homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 5-81

#1521 2010-04-29 13:42:16

maryland
Sr. member
De la: New York
Inregistrat: 2008-12-05

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 5

carra  kram  puss
mai ai asa putin hjarta
cred ca de-abia astepti

#1522 2010-04-29 14:35:23

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

off m-am zapacit si am uitat sa va spun... diseara la 7 merg la dr. sper sa fie totul in regula si abia astept sa imi vad printesa!

Daria Ioana - 06.08.2010

#1523 2010-04-29 14:43:59

indie
Full member
Inregistrat: 2008-02-15

Vai, Sanca..deja mi-e mila de tine ca vine socrella pe capul tau!!! Imi amintesc de data trecuta ce te-a chinuit!!! Nu-i puteati spune ca sunteti plecati la niste prieteni, ca aveti alt program de 1mai? Si chiar sa plecati...undeva, sa nu aibe ea cand sa mai vina...Offf, iti doresc multa putere sa o poti ignora si sa nu te enervezi...
Bafta la DR!
Guguluta, ce sexoasa esti! smile

Si eu am observat ca iese putin lichid alb daca strang sfarcurile, dar doar un pic.

Noi am fost azi la doppler, totul este ok dar feciorul inca nu s-a intors...si ar fi trebuit. Sa speram ca mai reuseste, altfel ma paste cezariana. Am lichid amniotic cam la limita si a zis DR ca poate si din cauza asta nu s-a intors...va trebui sa dorm mai mult pe partea stanga si mi-a zis sa ma odihnesc mai mult. Trebuie sa iau fier, caci am iesit cam anemica. Cam astea sunt noutatile noastre.

Ultima oara a fost editat de indie (2010-04-29 14:45:27)

I'll be nice if you give me chocolate!
avem un puiutz de om bebe Oliver 21.05.2010

#1524 2010-04-29 14:48:49

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

da mary de-abia astept sa vina bebelina si sa incepem sa crestem.
de-abia astept sa o imbrac, sa ii dau sa suga, sa o spal ..sa vorbim noi doua ca fetele.
indie ma bucur ca totul e bine, si eu am lichid putinel dar sper ca bebelina sa isi fi luat ea ce ii trebuie sa fie bine.
puss

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#1525 2010-04-29 15:05:12

maryland
Sr. member
De la: New York
Inregistrat: 2008-12-05

carra_verona a scris:

da mary de-abia astept sa vina bebelina si sa incepem sa crestem.
de-abia astept sa o imbrac, sa ii dau sa suga, sa o spal ..sa vorbim noi doua ca fetele.
indie ma bucur ca totul e bine, si eu am lichid putinel dar sper ca bebelina sa isi fi luat ea ce ii trebuie sa fie bine.
puss

stai linistita ca e bine  puss
o sa incepi o perrioada f frumoasa dar si f obositoare si grea...din afara pare idilic  tongue dar o sa vazi tu ca nu e numai roz....

Publicitate

loading...

#1526 2010-04-29 15:07:26

sanca
Hero member

off a fost ea mai smechera intai s-a asigurat ca nu plecam apoi a zis ca vine. nu era deloc vb ca vine.. pana aseara cand i-a trantit-o efectiv sotului si are si stilul ala de a te lua pe invaluite si a mai vrut sa auda si confirmarea mea ca sunt de acord sa vina.. aiurea.. o fi cumva  disperat  disperat  disperat

va povestesc diseara ce ne mai zice tanti dr! smile

Daria Ioana - 06.08.2010

#1527 2010-04-29 15:17:33

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Vai Sanca....mi-e mila de tine. Si la mine se tot anunta soacra dar eu sper sa nu vina...adica daca vine sa zica din timp nu asa pe nepusa masa...Nu imi place fazele gen"am venit sa iti fac o surpriza".

Sper ca atunci cand vine macar sa anunte.
De Paste cand au vrut sa vina ne-a zis marti ca ar veni sambata...

Ultima oara a fost editat de Andreed (2010-04-29 15:32:51)

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1528 2010-04-29 15:23:01

aliy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-11-11

Pupici la fetele dragi  puss

guguluta... sexy mami.

sanca, nasol cu soacra. sa nu te stresezi prea tare. bafta multa la dr si asteptam vesti  puss

Mamica de Eric Andrei hjarta

#1529 2010-04-29 15:57:14

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

buna fetelor smile .

azi am fost la eco. nu s-a intors bebele. si ghici? lol tot nu se vede sexul lui bebe ! era o doamna la 22 de sapt si i-a spus de 3 ori: Doamna, v-am spus ca e baiat? si mie imi spune: tot asa, nu s-a schimbat nimic. marti mergem la monitorizare si vom avea 36 de saptamani. sa ne tina Doamne-Doamne sanatosi pana atunci.

fetelor, incep sa imi fac griji, de ce nu se intoarce bebe? nu ca nu mi drag cum stie el ca mami vrea cezariana, dar ... totusi majoritatea se intorc cu capul in jos. si noi stam cu capul pe ficat chicot .

Sanca, valeu!!!! cum adica iar vine soacra? ce ii mai arde de drumuri! nu cumva sa te stresezi! pleaca si tu de acasa, nu sta sa te supere! puss draga de tine.

iubesc+Camelia+Matei

#1530 2010-04-29 16:13:17

Andreed
Addicted member
Site

Tomina, mai are timp sa se intoarca  kram  puss

Ce tare ca nu stiti sexul inca, o sa fie surprize surprize!!

