Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 5-59
- sanca
- Hero member
- Inregistrat: 2005-09-13
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 5
Daria Ioana - 06.08.2010
- guguluta
- Full member
- De la: Castelul lui Dracula!
- Inregistrat: 2010-04-14
servus fetelor,vad ca sunteti matinale ceea ce nu pot spune despre mine,dar eu fiind cu doua ore in urma voastra sa zicem ca si eu am venit destul de devreme la discutie. Aliy iti multumesc de raspuns si stai cat mai mult in pat si ai grija de tine si de bebel ca acum el este cel mai important . Ce sa iti spun despre sarcina mea,merge totul ca pe roate ,nu mia fost rau nici macar o zi si am o pofta de mancare de as manca si un elefant ,dar trebuie sa ma opresc un pic ca deja m-am ingrasat 7kg in primele patru luni.Deci asta arata ca suntem aproape una de alta cu termenul,fiindca si eu am cincisprezece saptamani si termenul de desfacut pachetul este 23-25 septembrie .La mine a inceput cu stangul toata tarasenia fiindca medicul la care alesesem sa merg ma cam dat peste cap,el fiind neamt ca si sotul meu si am zis sa mergem acolo ca ala e bun si am ajuns acasa cu o poza in mana si un raspuns ca da sunt insarcinata ceea ce stiam si cu optzeci de euro mai putin in portofel.Ma dat afara din cabinet dupa aproximativ 6 minute de cand intrasem cu avertizarea ca data viitoare trebuie sa imi fac analize care costa 190 euro si mai am de realizat niste teste obligatorii(dublu si triplu test)care ma cam costa pana la 360 euro (asta fiind la privat fiindca eu nu muncesc aici).Am innebunit pe loc am plans dar ytot degeaba,si salvarea mea a fost un doctor de la interne pe care il cunoscusem cu ceva timp innainte si ma indrumat cu cartela mea de asigurat privat (care o facusem intre timp sa nu mai platesc asa mult pe la consultati)la o doctorita intr-o clinica nou deschisa.Am dat pe mana unei doctorite de nota zece si merg la ea pana in iulie cand o sa vin acasa sa imi caut si acolo un doctor si sa nasc printre ai mei,cu toate ca o sa trebuiasca sa platesc totul,dar sunt acasa...Aici daca muncesti ai totul GRATUIT daca nu platesti din buzunarel pana te ustura,si te cam ustura si ai totul cu programare(poate in trei zile poate intr-o luna).Aaaa si acum merg la medic fara sa platesc am facut analize doua zile la rand fiindca erau foarte multe si nu am platit nici macar un cent,acum merg in 28 aprilie sa fac 4D si la fel nu platesc,am primit cadouri de la spital pentru bebel (pampers, creme servetele barbetica,suzeta si biberon)si toata lumea se comporta foarte frumos cu noi.Eu platesc cate 28 de euro pe luna la asigurare si ei trag tot de acolo.A si am auzit zilele astea ca daca nu ai bani(2000 de euro atat costa nasterea si statul in spital)totusi te primesc si se comporta foarte dragut cu tine.Pana acum am facut doua eco,in decurs de doua luni jumate si mai mergem in o saptamina jumate sa vedem ce este bebelica al nostru. Acum va las ca cred ca v-am innebunit cu povestea mea.Daca mai vreti sa stiti ceva intrebati-ma numai si va raspund.Va pup si multa sanatate si soare va trimit de aici de la mine !
- tomina
- Hero member
- De la: Cluj
- Inregistrat: 2007-01-19
sanca, da trece timpul, dar pentru mine si bebe tare incet. mai ai si tu putin si acus-acus vine barza. noi nu am vb cu nimeni inca pentru nasi de botez. Poti sa iti imaginezi cum e sa speri ca fiecare zi care trece va fi totul OK cu bebe, cu mine? de asta, nu o sa vorbim decat dupa ce stim ca am trecut hopul cel mare. tot la nasii de cununie vom apela. as vrea doar la nasii mei (nu e corect dar din partea sotului am vrea pe altcineva - sa vedem cum vor reactiona).
guguluta - in ce tara esti? ca nu am reusit sa deduc. multumim ca ne-ai spus povestea ta. apropo vitoare mamici este un topic special pentru cele care vreti sa va spuneti povestea ca sa ne cunoastem mai bine. am sa il caut maine si il pun.
noapte buna burtici si mamici!
iubesc+Camelia+Matei
- guguluta
- Full member
- De la: Castelul lui Dracula!
- Inregistrat: 2010-04-14
Tomina sunt in insulele Canare,ele apartin de Spania,dar sunt la o departare de 2000 de kilometri de continent.Si sper ca nu am deranjat cu povestea mea,dar daca da spuneti-mi si altadata nu mai scriu ca sa nu va supar
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
neatza fetele. eu de azi sunt in concediu.
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- Alina Elena
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-01-26
Neata fetele. eu sunt tot acasa.
