Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 5-132
- aliy
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-11-11
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 5
Mamica de Eric Andrei
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Sanca, nici a mea nu are dormitorul ei, patutul e in dormitor la noi, dar am zis ca macar putin in dreptul patului sa ii facem un coltisor
Aly, aveti grija de voi, nu e de joaca. Bebe e cal mai important
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- camyelenbebe
- Hero member
- De la: Bucurestiul minune
- Inregistrat: 2009-01-11
pupici la toata lumea
papucica ti-am trimis mail......nu trebuie neaparat sa spui ca te-am trimis eu pentru ca noi doua nici nu am vorbit vreodata.......sa nu te deranjeze ca zic asa dar evit sa recomand dr-ul unei persoane pe care nu o cunosc pentru ca e obrazul meu in joc.......sper sa ma intelegi si sa nu te superi
Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2010-05-25 22:52:43)
Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. .... Tudor ....11/03/2010 si Matei 21/6/2012 http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
papucica, e f ok sa mergi la Polisano, obtii repede programare, in maxim 1 saptamana. posibil sa te intrebe cine te-a recomandat dar cred ca o face doar de curiozitate, nu este necesara recomandarea pentru a ajunge la el.
- mirik
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-12-17
Cea mai fericita mamica!!! Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010
- Papucica
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-06-30
Buna dimineata! Camyelenbebe, nu ma supar, stai linistita... Eu am crezut ca vrea sa stie exact cine m-a indrumat, am inteles eu gresit...Multumesc pt raspuns. Gargarita, multumesc pt raspuns. Va pup pe amandoua
Cred ca azi am avut pt prima oara starea aia ciudata de dimineata, am simtit asa ca un gol in stomac, senzatie de caldura, lesin, dar nu foarte accentuat, greata nu a fost, dar o stare ciudata in stomac... Nu stiu cum va este voua, dar desi afara nu este foarte cald 18-19 grade, in tramvai imi era foarte cald, am mers pe jos o statie si cand am ajuns la servici iar imi era foarte cald... Suportam destul de bine caldura, dar acum ma indispune ... O zi buna tuturor!
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
neata si de la mine ce mai ziceti, ce mai faceti?
eu sunt un picut cam suparata, poate ma ajutati voi sa ma linistesc....baietelul unui coleg de serv a facut varsat de vant...e posibil sa fi adus microbul la birou? ieri ne-a zis ca l-a dus pe baietel la gradinita, l-a controlat asistenta ca ii iesise o bubita pe spate si a zis ca nu are nimic -in conditiile in care la gradinita au mai facut cativa copii in ultima vreme- si azi nu a mai venit la birou caci se pare ca i-a erupt.....acum am aflat ca ala mic a avut de sapt trecuta febra si medicul i-a dat antibiotic, si e posibil ca antibioticul sa fii mai tinut ascunsa boala o vreme, si abia acum i-a iesit....
nu mai stiu care dintre analize indica, daca am sau nu anticorpii...mentionez ca eu u am facut niciodata o boala a copilariei, am intrat in contact cu persoane care aveau varicela si totusi nu am facut....
e cazul sa ma ingrijorez, de cand am aflat cred ca sub stres a inceput sa ma manance pielea....
in alta ordine de idei : carra cum mai esti? cand mai mergi la control? sa ne dai cumva de veste, un mesaj ceva, ai nr meu de telefon? ti-l dau pe mail sa ma anunti ca sa-ti deschidem topic...si sa stim si noi nu de alta.... auzi, voi o sa recoltati celule stem?> eu sunt cam suparata pe tema asta, ca aveam deja banii de celule , dar acum cu micsorarea indemnizatiei ma gandesc serios ce sa mai facem, pun in balanta ambele chestii, si sanatatea copilului , dar si faptul ca as vrea sa stau cat mai mult cu ea acasa...offf...greu e ...nenorocotii naiba...
9 ani de copilarie ....
- liliana83
- Hero member
- Inregistrat: 2008-04-17
neatzaa!
papucica,eu cred ca am zis de dr peteu ca te va intreba cine te-a trimis,insa ca idee asa,nu ca tb sa ai neaparat o recomandare,un nume-ceva;scuze dak nu m-am exprimat corect;eu am vrut doar sa fii pregatita si cu aspectul asta...
adina,eu una si sa vreau sa recoltez,nu am bani si o sa am tot mai putini cu nemernicii astia... sper sa am o nastere usoara ca nici pt asta n-o sa am ff multi bani la dispozitie pt ca oricum mai am de facut 2 eco,niste analize,plus consultatiile la dr,drumuri la buc;si eu si sotul suntem bugetari si abia ne descurcam asa,dAR cu -25%...chiar e naspa la noi
Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010 Mara,a doua minune,23.07.2012 Iti multumim,Doamne!
