homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme:)

#1 2010-03-22 20:18:07

sad.sad.angel
Full member
Inregistrat: 2008-05-11

probleme:)

am fost sapt asta la ginecolog si mi'a spus  ca am o rana pe col si o secretie...
mi'a dat sa fac niste splaturi si sa'mi aplic o crema care trebuie tinuta 2 zile.
intrebarea mea este: mi'am facut deja 5 zile spalaturi, pot sa'mi aplic in seara asta crema si peste 2 zile sa incep iar spalaturile (adica inca 2 zile)?
iar a 2a intrebare, are ceva daca nu fac pauza la anticonceptionale? ca duminica ar trebui sa imi vina si cum am si o iritatie sau ceva de genu nu stiu daca ar fi bine sa folosesc absorbante/tampoane interne...

#2 2010-03-22 20:23:20

persifona
Vizitator

Re: probleme:)

Nu e nicio problema daca nu faci pauza luna asta la anticonceptionale, dar nu inteleg de ce vrei sa faci o pauza la spalaturi. Ar fi mai eficient daca nu ai intrerupe.

#3 2010-03-22 20:24:01

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

legat de prima intrebare, medicul nu ti-a spus cate zile trebuie sa faci spalaturi? cred ca ar fi trebuit sa-ti spuna cum sa procedezi. nu ma bag aici ca poate nu spun bine, dar iti raspund la a 2 intrebare. nu-i nevoie sa intrerupi ac si chiar daca iti vine, asta nu va afecta leziunea de pe col. doar sa nu folosesti tampoane!

bebe V., soarele si luna

#4 2010-03-22 20:26:02

sad.sad.angel
Full member

pai am zis sa renunt la spalaturi ca sa bag crema cu care mi'a spus sa stau 2 zile, iar cu spalaturile sa curat ce mai ramane pe acolo.
din aceasta cauza nu stiu ce sa fac: sa termin spalaturile si apoi crema sau cum am spus mai sus
doctora nu mi'a spus mare lucru pentru ca era foarte nesuferita:)

#5 2010-03-22 20:29:30

persifona
Vizitator

Ti-a zis cate zile sa faci spalaturile? Daca da, eu as face cat trebuie si pe urma as pune crema pe care as lasa-o sa se curete natural, fara sa mai fac spalaturi dupa

Publicitate

loading...

#6 2010-03-22 20:29:32

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

e doar o parere, total neavizata lol dar eu cred ca ar fi bine sa termini cu spalaturile si apoi sa folosesti crema. ma gandesc ca in felul acesta ar actiona mai bine...zic si eu nustiu mai asteapta pareri smile

bebe V., soarele si luna

#7 2010-03-22 21:20:28

sad.sad.angel
Full member

multumesc mult pentru sfaturi kram puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.