|
Nu esti logat.
A little help please :)-4#58 2010-03-24 09:53:41
Re: A little help please :)Mie mi se pare ca ai doar nevoie de o tipa la care sa te intorci ori de cate ori calci stramb si gresesti. Ea pentru tine e ca un fel de back-up plan. Nu mi se pare ca intr-adevar o iubesti pe fata asta, ci mai degraba tu incerci sa te asiguri ca va fi mereu acolo asteptandu-te, indiferent de situatie! Nu te poti juca asa cu ea, ii cumpar un inel(care, btw, inseamna foarte mult pentru o fata), dar il dai doar asa ca sa o impresionezi!Not fair! Este inca mica si tocmai ca la are varsta asta este usor impresionabila si tu profiti de asta....Mai bine las-o in pace.... Offline #59 2010-03-24 12:55:26
Re: A little help please :)Inchide cineva topicul asta?va rog! Offline #60 2010-03-24 14:40:10
Re: A little help please :)eu cred ca nu e cazul sa ceri inchiderea topicului doar pentru ca nu ai fost sustinut in ceea ce doreai sa faci....trebuie sa te gandesti ca cei de aici sunt obiectivi si sfatul lor este unul nebazat pe alte criterii decat sinceritatea Offline #61 2010-03-24 14:51:12
Re: A little help please :)
pfff , nu vreau sa afle ce am scris eu aici , stie ca am mai fost pe forumul asta , asa ca va rog inchideti topicul.fiecare si`a spus parerea , nici o suparare , oricum fac ce cred eu ca e bine.inchideti topicul va rog! Offline #62 2010-03-24 14:53:39
Re: A little help please :)atunci editeaza-ti toate mesajele... Offline Publicitateloading...
#63 2010-03-24 15:22:36
Re: A little help please :)din moment ce ai deschis un subiect de discutie, nu te astepta ca sa fie inchis cand vrei tu...este un forum, deci lumea isi da cu parerea!Ai cerut o parere si acum fiecare si-o da, nu?editeaza mesajele sau sterge-le... Offline #64 2010-03-24 18:36:46Re: A little help please :)
n`am zis nicio clipa ca tu esti ala rau! tocmai, mi se pare dragut gestul tau daca intr`adevar e sincer. ziceam ca i-as da direct linkul pentru a vedea si ea ce simti exact. altfel povestesti ei, decat noua. si de aceea Ultima oara a fost editat de deealexx (2010-03-24 18:43:03) Offline #65 2010-03-25 14:31:10
Re: A little help please :)Pai, acuma daca tot ti-ai spus povestea si ai cerut pareri, cred ca fiecare dintre noi care a urmarit acest subiect, ar vrea sa stie deznodamantul acestei povesti ;asa ca nu da bir cu figitii (glumesc) dar chiar mi-as dori sa va impacati si sa fie totul bine si sa ne anunti ca e totul ok intre voi.Mult succes!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|