Multumesc pt urarile pt fratele meu. da azi e ziua lui, implineste 26 de ani. imi pare rau ca nu e cu noi sa il sarbatorim impreuna, dar asta e. el la bucuresti, noi la Piatra Neamt. eu ieri am fost in plimbar toata ziua. am facut miscareeeeeeeee. am fost la tara, la padure, aer curat, superb, cules flori, mama, nu eu. apoi in oras ne-am intalnit cu niste prieteni , printre care si viitorii nostri fini, am stat la o bere, ei, iar eu la o ciocolata calda, pana seara. am primit din partea lor salteaua pt patut. noi nu ne luasem inca , deoarece una din prietene s-a scapat si a zis ca ne iau ei. si uite ca au luat. e de cocos de 10 cm grosime e f faina. abia astept sa montez patutul si sa le asez toate in el. alta prietena a zis ca neia carusel si nu stiu ce jucarii si papusele.... in fine. o sa fac eu si poze sa va pun.
in alta ordine de idei sapt asta stau in stand by. azi e ultima zi de berbec, sa vedem daca vrea azi. daca nu intram in zodia taur. poate ca fetita mea vrea sa fie taurita. hi hi hi.
aliy felicitari pt baiet. sa fie sanatos. tu ai grija stai in pat mai mult.
liliana ai timp de cumparaturi, le iei tu incet incet. si eu tot cam pe la 22-24 sapt am inceput primele cumparaturi, dar cele mai multe le-am luat dupa 30. asa ca e timp.
Sanca da sunt inca acasa. astept cu nerabdare sa vina momentul , sa imi tin bebita in brateeeee. sanatate multa si tie.
azi o sa va pun poze la burtici, tre sa le descarc. poze cu burta mea pe ultima suta de metri.
Bravoooooo carra sa iti priiasca conediul din plin. e f frumos afara sa te plimbi in fiecare zi
Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-04-19 08:03:05)
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- carra_verona
- Insomniac member
- Alina Elena
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-01-26
Baaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a nascut ruxxy A scris sotul ei la aspirante felicitari si aici si sa fie sanatosi
Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-04-19 08:15:54)
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
neata fetele eu sunt la o , dar nu cafea ci lapte cu nesquik, asa pot bea si eu lapte, altfel, adica simplu nu pot...
alina ,hai ca ma ai putin , eu cred ca sapt asta clar debarci saculetul...cred ca de abia astpeti sa-ti tii minunea in brate...mama ta cat o sa stea cu tine?tu pana la urma nasti in piatra-neamt, nu? ca stiu ca la un moment dat mergeai si la Bacau...ce repede a trecut timpul, parca acum 1 an ne vaietam aici ca iar ne-a venit si luna asta, si uite acum asteptam sa vina altcineva, un puiut de om .....eu e multe ori stau si ma gandesc cum o sa doarma gaza mea in patut si cum o sa stau sa o privesc si imi cam dau lacrimile...
guguluta nu cred ca ti-am zis , bine ai venit printre noi....frumoasa povestea ta si stai linistita nu conteaza unde ai spus-o....
eu sunt din nou la serv, azi la gimnastica o sa incep exercitiile de respiratie ....
9 ani de copilarie ....
- manu2007
- Sr. member
- Inregistrat: 2007-12-18
Neata! fetele, stiti ceva de Ruxxy? la aspirante e un mesaj de la sotul ei ca aseara la 19.00 a nascut un baietel de 2,5 kg
- GeoGeo
- Hero member
- Inregistrat: 2010-02-15
yes it's official : sunt mamiiiicaaaa !
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
- aliy
- Hero member
- Inregistrat: 2009-11-11
Neata!!
Ce frumos Ruxy... i-am scris si la topicul ei... ce minune... ma asteptam sa aflu despre Alina Bebe Vladut e sanatos si asta e cel mai important ... Abia astept si eu sa ne povesteasca cum a decurs totul.
pupici la toate
LE: VAI FETELE SUNT ASA SUPARATA... e asa cum mi-ati zis si voi... am vb cu dr si cel mai probabil o sa stau la pat ... trebuie sa ajung neaparat la el ... numai ca abia maine il gasesc
Ultima oara a fost editat de aliy (2010-04-19 09:33:54)
Mamica de Eric Andrei
- carra_verona
- Insomniac member
- liliana83
- Hero member
- Inregistrat: 2008-04-17
neatza! fetele,nu-mi vine sa cred...ce s-o fi intamplat cu rruxxy? ieri a mai intrat?
Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010 Mara,a doua minune,23.07.2012 Iti multumim,Doamne!
- carra_verona
- Insomniac member
nu cred ca a mai intrat ieri, cred ca deja plecase la spital. imp e ca bebe Vlad si ea sunt bine. burtica o avea mare, ce e drept, dar Vladut s-a cam grabit.
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
parca dimineata a scris ca vroia sa mearga la plimbare , dar ca nu prea era in apele ei si simtea mici intepaturi, a zis ca se duce in pat.... probabil ca durerile au persistat si a plecat la doctor....sunt doarte curioasa daca a nascut natural sau cu cezariana...
9 ani de copilarie ....
- tomina
- Hero member
- De la: Cluj
- Inregistrat: 2007-01-19
neata fetelor . cum adicaaaaa? a nascut Ruxy? ma apuc sa trebaluiesc pe forum sa gasesc topicul? sunt detalii? ce s-a intamplat? cum e Vlad? Ruxy? ce veste cu adevarat suprinzatoare!
Ruxy speram ca totul e bine cu voi
aliy trebuie sa fi foarte atenta. incearca sa fi optimista si sa ai maaare grija de tine.
adina, sper ca a nascut cu cezariana ea asa vroia. dar daca a mers la urgenta depinde de dr de acolo. asa mi-a explicat si mie dr. ca stia ca vreau cezariana si a spus ca doar dupa 35 de sapt poate face pentru ca bebe e mic si nu are rost. sper ca a fost usoara nasterea.
Ultima oara a fost editat de tomina (2010-04-19 10:32:47)
iubesc+Camelia+Matei
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|