Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 5-5
Pagini: 1 … 3 4 5 6 7 … 157
Subiect inchis
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 5
GeoGeo a scris:czuky - felicitari pentru bebic ! sa fie sanatos si sa va bucurati de el !
azi fata mea a reintrat in program .. s-a jucat m-a inghiontit ... o placere ! mi-e draga de mor!
eu lucrez 10.30 -19.30 , azi am tinut si un training de 4 h si m-a lasat lata .. abea astept sa ajung acasa ... dar maine treb sa vin mai devreme .. ca am o gramada de treaba nefacuta abea astept mai incolo cand o sa stau mai mult pe acasa sa apuc sa fac si eu ceva ... miscare cumparturi.. etc, ceva !
A mea e linistita, abia a miscat azi
De ce nu lucrezi doar 6 ore?
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- sanca
- Hero member
- Inregistrat: 2005-09-13
buna fetelor
si noi am fost cu tati la plimbare e asa placut afara acum. parca m-am mai linistit si sunt mai increzatoare ca va fi bine. vreau si eu o bebelina linistita si trebuie sa nu o mai agit!
aliy ziceai de balonare.. eu eram disperata si ceai de chimen am baut.. ma deranja non-stop senzatia mai putin la prima ora exact cum spui si tu. si acum sunt la fel insa m-am obisnuit cu senzatia cred ca nu o mai percep ca fiind deranjanta.. oricum deja am ditamai burta faptul ca sunt balonata poate fi ceva in plus.. sau poate burta e din cauza balonarii asa mare... .. nici eu nu mai stiu...
andre cum ai reusit sa lucrezi 6 ore? eu nici macar o ora nu m-am cerut pt consultatie.. toate mi le-am pus seara si sapt asta mi-am luat si eu concediu medical.. e ditamai scandalu.. am aflat ca nesimtitele de colege sunt suparate pe mine... asa m-am saturat.. as ramane in prenatal de acum numa sa nu le mai vad in fata ochilor.nu stiu cum mai rabd pana in iunie
Daria Ioana - 06.08.2010
- Andreed
- Addicted member
- Site
Sanca, Geo si eu am o colega rautacioasa care nici macar nu s-a bucurat de sarcina mea si nici acum simt ca nu se bucura dara sta e. Sefa mea mi-a spus sa vin la 6 ore dar am inteles ca exista o lege ca daca duci adeverinta de la dr, poti lucra doar 6 ore. Mai multe nu stiu.. Bine, daca trebuie stau peste program
- maryland
- Sr. member
- De la: New York
- Inregistrat: 2008-12-05
cris eu am nascut la 35 de saptamani si bebe nu a stat in incubator nici o secunda si nici dexametazona nu mi-au facut.... conteaza mult cat e el de dezvoltat... el daca a fost f chinuit in timpul sarcinii s-a dezvoltat mai rapid...cica a fost ca un copil din sarcinile gemelare...care sunt mai grele si bebeii se "calesc" din timp
- camyelenbebe
- Hero member
- De la: Bucurestiul minune
- Inregistrat: 2009-01-11
neata si pupici de la noi
Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. .... Tudor ....11/03/2010 si Matei 21/6/2012 http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html
- sanca
- Hero member
- Inregistrat: 2005-09-13
neatza! pupici si de la mine camy pt tine si unu mare pe burtica lu tudor!
Daria Ioana - 06.08.2010
- Andreed
- Addicted member
- Site
- liliana83
- Hero member
- Inregistrat: 2008-04-17
neatzaa! ce faceti?m-am linistit si eu;am scapat de ora deschisa;a iesit bine,dar am ramas fara bani... de-acum sunt si eu mai atenta la bebica,poate-poate il simt...
pupici si o zi frumoasaaaa!
Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010 Mara,a doua minune,23.07.2012 Iti multumim,Doamne!
- czuky
- Hero member
- De la: timisoara, mosnita noua
- Inregistrat: 2010-03-11
- Site
neata dragelor...ce mai faceti...vroiam sa intreb simtea careva la varsta mea de sarcina parca ar avea un ghem in burta..asa simt.. de la ce o fii
Mamica de Natalia Stefania..multumim Doamne 29.11.2010 Nimic nu doare mai tare,decat lucrul pe care l-ai inteles prea tarziu. 26+ <3
- Alina Elena
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-01-26
Neata fetelor
Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-03-24 10:27:11)
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- Andreed
- Addicted member
- Site
A mea fetita iar e lenesa si ma sperie...
- lauralo
- New member
- Inregistrat: 2010-03-09
Neata, fetelor. @sanca, nu te mai stresa, ce simti tu e pitica. Asa il simteam si eu pe al meu pe la saptamanile tale. Acum, la aproape 24, incep sa-l simt mai serios si acum doua seri, l-a simtit pentru prima oara si taica-su! Iar apropo de lucru si colege invidioase, ai dreptul legal sa lucrezi doar 6 ore pe zi (cu adeverinta de la medic) si mai ai dreptul la 16 ore lunar invoiri pentru vizite la medici, analize, ecografii si alte alea. Uite un site - http://www.drepturile-gravidelor.ro/Cat … delor.html - unde gasesti o gramada de info utile despre drepturile gravidutelor, ce hartii iti trebuie, cum sa faci diverse cereri samd. @alyi, desi n-am avut mari probleme in primul trimestru, nici macar greturi, am fost balonata ca la balamuc. Exact cum zici tu, asa de umflata ca nici nu puteam respira. Mie mi-a dat doctorul sa iau Gasex - 2 pastile dupa fiecare masa. E facut din plante si la mine a functionat foarte OK.
Si eu am incercat sa ma programez pt morfofetala la cmu la dr. Iosup si nu era liber inainte de 4 mai... Asa ca m-am programat la un no name si sunt sigura ca va fi ok. Poate ar fi cazul sa-mi fac de acum programarea de 32
Link direct la precizarile legale privind cele 16 ore libere lunar - http://www.drepturile-gravidelor.ro/Art … avide.html Link direct program redus pentru gravide - http://www.drepturile-gravidelor.ro/Art … avide.html
Ultima oara a fost editat de lauralo (2010-03-24 10:39:21)
25+ saptamani
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
neatza fetele. si la mine bebelina e mai lenesa azi. m-a si lasat sa dorm. aseara insa era 1 noaptea si nu puteam adormi. o zi buna la toate.
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
Neata gagici,
Da, o femeie gravida are dreptul sa lucreze 6 ore dar sa fie platita 8. Andre, va fi bine, o sa vezi.
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- aliy
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-11-11
Mamica de Eric Andrei
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Mai fetelor, mie mi-a zis doctorita ca daca totul este bine pe parcurs la eco de la cabinetul ei nu ma mai trimite la morfofetala de 32 de saptamani. Oare sa fie ok daca nu o fac? Voi ce ma sfatuiti?
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
nici pe mine cei de la Medicover nu m-au mai trimis la morfo. credeam eu ca e morfo, dar e eco de sarcina trim II III cu doppler. si deja am 30 sapt si nicio alta programare in alta parte la morfofetala? oare sa sun la Filantropia si sa ma programez la morfo la 32 sapt sau sa ramin doar cu eco asta la 31 sapt si 3 zile facuta la Medicover?
Ultima oara a fost editat de carra_verona (2010-03-24 11:13:14)
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
Katami, ce cuminte e baietelul tau, bine ca te-ai putut odihni. Sa folositi sanatosi wrap-ul
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
Subiect inchis
Pagini: 1 … 3 4 5 6 7 … 157
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|