#1531 2010-04-29 16:16:42

sanca
Hero member

ioi tomina nu pot sa cred... maine poimaine nasti! (vb vine!) cum sa nu stii ce e bebe tau! incredibil!!!!! oricum ce e mai important e ca e sanatos! si ia si tu partea pozitiva.. o sa fiti surprinsi la final! de multe ori m-am gandit ca pe vremuri cand nu exista ecograf era  interesant sa auzi la nastere: "felicitari aveti un/o.. !"

mda.. mai fetelor socrela asta a mea e tare plimbareata! chiar zicea sotul.. ca daca acum e asa.. dupa ce so naste asta mica o fi dezaster! vom vedea...

Daria Ioana - 06.08.2010

#1532 2010-04-29 18:48:26

tomina
Hero member

lol fetelor, noi vrem sa fie ori fata ori baiat! ii spun in fiecare zi, fa cum vrei tu dar sa fii sanatos si voios. puiutul meu asa de dulce e cand misca.

sanca, poate ca daca o sa fie agitatie in casa cu bebele o sa se fereasca de vizite socrii tai, daca sunt asa comozi... cine stie?

iubesc+Camelia+Matei

#1533 2010-04-29 18:55:36

guguluta
Full member
De la: Castelul lui Dracula!
Inregistrat: 2010-04-14

hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta   hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta
Fetele va multumesc de urari!!!

Sanca  curat2 apucate si fa casa luna si 5 feluri de mancare pentru zgripturoaica.Scuze daca exagerez dar a mea venea si imi comanda ce sa fac si cum sa fac sa nu moara fisu de foame si sa fac curat cum zice ea ca ea stie mai bine,pana o dat asa m-am inervat ca i-am spus sa faca ea curatenie si mancare si poate ca vrea sa il si f...a ea poate stie ea mai bine ca mine ca ea are 70 si eu numai 30de ani.Si sa suparat si a plecat in Germania,de a zis ca i-am stricat concediu,dar urmatoarea data nu sa linistit si a zis ca vrea sa vada ce am prin dulapuri si i-am aratat eu ca sa nu faca ea control si apoi i-am deschis si dulapul unde aveam chiloti si un vibrator chicot primit de la prieteni mei de acasa cand am plecat din tara!Va spun cu mana pe inima am linistit-o de tot, rotfl2 ,a ramas muta de uimire si sa inrosit diablo ca -racul!!!De atunci am o soacra de milioane si ma lauda pe peste tot de zici ca sunt o sfanta.Asa ca trebuie intai o lectie si apoi ai liniste!
Acum cand scriu eu acasa e ora 7 deci tu esti la medic asa ca mult noroc.
Va pup pe toate si daca mai imi vin idei de a scrie o sa mai scriu azi ceva. wave

Din 17 septembrie 2010 mamica de Leonardo Cristian!hjarta  hjarta  hjarta
Multumim doamne pentru minunea trimisa!puss  puss

#1534 2010-04-29 19:10:49

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

rotfl2  rotfl2  rotfl2 poate aspira la ce a gasit in dulap si de aia s-a facut fata de gasca  rotfl2  rotfl2

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#1535 2010-04-29 19:11:00

tomina
Hero member

chicot poate ca o trimite Sanca pe soacra ei la tine sa ii faci putina educatie.

iubesc+Camelia+Matei

#1536 2010-04-29 19:48:04

fany
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-13

salutare burtici si mamici

sunt si eu pe aici ,va pupacesc pe toate ,merg sa citesc si eu din urma ca nu am mai intrat de mult dar credetima ca ajung rupta acasa dupa o zi de urcat si coborat scari si nu vad decat patu cand ajung acasa

minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita
http://www.fertilityfriend.com/home/269b55

#1537 2010-04-29 19:49:29

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

mirik a scris:

rotfl2  rotfl2  rotfl2 poate aspira la ce a gasit in dulap si de aia s-a facut fata de gasca  rotfl2  rotfl2

rotfl rotfl rotfl2

f tare, guguluta big_smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1538 2010-04-29 20:45:18

Andreed
Addicted member
Site

guguluta a scris:

hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta   hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta
Fetele va multumesc de urari!!!

Sanca  curat2 apucate si fa casa luna si 5 feluri de mancare pentru zgripturoaica.Scuze daca exagerez dar a mea venea si imi comanda ce sa fac si cum sa fac sa nu moara fisu de foame si sa fac curat cum zice ea ca ea stie mai bine,pana o dat asa m-am inervat ca i-am spus sa faca ea curatenie si mancare si poate ca vrea sa il si f...a ea poate stie ea mai bine ca mine ca ea are 70 si eu numai 30de ani.Si sa suparat si a plecat in Germania,de a zis ca i-am stricat concediu,dar urmatoarea data nu sa linistit si a zis ca vrea sa vada ce am prin dulapuri si i-am aratat eu ca sa nu faca ea control si apoi i-am deschis si dulapul unde aveam chiloti si un vibrator chicot primit de la prieteni mei de acasa cand am plecat din tara!Va spun cu mana pe inima am linistit-o de tot, rotfl2 ,a ramas muta de uimire si sa inrosit diablo ca -racul!!!De atunci am o soacra de milioane si ma lauda pe peste tot de zici ca sunt o sfanta.Asa ca trebuie intai o lectie si apoi ai liniste!
Acum cand scriu eu acasa e ora 7 deci tu esti la medic asa ca mult noroc.
Va pup pe toate si daca mai imi vin idei de a scrie o sa mai scriu azi ceva. wave

Foarte tare rotfl2  rotfl2

#1539 2010-04-29 20:58:49

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Guguluta...ma gandeam eu....data viitoare ii spui "daca te faci si mai cuminte iti iau si tie unul si mai mare" si daca te mentii iti cumpar eu acumulatori  tongue

Ultima oara a fost editat de mirik (2010-04-29 20:59:13)

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.