|
Nu esti logat.
S-a nascut Irina bucatica din mamica MissPerfectiune-4#58 2010-03-29 21:16:20
Re: S-a nascut Irina bucatica din mamica MissPerfectiuneDar aveti vreo confirmare in legatura cu inselatoria, sau aruncati asa cu pietre si condamnati bazandu-va doar pe speculatii? Offline #59 2010-03-29 23:35:39
Re: S-a nascut Irina bucatica din mamica MissPerfectiune
In primul rand nu se da nota 10 la nastere copiilor prematuri Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #60 2010-03-29 23:58:14
Re: S-a nascut Irina bucatica din mamica MissPerfectiuneSi eu am avut multe banuieli cand am auzit ca a nascut atat de prematur..tinand cont ca prima oara a zis ca in februarie avea 5 luni si acum a nascut si e si bine..plus ca la primul ei post oficial, a tinut sa mentioneze ca are menajera si ea clar se credea vre-un fotomodel..1.75..55 kg dupa nastere si copilul la 6-7 luni 2.300... ) Din 6.08.2010 mamica de fetita Offline #61 2010-03-30 02:04:18
Asta suna atat de amuzant... Eu m-am nascut la 9 luni si am avut 1,800 g ... Un fost coleg de-al meu a avut 1,600 la nastere...la 6 luni,nu la 9 ... of,of... Offline #62 2010-03-30 09:24:12
Re: S-a nascut Irina bucatica din mamica MissPerfectiunewow ce telenovela....si eu ziceam ca aici suntem cat se poate de reale si vb numai fapte reale, nu-mi vine sa cred ca se poate asa ceva...poate se plictisea f tare si nu are prieteni, dar prin comportamentul asta nici nu va avea...f ciudat comportamentul, mi s-a parut dubios si mie cu nota 10 la nastere prematura(stiam ca cea mai mare nota la prematuri e 9, pt ca in scorul apgar se ia in considerare si sarcina daca e dusa la tremen), dar am zis ca exagerez eu si sa nu spun prostii ... oricum mi-e mila de ea mamica de gemeni: Darius si Clarisa Offline Publicitateloading...
#63 2010-03-30 09:28:16
Re: S-a nascut Irina bucatica din mamica MissPerfectiuneMissFrustrare, era de fapt adevaratul nickname. Oamenii de genul asta sunt foarte periculosi, cel mai bine ar fi sa-i ignorati. Inofensiv ca un fluturas Offline #64 2010-03-30 10:30:52
Re: S-a nascut Irina bucatica din mamica MissPerfectiunedomne, citesc si nu-mi vine sa cred, cum naiba sa ajungi sa inventezi asa ceva....sunt socata.... 9 ani de copilarie .... Offline #65 2010-03-30 10:56:53
Re: S-a nascut Irina bucatica din mamica MissPerfectiuneCa drept dovada ca avem dreptate, uite ca ea nici macar nu mai intervine cu vreun mesaj ceva despre ea sau despre fetita ei.Probabil ea citeste ceea ce scrim noi si a vazut ca n-a putut sa ne ia in caruta.Si cand ma gandesc ca imediat dupa ce a deschis ea topicul, i-am scris 2 mesaje kilometrice impartasindu-i din experienta mea de mama, am vrut sa o ajut cu sfaturi si sa treaca mai usor peste frica asta de momentul nasterii si ea.....nu mi-a trecut prin cap niciodata ca o persoana ar face asa ceva. Offline #66 2010-03-30 11:00:08
Re: S-a nascut Irina bucatica din mamica MissPerfectiuneStiti ce e dubios? La fel a facut si karinne. A renuntat sa mai posteze cand a fost descoperita ..prostia asta,ca altfel nu pot s-o numesc. Offline #67 2010-03-30 11:06:40
Re: S-a nascut Irina bucatica din mamica MissPerfectiunePai de asta tind sa cred ca noi toate avem dreptate, pentru ca ea, vad ca nu mai da nici un semn de viata, cand in mod normal, daca totul era real, cu siguranta mai intervenea din cand in cand cu cate un mesaj, cu cate o noutate, despre postura de mamica dar asa.....e clar. Offline #68 2010-03-30 12:22:23
Re: S-a nascut Irina bucatica din mamica MissPerfectiuneDoamne, sunt fel si fel de oameni Offline #69 2010-03-30 23:24:58
Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #70 2010-03-30 23:29:55
Re: S-a nascut Irina bucatica din mamica MissPerfectiune Offline #71 2010-03-31 00:09:59
Re: S-a nascut Irina bucatica din mamica MissPerfectiuneSe poate naste la 8 luni,dar aia sunt in general copii handicapati. Am eu un var surdomut nascut la 8 luni,si fosta lui nevasta era in aceeasi situatie Offline #72 2010-03-31 08:43:41
Re: S-a nascut Irina bucatica din mamica MissPerfectiunemulte femei nasc la 8 luni, nu e imposibil, si nu e o regula ca bebelusii sa fie cu probleme. Mami de Stefanici si Mirunica -pentru poze vizitati blogurile http://stefanici.blogspot.com http://emiruna.blogspot.com 59.7 kilograme afurisite! Hai inca - 3 kile ! Offline #73 2010-03-31 08:57:33
Te pot contrazice, shine? eu sunt nascuta la 7 luni si sunt destul de breaza Offline #74 2010-03-31 09:01:46Re: S-a nascut Irina bucatica din mamica MissPerfectiuneblue nu asta a vrut sa spuna shine...vrea sa zica ca e nasol daca un copil se naste la 8 luni, la 7 sau 9 mai e cum e dar la 8 cica are toate sansele sa fie cu probleme Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #75 2010-03-31 09:41:23
Vorbeam NUMAI de cei nascuti la 8 luni Cunosc doar 4 cazuri si 3 dintre ele sunt cu probleme. Am facut o mica statistica pe ce cunosc. Cunoscuti ai persoanelor respective mi-au explicat ca doctorii,la randul lor,le-au explicat ca nu stiu ce modificari se pot produce in stadiul ala si ca,din cauza ca au fost nascuti asa,pe nepusa masa,acele modificari s-au petrecut doar partial si asta duce la nu stiu ce probleme. In fine... asta,asa,ca paranteza... oricum cred ca povestea lui Miss asta e trasa de par,indiferent cate luni de sarcina ii ies la calcul Offline #76 2010-03-31 09:50:04
Re: S-a nascut Irina bucatica din mamica MissPerfectiuneasa e, stiu si eu 3 pers care au nascut la 8 luni iar copii au avut ceva probl (acum sunt sanatosi, dar in pr saptamani au avut de tras cu ei, complicatii respiratorii in general)...si mi-e mi-a fost teama sa nu se declanseze nasterea la 8 luni, mai bine mai devreme, desi dr ginecologi au pareri impartite: unii spun ca e mai bine sa stea fatul cat mai mult (adk 8 in loc de 7 luni), altii ca fix la 8 luni se dezv nu stiu ce la aparatul respirator si nu e bine sa iasa atunci mamica de gemeni: Darius si Clarisa Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|