in spania, si mi--a zis ca pe el sa nu-l mai trimit la cumparturi de bebei ca el nu se poate abtine ca i-a cumparat 1.5 tone de haine, plus scaun pt masa care se ataseaza la masa....ce sa mai zic , acum de abia astept sa vad ce a luat, oricum sunt luate....
fetelor , cu curatenia nu am facut nimic, o las pe maine, cand va trebui sa fac si mancarica, dar ne descurcam noi amandoua, o pun si pe asta mica la treaba ca nu mai tine, gata vine pastele si trebie sa o ajute pe mama la curatenie
acum plec la gimnastica...va pup , vb diseara....
Adina, de unde ti-ai comandat patutul?
Din 6.08.2010 mamica de fetita
- adinagrig
- Insomniac member
pai pe garmastan am dat 28 ron? e bine, ce ziceti?
patutul l-am luat de la Ferreti , uite site-ul www.feretti.ro
iar patutul e asta e partea din fata il are pe winnie , lenjeria nu e asta roz , ca nu prea vreau sa iau eu pe roz, am una pe rosu, adica tot genul asta , mai mult alb si rosu http://www.bebejunior.ro/index.php/patu … 120cm.html
Ultima oara a fost editat de adinagrig (2010-03-26 20:06:23)
9 ani de copilarie ....
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
- criss78
- Banat
- Inregistrat: 2008-11-15
am intrat si eu sa te felicit andreea..ma bucur ca sunteti bine
Am 31 de saptamani
- rruxxy
- Platinum member
Adina, este foarte frumos patutul, imi place mult
- Andreed
- Addicted member
- Site
- criss78
- Banat
- Inregistrat: 2008-11-15
buna dimineata fetelor. un wk perfect sa aveti
Am 31 de saptamani
- adinagrig
- Insomniac member
buna fetelor,
da, patutul e tare dragalas...de abia astept sa-l montam, bine, o sa mai dureze, atunci in preajma o sa-l montam...
de abia astept sa vina sotul sa vad ce a cumparat si el...
noi azi avem 25 sapt, doamne ce repede trece timpul parca mai ieri eram cu testul pozitiv, si acum burtica mea e rotunjoara bine....
azi am planuri mari, sper sa le duc la indeplinire...o sa incep cu o curatenie, si apoi spre dupa-amiaza urmeaza mancarica si sper sa-mi ajunga timpul sa ies si eu un picut la plimbarica, macar pana la piata (eu in drum spre piata trec pe langa parc, asa ca mai dau o tura prin parc mai studiez bebei si carucioarele lor )
va pup si va doresc si eu un week-end perfect, al meu e inceput de ieri dimineata....si pana acum a fost super
Ultima oara a fost editat de adinagrig (2010-03-27 08:47:49)
9 ani de copilarie ....
- Andreed
- Addicted member
- Site
Noi in seara asta mergem la o zi de nastere, sunt curioasa cum voi reactiona pentru ca de cand am ramas insarcinata nu am mai fost la petreceri.
Nici nu stiu cum sa ma imbrac...
- adinagrig
- Insomniac member
andreea te-ai si trezit....nu ai venit tarziu de la manastire?
eu ca un facut si ieri si azi cand puteam sa dorm si eu m-ai mult , m-am trezit la ora de serv adica in jur de 6.30 (bine pt serv ma trezesc la 6.20) imi era asa ciuda, dar asta ca nu e sotul meu langa mine, ii simt lipsa, offff ce bine ca vine acasa maine.....mai am putin....
sa va zic ce vreau sa gatesc:
ciorbita de loboda (de post binenteles pt saptmana viitoare) tocanita de ciuperci cu ardei copt de la congelator.... peste pt maine -am niste sprot mic si niste file de merluciu, o sa-l prajesc ca nu am mai mancat de mult prajit si o sa-l servim cu usturoi sau lamaie cornulete cu nuci tot de post-asta o incerc prima oara reteta....
sper sa-mi iasa toate.... gata, ma apuc de treaba, am servit si micul dejun in timp ce stateam cu voi, dar gata nu mai tine , trebuie sa ma apuc daca vreau sa termim cu tot ce mi-am propus....
9 ani de copilarie ....
- rruxxy
- Platinum member
Si noi plecam azi la plimbare, ne ducem sa mai vedem si carucioare si vreau sa-mi iau si eu o fustita ca a venit vremea frumoasa. Am de facut si curat dar cand ne intoarcem.
Andreea, ce bine ca mergeti la party, te mai destinzi putin
Adina...si eu o sa pap maine peste, abia astept Sa ai spor.
Ultima oara a fost editat de rruxxy (2010-03-27 09:11:04)
- Andreed
- Addicted member
- Site
Adina, m-a trezit pitica la ora 8 si nu am mai avut somn, l-am lasat pe tati la nani. Azi noapte la manastire s-a tinut slujba afara...a fost asa frumos si corul se auzea parca din cer..mirific. Nu am stat pana la sfarsit pentru ca nu am rezistat, dar ma bucur ca am mers.
Ruxy, si eu ma bucur ca mai iesim
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
hello...
adina, 28 lei garmatanu e SUPER, eu am dat 40 de lei pe el (si nici macar nu l-am folosit)
andreea, ma bucur ca e totul ok! Iar petrecerea n-are ce sa-i dauneze, fum sa nu fie, atat. Cel mult o sa ii placa dansata, asa cum am patit eu cu al meu ca am chefuit in sarcina
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- Andreed
- Addicted member
- Site
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|