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
adinagrig a scris:carra cum mai esti? cand mai mergi la control? sa ne dai cumva de veste, un mesaj ceva, ai nr meu de telefon? ti-l dau pe mail sa ma anunti ca sa-ti deschidem topic...si sa stim si noi nu de alta.... auzi, voi o sa recoltati celule stem?> eu sunt cam suparata pe tema asta, ca aveam deja banii de celule , dar acum cu micsorarea indemnizatiei ma gandesc serios ce sa mai facem, pun in balanta ambele chestii, si sanatatea copilului , dar si faptul ca as vrea sa stau cat mai mult cu ea acasa...offf...greu e ...nenorocotii naiba...
neatza fetele. eu sunt inca bine. simt vagi dureri de mijloc mai ales noaptea si parca si la ovare ma doare putin, dar nimic concret altceva.
acuma om vedea. simt ca mult nu mai dureaza, dar nu pot aprecia cat anume. nr tau de tel nu il am, mi-ar face placere daca mi l-ai trimite pe mail sa il am si eu. il am pe al lui crssy (ea m-a trimis si la medicul cu care o sa nasc) si cum nasc si nimeresc tastele o sa ii scriu lui crsyy un mesaj.
celulele stem noi nu am vrut neaparat, si, cum zici si tu, cu mai noua situatie ... nici nu ne mai gandim la ele. ma rog ca bebe sa fie bine, sa fie puternica si sa creasca frumos.
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- Andreed
- Addicted member
- Site
Neata burtici
Carra, esti pe ultima suta de m. Am impresia ca dupa tine urmez eu
Nici noi nu vom recolta celule stem, probleme financiare si nici nu stim cum va fi cu operatia Mariei. Ma rog sa fie sanatoasa si sa nu avem niciodata nevoie de ele
- carra_verona
- Insomniac member
- camyelenbebe
- Hero member
neata dragelor
noi am recoltat celule dar n-a iesit analiza nici acum....am sunat si cica nu au rezultatul de la laborator....oare sa fie ceva in neregula cu ele?......am tot cautat pe net perioada in care trebuie sa iasa rezultatul si cel mai mult am gasit 7 sapt de la nastere.....om vedea ce-o fi.......sincer daca stiam ce va veni nici noi nu ne bagam la cheltuiala asta
papucica ma bucur ca nu te-ai suparat
Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. .... Tudor ....11/03/2010 si Matei 21/6/2012 http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html
- adinagrig
- Insomniac member
nenorocitii, sper totusi sa nu se ajunga la faza cu 600 ron, offf, iar ma apuca nebunia....
carra, andreea si ruxxy, precum si celelalte care nu au recoltat celule stem . si eu ma rog zilnic sa fie sanatoasa si sa nu fie nevoie....doamne-ajuta....
fetelor , eu iar ma plang ca sunt in urma cu bagajul...offf, in week-end as vrea sa zugravim dormitorul nostru, adica un strat de lavabila, asa de improspatare si dezinfectare sa zic asa.... asternuturile pt patut trebuie sa le spal inainte , nu? am la masina de spalat program de bebelusi , sa vedem cum e , nu l-am folosit niciodata.
voi de unde ati luat alcool alb de 75 grade pt buricel...aseara am i intrebat la help net si se uita aia la mine ca la filme straine...
inca o problema : au inceput sa ma patez pe fata, cosmeticiana mi-a zis sa-mi iua crema de fata cu factor de protectie solara cel mai mare 50 spf, asa am luat , de la bio....nu mai stiu exact...destul de scumputa crema, dar sper macar sa ramana asa sa stagneze...voi , si in special cele care aveti fetite, ca am inteles ca la fetite ies , v-ati confruntat cu aceasta problema?
9 ani de copilarie ....
- Andreed
- Addicted member
- Site
Adina, eu nu m-am patat pe fata...sunt fete care au avut aceasta problema , la unele petele s-au retras dupa nastere. Eu am spalat hainutele Mariei in masina de spalat cu detergent pt bebe, eu nu am la masina program special pentru hainute de bebe.
Ultima oara a fost editat de Andreed (2010-05-26 10:55:37)
- carra_verona
- Insomniac member
da, si eu am facut pete. sper sa imi treaca dupa nastere. oricum vreau sa imi cumpar crema depigmentanta de la skin code. acuma trebuie sa ma interesez daca e recomandata sau nu cand alaptezi. o prietena s-a dat, bine ea nu are copii, si i-au mai trecut petele. adina, notat numarul.
Ultima oara a fost editat de carra_verona (2010-05-26 10:56:13)
- camyelenbebe
- Hero member
adina eu am luat alcool de 70 grade de la sensiblu
- adinagrig
- Insomniac member
mersi camy.... o sa incerc, dar cu din asta se curata buricul, nu?
9 ani de copilarie ....
- sanca
- Hero member
- Inregistrat: 2005-09-13
hai ca am reusit si eu sa va citesc cat de cat azi
nici noi nu recoltam celule. mi-ar fi placut.. dar ne rugam la dumnezeu sa fie totul in regula. din pacate am auzit doar intamplari nefericite de la cei care au recoltat. dupa ce au platit li s-a spus ca probele nu au iesit bine. nu pot sa zic ca am vb cu multi insa din 3 pe care ii stiu toti sa pateasca asa.. e cam mare procentajul.
iar e varianta cu 600?!!! innebunesc! astia sunt nebuni la cap!
eu incep sa am emotii pt maine ca merg la dr!
Daria Ioana - 06.08.2010
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|