homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pauza anticonceptionale

#1 2010-03-24 21:18:18

Airam85
Membru
Inregistrat: 2010-03-24

Pauza anticonceptionale

Buna seara!

Sunt noua pe aici si am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta cu un sfat va rog.

Am luat aprozimativ 2 ani anticonceptionale yasmin dupa care am facut pauza de un an, timp in care nu am mai avut relatii sexuale, iau acum mi-am inceput din nou viata sexuala. Pauza nu am facut-o din cauza unei sarcini sau altceva, am facut-o pentru ca nu am mai avut viata sexuala, intrebarea mea este, pot sa iau iar yasmin sau trebuie sa fac control la medic inainte?

Am nevoie de un sfat va rog!

Multumesc!

#2 2010-03-24 21:23:47

sushi
Hero member
Inregistrat: 2009-05-11

Re: Pauza anticonceptionale

Bine e sa mergi la un control, dar sincer daca te duci la 10 medici fiecare iti prescrie tot alte tipuri de anticonceptionale... Daca te-ai simtit bine cu yasmin, continua cu ele, eu una asa as face. Tu alegi sa faci cum crezi ca e mai bine smile

#3 2010-03-24 21:30:55

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

eu zic ca nu strica un control medical, dar daca te-ai inteles bine cu yasmin, eu zic sa ramai la ele

#4 2010-03-24 21:52:48

Airam85
Membru
Inregistrat: 2010-03-24

multumesc frumos pt raspuns ioana. ultimul control medical a fost acum 3 luni si nu-mi face deloc placere sa merg iar... da, m-am inteles bine cu yasmin..
o sa vad ce fac..merci inca o data pt raspuns!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.